Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וואלה, לדרמן.

מגוון שיטות לטפל במטרידים.

שים לב שיש שומרים ושוטרים שמבחינתם הלדרמן בתחום האפור וללא מטרה כשרה לפעמים אפילו מחרימים אותם.

נדיר אבל קורה.

פורסם
זה לא שחשבתי להתחיל ללכת עם סכין ולהתחיל לדקור כל בן אדם שזורק קללה.

אני גם לא בן אדם כזה שמחפש בעיות ומכות,

אבל מאנשים שכן מחפשים את הפוזה של המכות והריבים בסגנון ה 5 נגד 1 והם עוד עם סכינים,

מהם צריך להתגונן זה הכל...

אבל גם אם במצב של סכנת חיים, נגיד במקרה של 5 אנשים מולך, גם אז אסור להתגונן עם סכין?

אותי לימדו כשהייתי קטן, 2 משפטים חכמים,ממליץ לך לאמץ אותם:

"ההבדל בין חכם לפיקח הוא שהחכם יודע לצאת מצרות שפיקח לא היה נכנס אליהן"

"עדיף להיות שפן חי מאריה מת"

פורסם

זה קצת דומה לסרטון שמישהו העלה לא מזמן,

על תשובות של פורומי רכב לשאלות בנוגע לכלי תחבורה בסיסיים.

מאנשים שמחפשים פוזות פשוט נמנעים. עוברים נתיב.

ואם אתה מסתובב עם אנשים שנוטים למצוא פוזות

אצל אנשים שמחפשים פוזות, תחליף חברים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אמנם אתם לא מכירים אותי, אבל שוב, אף פעם לא נקלעתי לריב, למכות או לכל סוג אחר.

אני והחבר'ה שאני מסתובב איתם לא מחפשים את הפוזות האלה, אלא יוצאים להנות,

אבל אני תמיד חושב על הגרוע יותר, אם יקרה מצב ש... לא עדיף להיות מוגן?

90 קמ"ש זו רק המלצה (:roll:)

פורסם

לפי מה שאני זוכר מימיי במשמר האזרחי (לפני כמה שנים טובות, יכול להיות שהחוק שונה), סכין "חוקית" היא מתחת ל10 ש"מ כמו שאמרו, ו, חשוב לא פחות, היא חייבת להפתח בעזרת שתי ידיים (כלומר לא "קפיצית", ולא יפנית)

מצד שני ,נניח והסתובבת עם סכין שכזו ונעצרת, לך תוכיח שאתה לא הולך לשדוד דראגסטורים ולדקור ילדים בני 14 בשביל איזשהו סוג של כיף חולני.

כמו שאמר רומק, עדיף ללכת ללמוד משהו שא' לא יכולים לתפוס אותך בלעדיו. ב' לא יוכלו להשתמש בו נגדך (כמו סכין, ספריי פלפל, שוקר, אקדח, בזוקה (לא המסטיק)) וג' לא יתן לשוטרים סיבה לעכב אותך ולבאס לך את הערב.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

תקנה ספריי פלפל, הכי יעיל.

לא סכין ולא נעליים.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אם אתה עם עבר פלילי (לא גוינט) כל דבר שתחזיק אפילו קוצץ ציפורניים עם המשייף הקטן או מברג יכול להביא למעצרך או לעיכוב.

על לדרמן לא עושים בעיות לאנשים "טובים".

פורסם

אני אחסוך לך. אסור להזיק בסכין ככלי להגנה עצמית. וחבל לך להעצר על כך.

גם אם אתה מסתובב "סתם" עם יפנית, ואתה לא בדיוק פעול בניין, אז תצטרך לתת הסברים לשוטרים שיעקבו אותך.

אני אומר לך זאת ממקור ראשון.

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

שאלה נוספת:

האם מקרה כמו מקרה של שי דרומי יתפוס בבית משפט? שבאים לתקוף\לשדוד אותך אבל במקום אקדח אתה משתמש בסכין?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

זאת אומרת שבאקדח מותר לך להשתמש בתור הגנה עצמית,

אבל עם סכין אסור? רק בגלל הרישיון?

90 קמ"ש זו רק המלצה (:roll:)

פורסם

אני לא מחוקק, ולדעתי גם אף אחד מיושבי הפורום.

כ-ו-ל-ם ענו לך פה אחד: אל תסתובב עם סכין, אבל אתה ממשיך לחפש איפה אולי אפשר כאילו כזה אפילו...

אתה רוצה להסתובב עם סכין? ת'פאדל, אחר כך אל תפתח שרשור "איך להרים את הסבון בלי להתכופף?".

מתחדשת*

פורסם

גם עם אקדח זה לא כל כך "אפשרי".

זה צריך להיות רק במקרה שנשקפת סכנת חיים אמיתית(הולכים להרוג אותך) וגם אז יתחקרו אותך מפה עד מחר.

לאקדח יש רישיון-ממש לא כל אחד שירצה יקבל רישיון כזה.

לגבי סכין, כמו שאמרו הרבה לפני, עזוב אותך משטויות. עזוב את המקום שאתה רוצה שנוצרה מריבה.

ראיתי מקרים של אנשים סקרנים שבאו רק לראות ואחרי שתי שניות מצאו את עצמם באמצע הבלאגן ועם עצמות שבורות.

בן.

Got To love It

• תוכן חדש...