Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

RCD-510

scoop9
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תגזים ואל תרתח יש כבוד תמיד יש כבוד!

אף אחד פה לא עם אקדח לרכה לאף אחד וכל אחד אומר מה שהוא חושב...

הכל ברוח טובה

POLO TSI 2010

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה אמרת שאתה מוכן לשלם 2500 ש"ח לי זה נראה מצחיק.

בכל אופן אמרתי לך כבר 4000 ש"ח הרכב מגיע לארץ ב - 16.

תודה ויום טוב.

פורסם

מתי אמרתי 2500?

לא משנה לא זכור לי שאמרתי כזה דבר אבל אם היית רואה מתחילת השרשור רשמתי בין 3000-3200

אם אתה רוצה אני אשמח לבוא לקחת אותו בכייף ואני חושב שזה מחיר הוגן

בהצלחה

POLO TSI 2010

פורסם
אין שום סיבה שמישהו יקנה RCD510 במחיר שמדברים עליו (4500?!), במחיר שהיצרן מוכר אותו.

כמו שנאמר כאן, מדובר בהיצא וביקוש. המכשירים האלה מסתובבים עכשיו כמו זבל בשוק ואני בספק אם מישהו הצליח למכור במחיר המדובר.

מי שיוריד את המחיר יזכה להפטר מהמכשיר שלו.

אתם רוצים שאני אברר כמה עולה Audi Concert? (המערכת הרגילה) אני בטוח שלא פחות מ2000 שקל.

נראה לכם שמישהו ישלם לי 2000 שקל על המערכת הסטנדרטית הזאת רק בגלל שזה המחיר של היצרן?

(פתאום אתם מסכימים עם המחיר של היצרן אה..;))

נכון שהRCD510 זאת אחלה מערכת, אבל כשיש עודף היצא בשוק, המחירים יורדים. זה בסיסי.

אני לא באמת צריך להתחיל להביא לכם דוגמאות מכל תחום שאפשר רק לחשוב עליו...

למה לא בEBAY? המחיר הכי יקר שראיתי שם לא עבר את ה2500 שקל, וגם זה מחיר נורמלי.

אתה יכול למצוא בקלות RCD במצב חדש לחלוטין במחיר של כ2000 שקל, גם עם מכס (במקרה הגרוע) אתה עדיין תהיה מתחת ל3000.

ואם רשום שזה במצב חדש, אז זה במצב חדש ואם לא אתה תקבל החזר מלא, אז אין כאן סיבה לדאגה.

וכל מה שקשור למכשירים גנובים לא משמעותי כמו שדואג שלומי מקלאס A להגיד לכל מי שמעוניין לשמוע. לי יש מכשיר שאין לו מספר סידורי (מספר סידורי X) וע"פ הגדרת שלומי זה אומר שהוא גנוב.

שלומי אמר שאם ינסו להתחבר איתו למחשב המרכזי אז זה יקפוץ להם בגרמניה כמכשיר גנוב ואז יקחו לי את המכשיר והעולם יתמוטט.

אז כשהתקנתי קרוז קונטרול, ניסו להתחבר למחשב המרכזי (המתקין בקלאס A לא ידע על הבעיה) ולא הצליחו, אז שמו מערכת רגילה התחברו ואז החזירו לRNS. לקח יותר זמן, אבל זה לא "נעל" שום דבר.

לי אישית זה לא מפריע. אבל כמובן שאפשר לוודא דברים כאלה מראש. אני מכיר עוד מישהו עם אותה בעיה שגילה אותה ישר עם קבלת המכשיר, אז הוא החזיר אותו לשלוח ואמור לקבל אחד תקין. אפשר לוודא את זה מול המוכר עוד לפני ההזמנה.

מצטער שאני נדחף בסוף הדיון . לגבי מכשירים שנקנים מ Ebay , יש להם יתרון משמעותי והרי הוא המחיר. מי שקצת חופר בתוך אי בי יודע להבין כי ישנם כמה וכמה סוגים של מוכרים , כאשר הדירוג בצד מייצג מעל ומעבר מה שכל לקוח בסיסי צריך לדעת. לעניננו, ניתן לקנות את המכשיר בביטחה מלאה, ואפילו עם אחריות במחיר סביר לחלוטין - וזאת לאחר בדיקה מעמיקה מהיכן אתם קונים. אשמח לעזור בעצמי לחפש מוכר נורמאלי , אמין ובטוח לקניית מכשירים לוואגיות :-D

ד"א הסיבה שהציטוט של גיל הובא כאן ,מהסיבה הפשוטה שאני זה שרכב RBS עם גירסת "X" ושלח את המכשיר להחלפה בחדש.

פורסם
האופציה של EBAY בהחלט קיימת והיא עם היתרונות והחסרונות שלה.

אני חושב שאתה מאד אופטימי לגבי עלות המכס (ואני מודה שאני פסימי), ולגבי החזר של מכשיר גנוב\תקול, שכחת שאת עלות המשלוח אתה לא מקבל בחזרה. לא את המשלוח לארץ ולא את המשלוח בחזרה לחו"ל ואז שוב את המשלוח לארץ.

אם באמת אין היצא (ויש יותר ביקוש מהיצא) אז נכון. אני לא באמת מכיר את המצב לעומק, רק ממה שאני רואה מרחוק נראה שיש יותר היצא מביקוש.

אופטימי? לקחתי כאן 40% תוספת על מחיר של 2000 שקל למכשיר. זאת לא ממש ההערכה האופטימית שלי.

הערכה אופטימית היא לא לשלם מכס, אלא רק מע"מ מופחת משמעותית... (יש מספיק דרכים)

לדעתי להביא מכשיר כזה בפחות מ3000 שקל זה מאוד ריאלי. להביא אותו במחיר סופי של 2000, זה כבר אופטימי :)

דבר ראשון, אין צורך לשלוח מכשיר חזרה. ככה שכל הסיטואציה הזו הזה ממש באוויר מבחינתי.

תוודא לפני שהמספר הסידורי שלו תקין אם זה בכלל מפריע לך (לי אישית זה לא).

adler- האם שילמת על המשלוח של המכשיר "התקול"? איך עובד נושא המשולחים החוזרים באיביי?

פורסם

נו יש מוכרים במחירים ריאלים?

מישהו קרא את השרשור ומוכן להתפשר קצת בשביל קונה פוטנציאלי?

POLO TSI 2010

פורסם

במקום כל הספקולציות לגבי מכס, נכנסתי למחשבון מכס וזה מה שיצא:

עלות המכשיר 500 יורו כולל משלוח, שזה בערך 610 דולר.

הכנסתי את המחיר, גודל חבילה ומשקל (כ4 ק"ג) וסיווג של "רדיו CD לרכב"

קיבלתי מחיר כולל של 924 דולר, שזה כ3600 ש"ח.

זה כבר לא אופטימי פסימי או ריאלי - זה יהיה המחיר, פלוס מינוס מאה מאתיים שקל. (אלא אם יש לך קומיבנה להעביר את זה במכס)

עכשיו תעשה חשבון אם אתה מעדיף לחסוך 400 שקל ולהפסיד את כל היתרונות שציינתי כבר בעבר.

שששששששששירוקו אדומה

פורסם

אתה טועה במחיר ובגדול ....

מחיר המכשיר הוא זול יותר כ-500 דולר ואף פחות ולא 500 אירו והמכס על המכשיר הוא שליש ממחירו..

הנתונים אינם נכונים מצטער.

שבוע נפלא לכולםםםם

POLO TSI 2010

פורסם

"הנתונים אינם נכונים", תשים בבקשה הוכחות מאחורי מה שאתה אומר.

הנה הוכחה:

http://cgi.ebay.com/VW-RCD-510-/110544329073?cmd=ViewItem&pt=Car_Audio_In_Dash_Receivers&hash=item19bcf49971 מחיר כמעט 700 דולר כולל משלוח.

הנה עוד הוכחה:

http://cgi.ebay.com/Volkswagen-VW-RCD-510-Radio-6CD-MP3-RCD510-300m-500W-CD-/180517909132?cmd=ViewItem&pt=UK_Audio_TV_Electronics_In_Car_Entertainment_GPS_In_Car_Audio_Players_PP&hash=item2a07b4b28c מחיר כמעט 700 דולר וזה בלי עלות משלוח עדיין (לא ציינו במפורש)

לגבי המכס, אני לא ממציא דבר, יש מחשבונים, בחרתי אחד והכנסתי את הנתונים. עם המחשבון אתה יכול להתווכח עד מחר, כנראה שהוא יודע מה שהוא עושה.

סקופ יקר, תתמקד בעובדות, מבוססות.

הערכות שניתן לקנות RCD ב500 דולר פלוס משלוח, ושהמכס יהיה מקסימום שליש לא שוות יותר מדי.

ואם אתה כל כך בטוח בצדקתך, אז תזמין ותוכיח לכולנו שאנחנו טועים.

מאחל לך RCD510 ברכבך במהרה בימינו.

שששששששששירוקו אדומה

פורסם

אנשים פה הזמינו כבר בעבר והם ציינו פה מחירים שהם שילמו ואין על זה ויכוח...!!

תשאלו אותם לגבי המחירים כי הם ההוכחה החיה לכך וכל הזמן יש מכשירים חדשים שנכנסים למכירה באי ביי ולא שתי האנשים הבודדים שיש שם היום!

בכל מקרה חבל על הויכוח תשארו עם המכשיר כמו שאתם אומרים ותחזירו אותו לרכב אחרי שתחליטו למכור אותו..

הרי אף אחד לא ישלם מחיר כזה וזה עובדה וגם אני לא רואה מישהו שכל כך מעוניין לקנות את המכשיר חוץ ממני?!

בכל מקרה בואו נסיים את השרשור בזה שזה התקציב שלי וזה המחיר הכי הוגן שאני מוכן לשלם..

מי שרוצה בכל זאת לבריאות ומי שלא לא קרה כלום אני ישיג את ידיי על המכשיר בכל זאת במחיר טוב בסופו של דבר וגם כבר מגיע ההצעות בפרטי אליי...

יאללה שבוע טוב חבר'ה

POLO TSI 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...