Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

RCD-510

scoop9
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הודעה אחרונה אני מקווה וזהו, כי זה באמת לא קשור אלי.

דבר ראשון, תחפשו ב-ebay.co.uk, כי שם השוק יותר מפותח ובד"כ יש הרבה יותר מכשירים למכירה.

מבדיקה קצרה שעשיתי רוב המכשירים שלמכירה שם נמכרים ע"י משתמשים בעלי רקורד של עשרות בודדות של מכירות, נקודה קצת מטרידה (למרות ה100% רקורד שלהם).

(למכשירים קצת יותר מתקדמים, כמו הRNS, יש מוכרים הרבה יותר ותיקים)

אפשר בקלות למצוא מכשיר באיזור ה2000 שקל, כמו זה: http://cgi.ebay.co.uk/Volkswagen-RCD-510-6-CD-changer-touch-screen-radio-/170498041317?cmd=ViewItem&pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item27b279a5e5#ht_500wt_1154

UK£ 350 = 1 957.11396 Israeli shekels. תוסיפו עוד 200~ שקל בשביל המשלוח לארץ. עד כאן יש לנו 2200 שקל.

33% מס, לפי החישוב שאמיר עשה ונקבל 2926. אני בכלל טוען שאת המכשיר הנ"ל אפשר לקנות ב2500, אבל נשאיר את זה לכם.

עצה שלי? אם אתה כבר מתכנן לשים באיזור ה4000 שקל על RCD כי לא מצאת מוכר טוב באיביי, עדיף לך כבר להביא את הRNS-510.

המחיר הוא בסיבובות ה3000 לפני משלוח ומס ושם זה כבר עולם אחר לגמרי. יש עשרות מוכרים אמינים (מאות מכירות ו100% מוניטין).

הם גם מעניקים אחריות על המכשירים לתקופה מסויימת. לא בדקתי לעומק, אבל הנה הראשון שקפץ לי לדוגמא:

http://cgi.ebay.co.uk/RNS-510-Volkswagen-navigation-HDD-DVD-RNS510-MFD3-VW-/220618732730?cmd=ViewItem&pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item335de6b4ba#ht_3588wt_1137

(חצי שנה אחריות, מקבל החזרות וכו')

למקרה שמישהו לא שם לב, אני את המכשיר שלי (RNS-E) כבר קניתי מזמן, באיביי (במחיר שאתם רוצים על הRCD) ואני מרוצה עד הגג.

המחיר היה מצחיק ושום דבר בארץ לא מתקרב לזה. אז תעשו מה שבא לכם.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אנשים פה הזמינו כבר בעבר והם ציינו פה מחירים שהם שילמו ואין על זה ויכוח...!!

תשאלו אותם לגבי המחירים כי הם ההוכחה החיה לכך וכל הזמן יש מכשירים חדשים שנכנסים למכירה באי ביי ולא שתי האנשים הבודדים שיש שם היום!

בכל מקרה חבל על הויכוח תשארו עם המכשיר כמו שאתם אומרים ותחזירו אותו לרכב אחרי שתחליטו למכור אותו..

הרי אף אחד לא ישלם מחיר כזה וזה עובדה וגם אני לא רואה מישהו שכל כך מעוניין לקנות את המכשיר חוץ ממני?!

בכל מקרה בואו נסיים את השרשור בזה שזה התקציב שלי וזה המחיר הכי הוגן שאני מוכן לשלם..

מי שרוצה בכל זאת לבריאות ומי שלא לא קרה כלום אני ישיג את ידיי על המכשיר בכל זאת במחיר טוב בסופו של דבר וגם כבר מגיע ההצעות בפרטי אליי...

יאללה שבוע טוב חבר'ה

אני אתן רק נתונים אך ורק לגבי המכשיר שאני קניתי :

המכשיר : RNS-E , גירסת כרום - תאריך ייצור 20.4.09

מחיר קניה : GBP 599.00

שער המרה : 5.6695

מחיר שיקלי: 3396.0305 ILS - אחריות : 6 חודשים מיום הקניה

* הערה : המכשיר נשלח חזרה למוכר , בשל גירסת "X" - ונכון להיום בבוקר הגיע אלי מכשיר חדש עם גירסא תקינה. לגבי הענין המכס, אספר רק שהחבילה נמסרה לידי , ללא עיכוב כלשהו ע"י רשות זו או אחרת של מדינתנו היקרה.

מחיר במדינת יש-רע-אל: 21,000 חדש .

אני רוצה לציין כי לא היה לי נסיון עבר של רכישות בסדר הגודל הנ"ל,כמו כן לא קיבלתי המלצה מאף אחד לבצע את המהלך. מכיוון שישנם מכשירים אלה ואחרים שנקנו בעלות גבוהה מאד (עם הרכב כמובן) , אין זה צודק להאשים את המוכר במחיר אותו הוא דורש. אני מניח שלא ניתן להשוות, אך במידה והייתי מוכר את המכשיר המקורי שהגיע עם רכב: מכשיר פשוט בעל פונקציות בסיסיות ביותר הכוללות MP3 ושליטה על אקולייזר יחסית מתקדם - הייתי גובה מחיר גבוהה יחסית וזאת בשל המחיר אותו אני שילמתי על הרכב בעת הקניה . נכון , יש שיצעקו שזה מכשיר משומש וכ'ו אך שימו את עצמכם בצד המוכר ותנסו להבין.

ועכשיו לגבי הדיון שעלה פה ,אני לא מנסה להתערב ולקבוע לצד זה או אחר - אנוכי וגיל רק מנסים לעזור ולהסביר את הצד האופציונאלי של רכישת מכשיר דרך האינטרנט וזאת על סמך נסיון עצמי בלבד. הנתונים שהוצגו הם רק על מנת לבסס את טיעוני שכן , עובדות מדברות טוב יותר ממילים . אני מניח שכמו שאנוכי וגיל הרווחנו רבות מן העיסקאות הנ"ל - יש רבים שהפסידו.

ד"א קוראים לי אסי :lol: , לא אדלר . אהמ אהמ גיל :roll:

פורסם

מאחר והשרשור הזה טוחן מים והגיע הזמן לנעול אותו, תרשו לי להביע את דעתי.

זכות כל אחד בפורום למכור מה שהוא רוצה באיזה סכום שהוא רוצה. למי שנראה שהמחיר מופקע או לא משתלם - זכותכם לא לקנות, לא משנה אם זה סט מורל פולס ב 700 שקל או מערכת מקורית של פולקסוואגן (ותהרגו אותי מה נפלתם עליה) ב 4K שקל.

יש אי-ביי ויש חברים שטסים וחוזרים מחו"ל. אפשר לתפוס טרמפ על אחד כזה ולהביא את המערכת הנחשקת בחצי מחיר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...