Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

RCD-510

scoop9
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז מה אתם מציאים לעשות?

לי מספיק RCD 510 ורק להוסיף לו דיבורית בעוד 3K בערך כי יש לי GPS באייפון וזה מספיק לי.

לגבי מצלמת רוורס וכאלה זה אוטו קטן אז אין לי בעיה עם זה.

הקטע שאנשים שהורידו את ה-RCD מהרכב שלהם רוצים מחיר מוגזם יחסית למערכת שאין לה ביקוש בכלל והיא הולכת לשבת

להם בבית לפחות 3 שנים אז..

עדיין מחפש מחיר הגיוני או רעיון אחר...

POLO TSI 2010

פורסם

אנשים שהורידו את הRCD מהאוטו שלהם, שילמו עליו מחיר שהוא כמעט מה שהם מבקשים ממך, לצורך העניין המחיר שאמרו לך בקלאס A.

איזה סיבה יש להם למכור לך מוצר חדש, מקורי ובאחריות במחיר "הגיוני" כשהם מספקים מוצר זהה ליצרן, וזה המחיר שהיצרן לוקח.

אתה מעוניין במוצר יקר, והדיון עכשיו לא אם הוא שווה את זה או לא, זאת עובדה - הRCD הוא מכשיר יקר לכל הדעות.

לא יהיו פה קסמים ותשיג אותו בזול פתאום, ואני מבטיח לך שאם כן אז הוא בסיכוי גבוהה גנוב.

אם נשים בצד את עניין הכדאיות, והחלטת שזה המכשיר שאתה רוצה.

אז נשאר לך לקבל שזה המחיר שהוא עולה - או לחילופין להבין שזה יקר לך ולהתפשר על משהו אחר.

לי יש RCD באוטו, שילמתי עליו לא פחות מהמחירים שביקשו ממך, והוספתי עליו מעל עשרת אלפים שקל עבור כמעט כל תוספת אפשרית שקיימת עבורו. ואם אני אמכור אותו, אין שום סיבה שאני לא אדרוש את המחיר ששילמתי עליו מינוס סכום זעיר על כך שלא מדובר במוצר "חדש מהקופסא" אלא רק במצב חדש.

שששששששששירוקו אדומה

פורסם

עצה וביקוש גבר הכל זה עצה וביקוש לא כל דבר קונים בכל מחיר מי שרוצה למכור יעשה את זה לפי מחיר שאנשים משלמים ולא לפי כמה שהוא עלה ובהתחשב בזה שאין עליו אחריות...

אם לא אז לא קרה כלום הכל בסדר יש עוד מכשירים בשוק והם ישארו איתו שימכרו איתו את הרכב...

POLO TSI 2010

פורסם

אף אחד לא ימכור לך בהפסד, במיוחד לא מישהו שיש לו 200 אלף שקל לשים על אוטו.

כמה אתה כן מוכן לשלם?

נאמר פה שניתן לקנות ב500 דולר פלוס משלוח. לזה תוסיף 16.5 אחוז מע"מ ומכס.

בלי מכס יוצא לך 2150. מכס הוא נעלם, בוא נגיד במקרה הטוב אתה יוצא עם 20 אחוז -> 2580

ובמקרה הרע אתה משלם מכס שהוא השלמה למחיר של המוצר בארץ.

ובסופו של דבר, אתה מקבל מכשיר שהוא בלי אחריות, אתה לא יודע אם הוא גנוב (ד"א אם הוא גנוב אז כשהאוטו שלך במוסך יתכן והוא יושבת אוטומטית ע"י המחשב של צ'מפיון) ולכל בעיה אתה צריך לדבר עם מישהו בחו"ל שאפילו אם יסכים להחליף אתה עומד מול עלות של לפחות 500 שקל משלוחים (הלוך - חזור).

ד"א - היצא וביקוש.

שששששששששירוקו אדומה

פורסם

אני לא מוכן לשלם יותר מ-3k אולי עוד 200 שקל זה נראה לי הוגן. סתם יש פה בחור שהקפיץ את המחיר בעוד שאין מישהו שמוכן לשלם כזה מחיר וכולם קפצו במחיר בעקבותיו...

אני חושב שזה מחיר הוגן ואין אף אחד שיסכים לשלם להם אגורה יותר ואני חותם על זה!

עובדה שהוא פרסם פה וגם ביד 2 כבר איזה חודשיים ואין קול ואין עונה!

דרךאגב תודה על התיקון של שגיאת הכתיב.. אתה מורה ללשון במקור?

POLO TSI 2010

פורסם

סקופ, אף אחד לא הכריח אותך לרכוש ממנו את המכשיר.

זה מה שהבחור דורש, אין קשר בין היצע לביקוש. הוא יכול לבקש גם 20 אלף שקל. השאלה אם הוא ימכור זה משהו אחר.

אם מישהו מחפש מקוריות (בלי התוספים) חוץ מזה שיש כניסת SD וצ'ינג'ר 4K זה מחיר בסדר גמור.

בן.

Got To love It

פורסם

סקופ, תקנה פליי אודיו באיזור ה7K , יש לך שם הכל כולל הכל פלוס מראה מקורי.

אני אישית מתקשה לשלם כזה מחיר על מערכת ,זה הרבה מעבר ליכולות שלי. מעדיף לשמור את התקציב המיועד לרכב למכאניקה, צמיגים ברמה גבוהה וכו'.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מה הכוונה בפליי אודיו? יש לך המלצה בשבילי?

אני גם מתכוון להוסיף ג'נטים לאוטו ומחר משהו טוב... ולכן כמו שאתה אומר אני לא רוצה לחרוג מהתקציב !

שוב פעם אני מצטער אבל אני לא מצליח להבין את האנשים פה מה כזה מוזר?????

זה כמו מחירי הדירות בשוק.. הם מטורפים ועדיין אנשים משלמים ולא מצליחים לפוצץ את הבועה הזאת!!!

צר לי אני חושב שהמחיר שלי הכי הגיוני שיש והוא לגמרי הוגן ומי שבאמת ירצה למכור אני ישמח לשלם בחיוך אבל לא בכל מחיר

ובטח שלמכשיר שאין לו ביקוש כזה גדול גם ככה .. זה נשמע הכי הגיוני שאפשר ומקסימום אני לא יחליף בכל מחיר!

אני מקווה שהם רואים ומבינים אותי ויבינו שזה הגיוני מה שאני מדבר עליו כל החברים עם השירוקו!

POLO TSI 2010

פורסם

רואים אותך כן

מבינים אותך לא

תסתכל שוב כמה מוכרים את המחיר בארץ

בקש הצעת מחיר משלומי מקלאס איי על משומש ותחזור תגיד לי אם אני יקר

אני יותר מאשמח אם תתפשר על אלטרנטיבות אחרות, לראייה אפילו הזמנתי אותך לבוא לראות את הקנווד.

פורסם

אין שום סיבה שמישהו יקנה RCD510 במחיר שמדברים עליו (4500?!), במחיר שהיצרן מוכר אותו.

כמו שנאמר כאן, מדובר בהיצא וביקוש. המכשירים האלה מסתובבים עכשיו כמו זבל בשוק ואני בספק אם מישהו הצליח למכור במחיר המדובר.

מי שיוריד את המחיר יזכה להפטר מהמכשיר שלו.

אתם רוצים שאני אברר כמה עולה Audi Concert? (המערכת הרגילה) אני בטוח שלא פחות מ2000 שקל.

נראה לכם שמישהו ישלם לי 2000 שקל על המערכת הסטנדרטית הזאת רק בגלל שזה המחיר של היצרן?

(פתאום אתם מסכימים עם המחיר של היצרן אה..;))

נכון שהRCD510 זאת אחלה מערכת, אבל כשיש עודף היצא בשוק, המחירים יורדים. זה בסיסי.

אני לא באמת צריך להתחיל להביא לכם דוגמאות מכל תחום שאפשר רק לחשוב עליו...

אז מה אתם מציאים לעשות?

למה לא בEBAY? המחיר הכי יקר שראיתי שם לא עבר את ה2500 שקל, וגם זה מחיר נורמלי.

אתה יכול למצוא בקלות RCD במצב חדש לחלוטין במחיר של כ2000 שקל, גם עם מכס (במקרה הגרוע) אתה עדיין תהיה מתחת ל3000.

ואם רשום שזה במצב חדש, אז זה במצב חדש ואם לא אתה תקבל החזר מלא, אז אין כאן סיבה לדאגה.

וכל מה שקשור למכשירים גנובים לא משמעותי כמו שדואג שלומי מקלאס A להגיד לכל מי שמעוניין לשמוע. לי יש מכשיר שאין לו מספר סידורי (מספר סידורי X) וע"פ הגדרת שלומי זה אומר שהוא גנוב.

שלומי אמר שאם ינסו להתחבר איתו למחשב המרכזי אז זה יקפוץ להם בגרמניה כמכשיר גנוב ואז יקחו לי את המכשיר והעולם יתמוטט.

אז כשהתקנתי קרוז קונטרול, ניסו להתחבר למחשב המרכזי (המתקין בקלאס A לא ידע על הבעיה) ולא הצליחו, אז שמו מערכת רגילה התחברו ואז החזירו לRNS. לקח יותר זמן, אבל זה לא "נעל" שום דבר.

לי אישית זה לא מפריע. אבל כמובן שאפשר לוודא דברים כאלה מראש. אני מכיר עוד מישהו עם אותה בעיה שגילה אותה ישר עם קבלת המכשיר, אז הוא החזיר אותו לשלוח ואמור לקבל אחד תקין. אפשר לוודא את זה מול המוכר עוד לפני ההזמנה.

פורסם

גיל, אין ויכוח על היצא וביקוש, אבל ההיצא של RCD בארץ מסתכם באולי 2 אנשים פרטיים שמוכרים, וקלאס A.

את המחיר של קלאס A אף אחד לא מוכן לשלם, ולכן האנשים הפרטיים הם מה שנשאר, והם מבקשים פחות מעלות המכשיר המקורית.

אין עודף היצא בשוק, לפחות לא אחד שאני מודע אליו. ובהמשך למה שרשמת שהוא נכון, כשאין עודף של היצא המחיר עולה.

המכשירים שאתה מדבר עליהם שנמצאים "כמו זבל" הם בחו"ל, זה לא משהו שאתה יכול לקחת בוחטה של מזומן ולמחרת זה מותקן באוטו.

האופציה של EBAY בהחלט קיימת והיא עם היתרונות והחסרונות שלה.

אני חושב שאתה מאד אופטימי לגבי עלות המכס (ואני מודה שאני פסימי), ולגבי החזר של מכשיר גנוב\תקול, שכחת שאת עלות המשלוח אתה לא מקבל בחזרה. לא את המשלוח לארץ ולא את המשלוח בחזרה לחו"ל ואז שוב את המשלוח לארץ.

בסופו של דבר אתה יכול להסתכל על הקניה בארץ כמשהו שיש לו ערך מוסף של ביטחון, אחריות, נוחות וזמינות.

אם אתה מוכן לוותר על כל אלה, אולי תצליח לקנות RCD באלף שקל פחות.

שששששששששירוקו אדומה

פורסם
את המחיר של קלאס A אף אחד לא מוכן לשלם, ולכן האנשים הפרטיים הם מה שנשאר, והם

בסופו של דבר אתה יכול להסתכל על הקניה בארץ כמשהו שיש לו ערך מוסף של ביטחון, אחריות, נוחות וזמינות.

אם אתה מוכן לוותר על כל אלה, אולי תצליח לקנות RCD באלף שקל פחות.

מסכים בהחלט. בהרבה מקרים המכשירים הנמכרים ב-EBAY הם גנובים ונמכרים ללא קוד ולכן תצטרך לרכוש קוד או למצוא באינטרנט כיצד מפצחים את הסוגייה.

איזה כייף לי :)

פורסם

חייב רק להדגיש את דברי הבחור ששני האנשים שמוכרים את המכשיר חייבים לבקש מחיר נמוך מקלאס a כי ברגע שהמכשיר יוצא מהרכב האחריות עליו מבוטלת ולכן חובה לבקש מחיר נמוך משלומי...

POLO TSI 2010

פורסם

אחת הבעיות כאן בפורום המכירה שאין טיפת כבוד למוכרים. זה פשוט מכעיס ומרתיח מחדש. בן אדם מוכר ציוד במחיר מצויין וכותבים לו שהוא רוצה "יקר". בכלל ניראה לי טיפשי לרכוש כזה מכשיר ולהוסיף עליו שלל אופציות שחלקן זה קומבינה ולא מקורי ועוד במחירי שחיטה.

עצתי לך תיקנה מכשיר אפטר מרקט שגם יהיה לו יותר אופציות וגם ישמע טוב יותר וגם יעלה פחות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...