Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"צאו מהקופסה וקנו רנו טווינגו" וואי איך זה הרג אותי :-o

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם
ההגה לא היה צבעוני בכל הדגמים. ואצלי המושבים דווקא צבעוניים כתמיד...

הטווינגו שלך היא הראשונה שאני רואה עם מושבים שנותר עליהם הצבע - הטווינגו שלי, אלו שבדקתי טרם הקנייה וכאלו שאני רואה ברחוב - מושביהם אינם צבעוניים יותר.

אם כי הדוגמא עליהם שונה - נראה שהדוגמה הייתה סוג של עננים ואילו אצלך אלו אותיות.

ובלי קשר, הטווינגו שלך נראית מצויין.

אגב, איזה דגם זה ואיזה שנתון?

אני רואה שיש לך מראות ידניות, אך חלונות חשמליים (או שלפחות עברו הסבה לחשמל).

פורסם
אם כבר, כמה דור II יש בארץ?

לא נמכרו דור 2 בארץ בכלל. אם אתה מתכוון לעדכונים הקטנים שעבר הדור הראשון עד שהוחלף (שינוי קל לפנסים

וצביעת הפגושים למשל), אז יש בודדות מאוד.

ל-romer - תודה. זו ידנית מקורית משנת 95'. חלונות החשמל הותקנו עבור מי שמכרה לי אותה על-ידי קרסו

לפני המסירה. ובמפתיע המנגנון גם נראה (כמעט) מקורי וגם עובד מ-1995 בלי בעיות :shock:

פורסם

רועי אני מדבר על הגרסאות עם המנוע של קליאו, 1.2 ליטר 60 כ"ס. ההגה השמנמן עם הכ"א. שנת 97-98 לדעתי. כזה:

15929a-400_euros_d_amende_pour_s_etre_entasses_a_dix_dans_une_twingo.jpg

Renault_twingo_interior.jpg

משכנתא זה קל

פורסם

התמונות הן של הדגם המתוח שהוצג ביולי 98' - ולא יובא באופן סדיר.

אבל לפני כשנתיים ראיתי אחת כתומה כזו עם גג זכוכית מתקפל ולוחית שגרירות (לא הספקתי לראות איזו).

מאז ראיתי עוד אחת לבנה מייבוא אישי, אבל שוב, מדובר בבודדות - לא היה יבוא סדיר.

פורסם

לפני כמה שבועות פורסמה טווינגו מודל 98 ביד 2 ולפני כן פורסמה עוד אחת מודל 99 (נדמה לי).

איפשהו שמעתי שיש 2רק בארץ מהשנים של 98-99, אבל הייתי לוקח את השמועה בערבון מוגבל (בהתחשב בזה ששתיהן הופיעו ביד2 במועדים סמוכים).

מהתמונות אני יכול לחשוב על יתרון גדול בדגם המתוח - תוספת של 2 תאי האכסון בדשבורד - אצלי אני תמיד משווע לאחד (מזל שדאגו לתאים בדלתות).

רועי - גם אצלי כל החשמליה (ח"ח, נ"מ, מראות) עובדת, אבל הרכב חדש יחסית - מ-'96..

האמת היא שגם בטווינגו האחרים (אחרות? אף פעם לא הייתי בטוח לגבי מין הרכב הזה..) שבדקתי, המנגנונים הללו עבדו היטב (פרט לאחד עם חלון מקרטע). כך שאולי זו לא הפתעה כ"כ.

• תוכן חדש...