Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ולבעלי אביזה SC 1.4,

לבן דוד שלי דגם SC 1.4 המפורסם כבר חודש ימים והרכב עבר יותר מ- 2000 ק"מ.

צריכת הדלק לפי החישוב שלו בכל טנק מלא היא זוועתית בין 8.5-9 ק"מ לליטר.

הנסיעות שלו משולבות, כשקנה את הרכב הבטיחו לו 15-16 ק"מ לליטר בנסיעה משולבת.

האם יש בעייה כאן או שיקרו סתם שיקרו לו?

לשם השוואה יש לי מונדיאו עם מנוע 2.3L וצריכת הדלק המשולבת אצלי 9-10 ק"מ לליטר.

תודה על העזרה.

פורסם

בנושא של צריכת דלק הנהג הוא גורם מאוד משמעותי. מה שאני מתכוון לומר זה שאם תסע באופן אגרסיבי אז גם מנוע 1.4 יצרוך לא מעט דלק. במיוחד אם מדובר בנסיעות בעיר.

עוד דבר שאני יכול לחשוב עליו זה שאולי המנוע עדיין בהרצה ואם הזמן הצריכה תשתפר (אבל לגבי העניין הזה אני לא סגור).

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אני כבר לאחר מילוי של 3 טנקים - כל פעם בסביבות ה40 ליטר , ונסעתי בין 550 ל580 בפקקים של איילון בוקר וערב, נראית לי צריכה מעולה.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

אני הייתי מחכה עוד קצת כדי שהמנוע יפתח, זה ידוע שב-2500 ק"מ הראשונים הצריכה קצת גבוהה מהרגיל.

יכול להיות שהחבר נוסע קצת לא רגוע ולכן הצריכה כזו גבוהה. בנוסף צריכה משולבת של 15-16 נשמע לי קצת מופרך לרכב כזה, לדעתי זה אמור להתייצב על איזור ה-11-13.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

נתון תצרוכת הדלק המשולבת הרשמי עומד על 16 ק"מ לליטר - לא יוצא דופן לטובה למכונית בקטגוריה ועם תיבה ידנית.

בכל מקרה, קשה מאוד להשיג במציאות את נתון היצרנית, ויותר סביר שתצרוכת הדלק תנוע באזור ה-1:13 ומטה בנסיעה

משולבת - עירוני/פקקים ובינעירוני רגוע. אם הנהיגה תהיה אגרסיבית ולא בהתאם לכללי החסכון בדלק או תכלול הרבה

נסיעות עירוניות ובפקקים, הנתונים שאתה מזכיר כאן ימשיכו להופיע גם בעתיד.

• תוכן חדש...