Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האיביזות מגיעות :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה עם האיביזות ? קיבלתם אותם כבר כל מי שהזמין והאיביזה שלו הייתה על האונייה שנכנסה ב2/9 ???

כמה זמן לוקח להם לעבור רישוי איבזור וכו ... מרגע כניסת הרכב לנמל ?

תודה !

מהרגע שכל הסכום משולם בסוכנות (העברה בנקאית/צ'ק וכו') האוטו בעצם משוחרר מהנמל ומתחילים לעבוד עליו

כמה זמן לוקח כל דבר? תלוי.

דבר ראשון הרכב מקבל רישוי. לאחר מכן כל אחד בהתאם למה שהזמין ומה שצריך להתקין עליו ולעבוד על האוטו...

שבועיים לקבלת הרכב מרגע שהכסף שולם - נשמע לי מאוד מופרך...

אני מעריך שבין 7-10 ימי עבודה.

אל תשכחו שיש המון לחץ עכשיו על סיאט כי המשלוח שהגיע ב2.6 היה יותר עמוס מהמשלוח הראשוןן ככה שיש ביקוש ואני מאמין שסיאט מזדרזים ורוצים כמובן לשחרר כמה שיותר מהר את הרכבים ולחזור לשיגרה...

:) 

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מהרגע שכל הסכום משולם בסוכנות (העברה בנקאית/צ'ק וכו') האוטו בעצם משוחרר מהנמל ומתחילים לעבוד עליו

כמה זמן לוקח כל דבר? תלוי.

דבר ראשון הרכב מקבל רישוי. לאחר מכן כל אחד בהתאם למה שהזמין ומה שצריך להתקין עליו ולעבוד על האוטו...

שבועיים לקבלת הרכב מרגע שהכסף שולם - נשמע לי מאוד מופרך...

אני מעריך שבין 7-10 ימי עבודה.

אל תשכחו שיש המון לחץ עכשיו על סיאט כי המשלוח שהגיע ב2.6 היה יותר עמוס מהמשלוח הראשוןן ככה שיש ביקוש ואני מאמין שסיאט מזדרזים ורוצים כמובן לשחרר כמה שיותר מהר את הרכבים ולחזור לשיגרה...

:) 

10 ימי עסקים זה שבועיים.

אני בינתיים מחכה כבר 12 ימי עסקים לקבל את השירוקו, מוגזם או לא אני עדיין מתנייד ברגל.

Got To love It

פורסם
10 ימי עסקים זה שבועיים.

אני בינתיים מחכה כבר 12 ימי עסקים לקבל את השירוקו, מוגזם או לא אני עדיין מתנייד ברגל.

הם מבטיחים בחברה שזה עד 14 ימים עסקים , תבקש פיצוי כלשהו אם זה עובר את השבועיים !!

באסה :/

פורסם

היום דיברתי עם הסוכננות.

עודכנו אתי במספר שלדה ורישוי.

אמרו שהרכב ההתקנות ושכנראה יגיע רק תחילת ראשון הבא ( לא הקרוב ). נשמע קצת מוגזם מאחר ובסהכ יש לשים אזעקה.

אחרי רישוי הרכב מגיע בדרך כלל תוך כמה ימים בודדים... אבל שבוע?

פורסם
היום דיברתי עם הסוכננות.

עודכנו אתי במספר שלדה ורישוי.

אמרו שהרכב ההתקנות ושכנראה יגיע רק תחילת ראשון הבא ( לא הקרוב ). נשמע קצת מוגזם מאחר ובסהכ יש לשים אזעקה.

אחרי רישוי הרכב מגיע בדרך כלל תוך כמה ימים בודדים... אבל שבוע?

העיקר הם מבטיחים או שבועעים או 15 יום אני לא יודע בדיוק כמה .

חבל שהזמן המתנה כל כך ארוך

שלי רק עוד חמישה ימים אמור להגיע עם האונייה , בטח אני יקבל אותו לקראת ה30 לחודש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...