Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כפתור LOUD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, רציתי לישאול מה בידיוק עושה כפתור הLOUD במערכת והאם זה גומר את הרמקולים או סתם מקצר את החיים שלהם, אתם יכולים ליראות את המפרט שלי בחתימה למטה, במערכת שלי יש שלוש אופציות

1- OFF

2 - LOW

3- HI

וכשאני עושה LOW או HI שומעים יותר טוב. כאילו הרבה יותר מדיוק כאילו הכל יותר חיי בתוך האוטו ובלי זה סתם חזק

HU : Pioneer 1250MP COMP : JBL GTO6508C

REAR : Pioneer TSA-6973E AMP : Boss C.X.600

SUB : JBL GT5-1204BR

פורסם

LOUD = LOUDNESS

http://en.wikipedia.org/wiki/Loudness

מגביר נמוכים וגבוהים.

טוב להאזנה שקטה, בווליום נמוך = לא גומר את הרמקולים.

כשמפעילים אותו בווליום גבוה, הוא הורס את רמקולים.

הוא אותו דבר כמו BASS BOOST/TREBLE במערכות ביתיות פשוטות.

[under construction]

פורסם

מנסיון ..תכבה אותו..נכון שתרגיש ירידה לפעמים משמעותית בווליום שלך..אך עם כיוון קטן אפילו במערכת פשוטה תוכל לקבל תוצאה הרבה יותר טובה בלעדיו מבחינת איכות, וחיים יותר ארוכים ו"בטוחים" לרמקולים שלך.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

פשוט עשו לי עבודה לא משהו ביכלל הרדיו דיסק לא ממש במקום קצת יוצא (יש לי שברולט קוואליר '04). אחד מהקרוסים הוא ידביק לי אם איזה דבר לפלסטיק של הדלת (בתוך הדלת כמובן) ואני חושש שזה לא יחזיק והוא לא קיוון לי את זה כל כך טוב וגם שילמתי הרבה... ועכשיו לא שומעתים כל כך טוב לא יודע מה לעשות כי כבר ניגמר לי הכסף :cry:

HU : Pioneer 1250MP COMP : JBL GTO6508C

REAR : Pioneer TSA-6973E AMP : Boss C.X.600

SUB : JBL GT5-1204BR

פורסם

אצלי זה תמיד פועל ועד היום ברוך השם הכל פיקס ושומעים מאוד יפה.

ולהפך כשאני מבטל את הכפתור לא שמעים טוב כלמור מעומעם ולא נקי כאשר אני מפעיל שומעים כל דבר בנפרד את הסאב שומעים יפה ואת הרמקול שומעים יפה.אבל יכול להיות שאתם צודקים שזה הורס רק שמגבירים בעוצמה גבוהה ואז יש עיוות גבוהה וכך זה הורס אבל כאשר מגבירים טראבל אין שום הרס או נזק שיכול להיגרם אם הינך מכון נכון את הטריאבל.

• תוכן חדש...