Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אקורד 2002 - גיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני זקוק לעצה, לא מזמן התחלתי לשמוע נקישות חשודות. אחרי שאני מתניע את הרכב ומכניס להילוך נשמעת נקישה קלה. כמו כן נשמעות נקישות בזמן נסיעה מאוד איטית (למשל בפקקים - כשאני לוחץ ומשחרר את הבלם מס' פעמים. אולי זה בכלל הבלמים? או הבולמים?). עושה רושם שהבעיה נפוצה יותר כשהרכב קר.

מדובר באקורד 2002 1.8 בריטניה עם 95K. מחיפושים פה בפורום, הבנתי שהגיר של הרכב ידוע כבעייתי, כמו כן שלא מומלץ להחליף שמן גיר, בפרט בהונדות. ובמיוחד אם לא מתבצעת החלפת שמן על בסיס קבוע (אצלי מעולם לא הוחלף).

בזמן הקרוב אכניס אותה למוסך לבדיקות. יש עצות בינתיים? מה עלולה להיות הבעיה? ואם זה באמת הגיר, האם כדאי להחליף שמן?

המון תודה!

יבגני

פורסם

אני דווקא כן הייתי מחליף שמן גיר, וזאת על מנת למנוע בעיות בעתיד.

לעיתים ההחלפה גם עשוייה לפתור ולהעלים בעיות.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

פנה ליורם במוסך אדמונד בחולון, 03-6500613/4

הוא מעולה ויתן לך דיאגנוזה טובה.

בזמנו שאלתי אותו לגבי האקורד של אחי

קובי

:-)

• תוכן חדש...