Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לכי תזדייני תל אביב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שכחתי לציין בדבריי לאייל שמדובר ברחוב קפריסין בת"א (כי שנינו מכירים).

כמובן שלא מדובר על קפריסין האי- שם עדיין לא שכרתי דירה וחיפשתי חניה עם תו.

:wink:

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני מסכים איתך, לא מתאים לגור באיזורים צפופים ובבנייה ישנה. אבל כשאתה גר בשכונות הפחות מרכזיות של תל אביב, גם בקצוות. 5-10 דקות אתה נמצא באיזור 1 בסבבה. (אפשר גם באופניים כפי שאני עושה לפעמים , כי אני משתדל לא להכניס את הGTI לאיזורים צפופים)

אני מסתכל על יתרונות נוספים,פונקציונליים במגורים בעיר : נסיעה תמידית נגד כיווני הפקקים לא משנה איפה מחוץ לתל אביב אתה עובד, אלו דברים שאי אפשר לתמחר.

למשל, אני כרגע עובד בראשון לציון. לי לוקח תל אביב- ראשון לציון בבוקר - 20 דקות ובדרך כלל גם בערב. מי שנוסע בכיוון ההפוך -אלוהים יעזור לו (או שמגיע מפתח תקווה לת"א, נתניה לת"א וכו'). כנ"ל כשעבדתי בהרצליה / פתח תקווה /ראש העין / רחובות וכל מקום אחר שיצא לי. תמיד נגד כיוון הפקק.

:)

להגיע אחר הצהריים מראשל"צ לצפון תל אביב ב 20 דקות?

אולי במסוק..

שבוע שעבר נסעתי מביתי במערב ראשון להלוויה בקרית שאול - שעה ו 5 דקות בדיוק.

להיכן שלא פניתי ולהיכן שלא נסעתי, עמדתי בפקק אין סופי, פשוט זוועה.

אני זוכר שהיתעניינתי בקניית דירה בפרוייקט המשתלה (שמכונה, ובצדק, המשתנה).

הצפיפות והרחובות הצרים הזכירו לי את ג'בלייה, הפקקים איומים ואין בה שום ציביון תל אביבי.

אבל מצד שני, לגור במרכז תל אביב זה באמת סיוט.

הבתים ישנים, מצוקת החנייה נוראית, רוב הבינינים מאוכלסים בדיירים בשכירות (מה שאומר שכל תיקון בביניין מחייב ריצה אחרי 10 בעלי בתים, תענוג מפוקפק לכל הדעות) ולא מעט איזורים רועשים 24 שעות ביממה.

תל אביב היא עיר לבלות בה, לא לגור בה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

"המשתלה," פרוייקט מחורבן. מישהו ניסה למקסם אחוזי בנייה, והקונים מפסידים ערך.

מצד שני, אם אתה רווק/ה או זוג בלי ילדים, שרב היום בעבודה, ורק רוצה דירה קטנה להתרסק בה בסוף היום + בריכה + חדר כושר, זה יכול להתאים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

פרחי, כן. 18:00-18:30 , אפילו ביום חמישי 25 דקות אני עם הרכב בתוך החניון של הבניין. יוצא ממשה דיין בראשון לציון על נתיבי איילון. טיפה האטה לקראת קק"ל ונגמר הסיפור.

בערך פעם בשבועיים ההאטה מתחילה קצת יותר קרוב להלכה שגורם לדרך להתארך בעוד כמה דקות.

בבוקר בסביבות 8:30 אותו סיפור רק הפוך, יורדים בקק"ל , עומס עד השלום ואז אפשר לתת גז.

מאיפה אתה נסעת? אני מהמר שנתקעת בתוך ראשון או שהתאבדת והלכת על כביש 4.

יוצא לי לבקר דיי הרבה במשתלה, מדובר באחלה שכונה. יש בניינים יותר טובים, יש פחות טובים. (הבנתי שבהתחלה היו להם בעיות בתשתיות אבל כיום המקום מדוגם היטב)

יש הרבה סגנונות בנייה ובסה"כ מדובר בסביבה שקטה , איכותית בניינים חדשים בסטנדרט בנייה גבוה עם מחירים סבירים יחסית לתל אביב.

לפי מיטב הבנתי יש דירות קטנות (שזה דבר שקשה למצוא היום) אבל יש גם דופלקסים, טריפלקסים , 5 ,4 חדרים וכו' . תמהיל מאוד מגוון. בדרך כלל כיום בונים רק 4 עד 5 חדרים בבניינים סטנדרטיים ככה שזה יכול להיות יתרון.

מבחינת לוקיישן, זה לא בבלי שזה לטעמי המיקום הטוב ביותר שיש בתל אביב.

אבל הייתי מעדיף לגור שם מאשר לגור במקומות כמו פתח תקווה / ראשון לציון ושאר ערי הלוויין.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
יש הרבה סגנונות בנייה ובסה"כ מדובר בסביבה שקטה , איכותית בניינים חדשים בסטנדרט בנייה גבוה עם מחירים סבירים יחסית לתל אביב.

ולמה המחירים סבירים יחסית לתל ברוך צפון, לדוגמא?

בגלל הסיבות שציינתי. צפוף, אין גינות, אין מרכז מסחרי הגון, אין ביצפר, אין סלבריציץ בקפה... קשה, קשה...

פורסם

דווקא את תל ברוך צפון לא אהבתי לומר לך את האמת...

יצא לי להסתובב שם ולראות דירות למרות שאין לי את הסכומים או אפילו קרוב, ולא נפלתי מי יודע מה.

גם שם דיי צפוף ומסיבוב במרכז המסחרי שלהם (קניון) קיבלתי תחושה של מקום פלצני.

אגב, יש להם שם בעיה רצינית עם השכונה החדשה של רמת השרון שמחוברת אליהם בלי יציאה עצמאית מה שיוצר פקקי ענק בבוקר בתוך השכונה ובסוף היום בכניסה לשכונה.

אגב, אני לא בטוח שתל ברוך צפון יותר יקר. הסתכלתי עכשיו קצת על מחירים ביד 2 , בשני המקומות דורשים סכומים גבוהים על אותו סוג דירות פחות או יותר.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

1. המקום אכן פלצני, לרע ולרע.

2. אין "פקקי ענק" ביציאה. מה שיוצר את העיכוב בין 07:50 ל-08:05 זה הביצפר, אבל תורנות הורים לאחרונה פותרת חלק גדול מהבעיה. דרך אגב, את המעבר לנווה גן סוגרים בקרוב. בכניסה אף פעם אין בעיה (מקסימום עוברים ברמזור השני).

3. השכונה לא צפופה בכלל, בקנה מידה תל אביבי. יש בה בערך רבע מכמות האנשים שיש ב-ג', והרבה שטחים פתוחים. היא בטח ה-רבה פחות צפופה מהמשתלה.

4. אחד המיקומים הכי נוחים למגורים שיש. יש הכל, במקום וזמין. פשוט חממה, וכמה דקות נסיעה מהמרכז.

5. מי שרוצה את המיקום ללא הפלצנות, יש את הדר יוסף. הבתים ישנים, אבל זה מרגיש יותר כמו ישראל ופחות כמו עמק הסיליקון...

פורסם

אני מבין שאתה גר בתל ברוך צפון ? :)

את המעבר בנווה גן כבר שנתיים רוצים לסגור ולא עושים עם זה כלום...

בקשר לפקק בערב, היום בסביבות 19:30-20:00 פניתי מקק"ל שמאלה לכיוון צומת הפיל, הנתיב של הפניה שמאלה לתל ברוך צפון התחיל ממש אחרי הפניה כאשר "פתחו" עוד נתיב של פניה שמאלה של כל הנדחפים. כל מיני טוארגים שחסמו עוד נתיב וחצי... כך שלכל אלה שנוסעים ישר לכיוון צומת הפיל נשאר עוד נתיב וחצי.

המחזה הזה קורה בערך בכל פעם שאני שם בשעות האלה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

על איזו עיר אתם בכלל מדברים? ;-)

זו לא ת"א עליה מדובר. אני חי באזור של יהודה המכבי ומרגיש מחוץ לעיר. כל גיחה לאזור המרכז מפיחה בי רוח חיים (לפעמים זה בכלל אגזוז של אוטובוס, ואני מתבלבל - אבל זו עדיין רוח). אצלנו באזור יש יותר מידי הומוגניות (וזה אחד הדברים שלא "תל אביביים" בשכונה), אצלכם בכלל אין מה לדבר...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

יותר מדי בתים ישנים וחוסר במקומות חניה אתה מתכוון. לא הומוגניות :)

מבחינתי האידיאל זה ממש לידך - בבלי.

רק שאני לא בטוח שיהיו לי אי פעם את הסכומים הנדרשים לרכוש שם דירת 3 חדרים בת 30 שנה :)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

המאמר הזה בול תפור על הישראלים. אנחנו מתבכיינים ומקללים אבל לא עושים כלום בנידון.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
כן, סביר להניח שבמחיר של דירת שלושה חדרים בבלי אתה קונה וילה חמישה חדרים במערב ראשל"צ :lol:

וילה במערב ראשל"צ עולה בסביבות 3-4 מיליון ש"ח, קצת יותר יקר מדירת 3 חדרים בבבלי.

ברגע שסיימו את פרוייקט 431 , שלא לדבר על נתיבי איילון, דרכי הגישה לאזור השתפרו פלאים, וגם מחירי הדירות זינקו בחדות.

קשה מאד למצוא דירת 3 חדרים בפחות מ 1.2 מילון ש"ח, וזה לא מאד רחוק מת"א.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...