Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזעקה חלשה

nisimbs
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

בוקר טוב

יש לי אזעקה של רב בריח - דולפין עם עלוקה,על מזדה שנת 2004.

לאחרונה שמתי לב שכשאני לוחץ על השלט לנעול את הרכב או לפתוח, אני לא שומע את הצליל של האזעקה כמו בעבר.

אני רק רואה אורות מהבהבים. גם כשאני לוחץ על מקש האיתות בשלט אנ ישומע את האזעקה בצורה חלשה ביותר.

לא יודע אם זה קשור, לפני שבוע החלפתי מצבר מסיבה אחרת. הבעיה עם האזעקה היתה הרבה קודם ונמשכת גם היום.

האם אפשר לדעת מה מקור הבעיה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוקר טוב

יש לי אזעקה של רב בריח - דולפין עם עלוקה,על מזדה שנת 2004.

לאחרונה שמתי לב שכשאני לוחץ על השלט לנעול את הרכב או לפתוח, אני לא שומע את הצליל של האזעקה כמו בעבר.

אני רק רואה אורות מהבהבים. גם כשאני לוחץ על מקש האיתות בשלט אנ ישומע את האזעקה בצורה חלשה ביותר.

לא יודע אם זה קשור, לפני שבוע החלפתי מצבר מסיבה אחרת. הבעיה עם האזעקה היתה הרבה קודם ונמשכת גם היום.

האם אפשר לדעת מה מקור הבעיה?

כל הרכבים החדשים נמסרים עם אזעקה שלא משמיעה שום צליל, לא בדריכה או שחרור או במצב פריצה וזאת על פי התקן החדש. אם אצלך צליל הדריכה או צליל אחר הוא חלש הרי שהמערכת "התאימה" עצמה לתקן החדש. בלי שום קשר למצב המערכת אצלך , הרי כולם יודעים שכל הצלילים והאזעקות הקוליות זה מטרד שהמציאו אצלנו , ממש לא רציני ומיותר לחלוטין.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבל, בעבר האזעקה היתה משמיעה צליל כשאני נועל או פותח...

וגם כאשר הייתי משאיר דלת פתוחה או לוחץ על האיתות היה צליל אזעקה והיום כבר אין.

החשש שלי שאם יש משהו בעייתי, מחר אני אבוא לנעול או לפתוח והמערכת לא תגיב. וללא האזעקה גם הקודנית שלי לא שווה כלום, כי רק עם נטרול האזעקה אפשר להכניס את הקוד לקודנית ולהניע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חיובי. לעיתים כשמנתקים את המצבר מתות הסוללות גיבוי והצופר הראשי לא חוזר לתפקד.

גש למתקין לבדיקה והחלפת הצופר במידת הצורך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי אזעקה של רב בריח - דולפין עם עלוקה

לא הבנתי זה חיות או אזעקות ? :shock:

אני מעריך שדולפין זה שם הדגם.

אשמח לדעת מה זה עלוקה?

טוב שם טוב משמן טוב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עלוקה כשמה כן היא:roll:, מתלבשת על חוט מרוחק ממערכת האזעקה ומבצעת בו ניתוק, מעין ממסר מרוחק אבל מותאם לאזעקה בדומה לשלט קוד.

כך שאם תחליף מערכת אזעקה באחרת, העלוקה לא תעבוד.

אם הבעיה שלך היא רק עוצמת הסירנה ולא שחלק מפעילות כלל לא עובד, תסתכל לתוך הסירנה, אולי יש שם משהו שלא צריך להיות...

הייתה לי בעיה דומה והאמת שלא שמתי לב לכך, אבל מישהו ששאל אותי למה הסירנה כל כך חלשה, גרם לי לבדוק אולי יש בעיה וגיליתי מישהו השאיר בתוך הסירנה תחתונים שלו, אחר"כ נזכרתי שכמה שבועות קודם לכן כשהרכב היה במוסך, כנראה שלא הסתדרו עם האזעקה :?

:idea: העיקר שיהיה יום נפלא :roll:

*** מחפש סאאב 95/96 או רכב קבריולט להגשמת החלום ***

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

...מישהו ששאל אותי למה הסירנה כל כך חלשה, גרם לי לבדוק אולי יש בעיה וגיליתי מישהו השאיר בתוך הסירנה תחתונים שלו...

גדול, אני שוקל לשים את המשפט שלך בחתימה שלי...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גדול, אני שוקל לשים את המשפט שלך בחתימה שלי...

אני בעד!

גם אותי הוא שיעשע... היית צריך לראות את הפרצוף שלי כשמצאתי אותם :shock:, שלא לדבר על הרגע שהבנתי שזה תחתונים :roll: (אין סמיילי מתאים).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפחות היו אחרי כביסה ? :-o

נראו כמו אילו שסבא שלי היה לובש, אני מאוד מקווה שכן...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

:roflmao: אני מקווה שגופיה של סבא וחזיה של סבתא לא מצאת שם גם,

אחרת הייתי מתחיל לחשוב שסבא של מישהו חגג על הרכב עם הוויאגרה החדשה :shock:

טוב שם טוב משמן טוב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...