Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אנחנו כנראה קונים רכב חדש בחודשים הקרובים, ואבא שלי מברר לגבי כמה אפשרויות, בינתיים האטרקטיביות ונראות לי מעניינות הן הB4 2008 2.5 והלאנסר החדשה

עכשיו נתחיל בשאלה קטנה, גרסת הספורט שכתוב שהיא זולה יותר, זה גרסת ההאצ'בק? כי אני רואה ביד 2 במחירון שלהם שכתוב שזה סדאן, אבל בגלל שאין שום הבדל בנתונים אז איפה בעצם כן ההבדל שגורם למחיר להיות זול בכ-20 אלף ש"ח?

טוב אז שתי המכוניות ביניהם יש התלבטות כרגע הן:

סובארו B4 R אוט' 2.5 ליטר שנת 2008

יש לה 170 כ"ס והיא מגיעה ל210 קמ"ש עולה כ-130 אלף ש"ח

מיצובישי לאנסר limited אוט' 1.8 ליטר שנת 2010

בעלת 140 כ"ס ומהירות מקסימלית של 190 קמ"ש, לגבי המחיר אני בודק במחירון יד 2 כי באתר שלהם לא רשום, כתוב שם 133 אלף ש"ח, המחיר הוא ליד שניה או לחדשה מהסוכנות?

עכשיו למה ההתלבטות, הB4 חזקה מהלנסר, המנוע שלה גדול בכמעט ליטר, לפי מה שאני יודע רכב חזק ואהוב ע"י הרבה מבעליה, אבל הלאנסר היא חדשה וזה שונה, היא בטח גם יותר נוחה לא? הפנים שלה ממש יפה, ומבחוץ אני כבר לא יודע את מי אני אוהב יותר כי שתיהם ממש מרשימות, בנוסף ירידת ערך של רכב חדש יהיה גבוהה יותר משל הB4 אני צודק?

עוד משהו, יש אפשרות כאשר קונים רכב חדש מהחברה להגיע למשא ומתן? כלומר הורדת המחיר וכו'?

דעה אישית כרגע, אני חושב על הלאנסר וגם אמרתי את זה לאבי, אומנם היא מעט חלשה יותר, אבל כמו שאמרתי זה רכב חדש זה הרגשה אחרת, היא כולה מעור בפנים, ויש לה מראה ספורטיבי (לא שלB4 אין), באמת שההתלבטות קשה :-(

פורסם

שאלה: יצא לך לנהוג על המכוניות האלה?

אני לא חושב שניתן להשוות כ"כ בקלות כי ההשוואה המתבקשת היא בין אימפרזה 2.0 לבין הלנסר 1.8.

ה B4 2.5 זה רכב בקטגוריה קצת שונה, ולא הכל זה נתונים על הנייר = אני מניח שסיבוב קצר ימחיש לך את העניין.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

B4 דור קודם היא מכונית הרבה יותר טובה מהלאנסר במרבית המובנים. היא גם יקרה יותר לאחזקה, ככל הנראה.

גרסת הספורט בלאנסר היא רמת רמת גימור (אמצעית, אם אני זוכר נכון) - הבדלים נוגעים רק לאבזור. 133 אלף שקלים נשמע כמו מחיר לחדשה.

הלאנסר לא נוחה יותר מה-B4 (להפך) ומבפנים היא אמנם נראית לא רע, אבל איכות החומרים נחותה מב-B4.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
שאלה: יצא לך לנהוג על המכוניות האלה?

אני לא חושב שניתן להשוות כ"כ בקלות כי ההשוואה המתבקשת היא בין אימפרזה 2.0 לבין הלנסר 1.8.

ה B4 2.5 זה רכב בקטגוריה קצת שונה, ולא הכל זה נתונים על הנייר = אני מניח שסיבוב קצר ימחיש לך את העניין.

כן רק שאנחנו לא רוצים אימפרזה, זה לא כאילו שאנחנו מגזין רכב שעושה פה השוואה...

סיבוב קצר לא עשיתי עליהן, בגלל זה אני שואל אולי מישהו שכן היה לו נסיון איתן יוכל לעזור קצת :-)

אל תשכחו שכן בסופו של דבר המטרה היא כן להסיע אותנו למקומות, אבל לא יזיק להינות מזה, תודה על התשובות המהירות, אני מבין שיש עוד נק' לB4 :)

עריכה: לגבי האחזקה היקרה, מה לגבי ה2.0? היא עדיין יותר חזקה מהלאנסר, אבל חוץ מהכח יש עוד משהו שאין בה לעומת גרסת ה2.5? והאחזקה של 2.0 עדיין יקרה בהרבה מזו של הלאנסר 1.8?

פורסם

בתחילת השיווק נמכרה ה-2500 עם איבזור זהה לדגם ה-2000 הרגיל.

לאחר מכן התווספו לה ריפודי עור, פנסי קסנון ובקרת יציבות שלא נכחה בדגם הבסיסי של ה-B4 הקודמת.

האם אלה האופציות היחידות? או שיש תקציב ואלה האפשרויות שעלו בנתיים?

פורסם

התקציב של שתיהן דיי זהה, סביבות ה130-120, ככה שאם יש עוד משהו באותו תקציב ובאמת שווה אני לא חושב שתהיה בעיה לקחת גם אותו בחשבון

פורסם
כן רק שאנחנו לא רוצים אימפרזה, זה לא כאילו שאנחנו מגזין רכב שעושה פה השוואה...

סיבוב קצר לא עשיתי עליהן, בגלל זה אני שואל אולי מישהו שכן היה לו נסיון איתן יוכל לעזור קצת :-)

אל תשכחו שכן בסופו של דבר המטרה היא כן להסיע אותנו למקומות, אבל לא יזיק להינות מזה, תודה על התשובות המהירות, אני מבין שיש עוד נק' לB4 :)

עריכה: לגבי האחזקה היקרה, מה לגבי ה2.0? היא עדיין יותר חזקה מהלאנסר, אבל חוץ מהכח יש עוד משהו שאין בה לעומת גרסת ה2.5? והאחזקה של 2.0 עדיין יקרה בהרבה מזו של הלאנסר 1.8?

אולי זה יעזור לך במקצת:

יש לי חבר בעבודה עם B4 למכירה ,שנת 2007 נפח 2.0 ליטר , ולנו בעבודה יש לנסרים חדשים 1.6.

לפי דעתי אין שום מקום להשוואה, ה B4 אוכלת את הלנסר לארוחת בוקר (לפי דעתי), ואם אני חושב על זה B4 עם מנוע 2.5 זה בכלל סוף.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אני לא חושב שמודובר בלנסר 1.6 (צורה ישנה), אולי התכוונת ללנסר עם מנוע 1500 סמ"ק.

לדעתי, נשקלת לנסר ספורט - מכונית עם מנוע 1800 סמ"ק 143 כ"ס וגיר רציף.

באמת, "ספורט" זה שם לרמת הגימור, גם בלנסר סדן, וגם בלנסר "ספורטבק" (האצ'בק).

למרות ההספק המכובד על הנייר, הרכב אינו זריז בפתיחות, אבל בשיוט המנוע כן מרגיש חזק.

בידוד הרעשים לא מושלם, פלסטיקה לא מהמשובחות.

איני מבין, מדוע דווקא שני אלה .

אם רוצים משפחתית קטנה, אפשר לשקול סיוויק, ג'טה\אוקטביה TSI (בנוסף ללנסר).

אם מעדיפים משפחתית גדולה (בת שנה, בערך), אפשר לשקול את מזדה 6, אוונסיס, אולי אפילו אקורד (בנוסף ל B4).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נתחיל בזה שהגירסה הבחירה של הלנסר עולה 147K לחדש, גירסת הספורט(הביניים) עולה כ133K+-.

לי יש את הלנסר, אוטו מעולה בעל מראה חיצוני ופנימי שנותנים הרגשה מכובדת . כוח לא יהיה חסר לך בעליות של ירושלים או בנסיעות לאילת, נוח מאוד עם בגאז' גדול. האוטו מגיע מאובזר ברמות אם זה בבקרת שיוט ורדיו מהגה, החלפת הילוכים (אוזניים) מאחורי ההגה 6 רמקולים ו7 כריות אוויר.

ההבדל הכי חשוב בין השניים שאני מאמין שהוא מפריע לכל אחד מאיתנו היום הוא עניין הדלק, לחבר שלי יש B4 2008 מנוע 2.0 האוטו עושה בממוצע 1ל8 קילומטר. הלנסר עם תיבה רציפה עושה בממוצע (בקלות יחסית) 1 ל12 קילומטר ובנסיעות ארוכות יצא לי איפלו 1ל 15. אחזקה של הלנסר תהיה זולה יותר.

ממליץ בחום על הלנסר מרוצה מאוד, בהצלחה.

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

אם אתה מעונייין רק בשני רכבים שציינת אז לא לקרוא הודעה זו.

מה עם סקודה אוקטביה החדשה 1.8 אוטו' ?

160 [כ"ס]

מהירות מקסימלית 223 [קמ"ש]

תאוצה 0-100 : 8.1 [שניות]

צריכת דלק ממוצעת: 13.5 [ליטר/ק"מ]

מחיר: 137,900 ש"ח (רכב חדש)

פורסם

גם מאזדה 3 עם מנוע 2 ליטר יכולה להתאים.

מציעה ביצועים טובים ורשימת איבזור מכובדת.

יונדאי I30 גם מוצעת עם מנוע 2 ליטר ולתקציב שלך (130 אלף) נכנסת בדיוק הגירסה הכי מאובזרת, אני נוהג בדגם ה-1.6 הפשוט ומאוד מרוצה.

בהצלחה.

• תוכן חדש...