Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהתחלה חשבתי אתה מתכוון אלי.

בקשר להתחלה של המידבאסים אני עשיתי והתחלתי איתם ראשונים באיזשהו שלב התיאשתי והגעתי לאיזה שלב סביר ואליו התאמתי את הטוויטרים ואלייהם את הסאב,זה ממש בקטנה זה בשביל שלא יישמעו גרוע...

אני מעונין לשמוע את הקלארוס ישנה אפשרות לשמוע איפשהו?

Scan Speak

• תגובות 100
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מאמין שלמפגש הקרוב יגיע לפחות רכב אחד עם קלארוס.

ואם לא לקרוב אז לזה שאחריו.

מתחדשת*

פורסם

ברור ליאור,לא חשבתי אחרת,לאט לאט גם נחליף הגברה.

מה שבנתיים מפריע לי זה רק המידבאס אני מנסה לחפש איזה מישהו אולי יכול לזרוק לי לבדיקה איזה מידבאס:roll:

Scan Speak

פורסם

עידכון קטן:

היום הוספתי עוד חתיכת עץ קטנה על העץ הקודם,וחייב לציין שעכשיו המידים נשמעים הרבה יותר טוב ויותר עמוקים,כמו כן גם נעלמו הרעידות שהיו לי בקטנה..:oops: עכשיו הם אני שומע למה כולם אומרים לי איך אתה לא לא מתלהב אפילו טיפה מאינפיניטי פרפקט.

+לעץ שמתי עוד חצי יריעת איטום בכל דלת (כי הייתה לי אחת שלמה) ואת המקומות שפיספתי השלמתי והיו כמה מקומות שלא האמנתי שפיספתי אותם מקודם.

אני מאמין שאם אני אכניס עכשיו את במידבאסים של אלפיין זה גם יישמע אחרת לגמרי,אך זה כבר לא ממש משנה.

בנתיים אני מרוצה מהסאונד ואין תלונות:-P.

שיהיה לכולם שבוע טוב!

Scan Speak

פורסם

תודה רומק.

וחשוב לציין (בשבילך:-D) שעכשיו המידים עובדים על חיתוך

63HZ LP

HP 3.15KHZ

שניהם על סלופ -12DB.

מה אתה אומר עכשיו על החיתוכים? לא כמו אז שהגעתי עד 6.3KHZ:roll:

Scan Speak

• תוכן חדש...