Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה צודק בקשר לחברות האלה,אך לשם שינוי במידבאס הספציפי הזה אין את כל זה(בתור אחד שהיו לו טוויטרים של JBL וסט 6507) אני יודע כמה גבוהים הוא מוציא והטוויטרים חותכים את האוזן לדעתי.

המידבאס הזה יותר "נמוך" ולי יותר כיף לשמוע אותו על האלפיין.

מה שאני יכול לתאר לך באלפיין שלא אהבתי זה את זה שהוא הוציא יותר צלילים ולא הצלחתי "לחתוך" אותם

לדוגמא:אם בשיר יש כפיים אז היית שומע אותם ממש חודרים לך לתוך האוזן וכל שאר הדברים היו תקינים לחלוטין אחרי החיתוך.

אני אביא את הרמקול למפגש במידה ואגיע אם תהיה שם אשמח להשמיע לך ולשמוע את מה שלך יש להגיד:-P

Scan Speak

• תגובות 100
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אינפיניטי וJBL. זה מאותו יצרן. והיו להם מספר סטים שהיו ממש קופי. ונתנו תוצאות דומות מעוד.

מנסיון עם הקאפא פארפקט. אלמנט מעולה. אבל מחייב סאב. הנמוכים שלו יפים. אבל לא חזקים מספיק.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אם צלילים של מחיאות כפיים חודרים לך לראש הבעיה לדעתי יותר בגבול העליון של המידבאס לכוון תחומי התדר של 2.5K עד 3.5K שהם מאוד מאוד בעייתיים - ואולי גם התחום התחתון של הטוויטר אבל אני יותר נוטה לחשוד במידבאס שזה אלמנט יותר גדול שדוחף בכוח את תחום התדר הזה.

בייחוד בסט שני חלקים בהם נקודת החיתוך ושיטת החיתוך (בסל, באטרוורט' או לינקוויץ ועוד...) הם גורם חשוב מאוד להבנה של התוצאה שתקבל מהסט (לא בהכרח הסט אשם אלא הקרוס שלו או מי שמכוון את הסט).

אני לא חושב שאני אוכל להגיע למפגש דרום הקרוב היות ואני בחופשה בכלל בצפון הארץ.

אבל בכל הזדמנות אחרת בכיף.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הקאפא פרפקט נשמעו לי מאוד דומים לאלפיין לכן לא התמקדתי בהם.

ה JBL נשמעו לי שונים ויותר "חמים",ובמחיר שכנראה אני אקח אותם הם שווים אותו זה בטוח.

עריכה:

אני מסכים איתך לגבי זה ש"הוא דוחף את עצמו" הצליל הזה ואין אפשרות לחתוך אותו,והתחלתי ממש נמוך עד 5K למידבאס ועדיין זה לא נעלם לי.

חוץ מזה רמקול מצוין באמת,ויש אנשים שזה בכלל לא יפריע להם\לא ישימו לב,ויש כאלה.!

Scan Speak

פורסם

חברה נהייתי מאוד מבולבל כבר מכל הרמקולים והשתגעתי כבר.

עכשיו פתאום הJBL נשמעו לי יותר מדי נמוכים ובלי כמעט צלילי מיד,ממש כמו מידבאס בשבילו יהיה טוב לשים עוד מידרנג' אך בגלל שאין לי ממש אפשרות לשים עוד רמקול אז חיברתי שוב את האינפיניטי לבדיקה ותאמת? לא התלהבתי מהם,עדין יש להם ווקאליות שאי אפשר להעלים ובשביל שהם יישמעו לי טוב חתכתי אותם על 6.3KH?:shock: על 2.5/3.15 הם נשמעים פשוט ומאוד רחוקים.

מה אתם מציעים לי לקחת איזה מידבאס שיש לו גם טיפה ווקאליות גם שיהיו לו נמוכים יפים,יש דבר כזה? או שמה שאני מחפש כנראה נמצא ב3WAY?:roll:

לגבי המוזיקה שאני שומע כל שירים עם מילים אני מרגיש את הווקאליות,עם אני שומע רק מנגינות אני מרגיש פחות את זה העסק הזה,בגלל שאני שומע את שתיהם צריך משהו שיחזיק.

אשמח להצעות.

Scan Speak

פורסם

בטח שאילייט.

רק תבודד את הדלת כמו טנק, 3 שכבות של בידוד אקוסטי, חלקן אולי כפולות, תחזק עם פוליאוריטן מוקצף (המהדרין יוסיפו דיינאליינר או דיינאקסורב) ותן לו 150-200 וואט וזה יישמע מעולה :). אפשר גם לבנות תיבה :) :)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אני צוחק ולא צוחק, לא פשוט להוציא מהאלמנט הזה תוצאה טובה, למרות שהוא יכול להישמע אדיר.

פורסם

לגבי זה שהוא טוב אני יודע,השאלה שלי האם יש לו עדיין את כל הקטע הזה של הווקאליות או שיש לו יותר מדי נמוכים?

כי מה שאני מחפש משהו באמצע..

Scan Speak

פורסם

אני עד עכשיו לא הבנתי מזה הקטע הזה של הווקאליות.

לאלמנט יש באס, אבל מעבר לזה הוא גם נשמע טוב בתחום המיד.

אם אתה מחפש אלמנט שיש בו יותר באס ממיד, לך על קלארוס.

פורסם

קלארוס 6.5, זה אלמנט מהסדרה הבינונית של הייבריד אודיו, היה לי אותו ברכב לפני ה DLS UP6I. הוא אחד האלמנטים 6.5 היותר טובים שיצא לי לשמוע, מבחינת באס. טוב למי שמחפש יותר באס מאשר ווקאל (בהנחה שאתה מתכוון לתחום המיד כולו ולא לאיזה קיטוע שמפריע לך באוזן).

פורסם

בקשר למה שקורה לך אם המידבאס היה לי את זה עכשיו אני זוכר שרכתי לראשונה מידים ללא טויטרים וקרוסים וחיברתי אותם אקטיבי במוזיקה מסויימת הם היו מנפצים לי את האוזנים אבל נתתי להם גם הגברה מעל ומעבר.

וזה גם הכל עניין של כיוון אתה צריך לכוון את הפרמטר של המיד כמו שצריך וגם עכשיו בגלל שאתה בחיבור אקטיבי ואיך לך את הקרוס שיחתוך כמו שצריך אתה חייב לחתוך נכון דרך המגבר ולהגדיר את התדרים נכון .

ובגלל שאתה עובד בלי קרוס שיחתוך את המוזיקה נכון אתה מעביר אם כל העומס על המיד והטויטר (כלומר תדרים שהם לא אמורים לנגן הרקולים הם מנגנים) נכון גם שחיברת אקטיבי באתחלה שמע פתאום את המיד מנגן יותר חזק? ויותר צלילים? שלא היו קודם? זה כי אתה מזרים לא תדרים לא נכונים (כלומר המיד מתפקד כבאס מיד וטויטר(טרבל) על אותו רמקול) מידבאס לא אמור לעבוד ככה ולכן בווליום חזק או בנוני אפילו אתה שומע את המיד חודר חזק מידיי לאוזן .

לדעתי על תתעסק אם זה אתה יכול מכיוון לא נכון לשרוף את הרמקולים אחרי שהטויטרים ישרפו וחבל, חיבורים אקטיבים מתעסקים אנשים שמבינים ממש טוב ומכירים את נתוני המידבאס והטויטר(תדרים וכו') כמו כף היד שלהם לדעתי אתה סתם שובר את הראש חבר קרוס ותענה תאמין לי יש לך מגבר מספיק חזק גם לעבודה אם קרוס.

אני יודע שחיבור אקטיבי הסאונד יותר טוב וחזק אבל זה דורש כיוונים של כמה שעות טובות וזה במיקרה הטוב שמישהו יודע טוב מהרמות הגבוהות ביותר, לחובבנים כמוני ואני בחתום אולי 4 שנים ויש את האח הבחור שלי שהוא 15 שנה בתחום וזה יכול לככת גם לו כמה ימים טובים של כיוונים במיוחד שיש לך רדיו אם איקוליזיר פרמטרי אתה צריך לשחק אם הכיוונים במגבר וברדיודיסק שעות!! כדי להגיע לתוצאה מקסימלית.

אני למשל בחיבור פסיבי לקח לי 6-7 שעות רצוף לכוון את המערכת שלי בשביל לשמוע טוב בכל סוגי המוזיקה למינהם אני אחד שלא שומע מוזיקה אחידה.

מקווה שעזרתי יום טוב.

יוני.:wink:

• תוכן חדש...