Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוני-מה שאני מדבר עליו זה אי אפשר "לחתוך" ולקבל תוצאה טובה,לי אישית זה מפריע באוזן בגלל שזה ככה הרמקול,יש לי חבר ששמע את הרמקולים ואמר שהוא לא מבין מה לא בסדר ולא הצלחתי להסביר לו.

תאמין לי אם היה אפשר איכשהו לחתוך את זה הייתי חותך מזמן ונהנה,לי יש אוזן אפשר להגיד מוזרה אני כל דבר מפריע לי.:roll:

Scan Speak

• תגובות 100
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז לא חיברת משהו נכון אין דבר כזה איאפשר לחתוך תבדוק אם חיברת ב-Channel 1/2 את המידים בנפרד וב-Channel 3/4 את הטויטרים בנפרד או להפך זה נראה לי הבעיה אם העברת את החוטים התואמים שלך כניראה לא סימנת אותם ולא חיברת טוב תבדוק את זה למה לא קיים דבר כזה שחותחים רמקול והוא לא משנה את הצליל שלו.

ואם זה לא בעיה בחיבורים במאה אחוז אז תשנה במגבר ביציאה שמידים מחוברים ל- HPF ותעלה את התדרים של ה-HPF עד הסוף ואז תגיד לי אם אתה מרגיד שינוי .

ועוד משהו שלא שאלתי אתה עובד אם RCA 1 ומפצל ל-4 יציאות?

ויש עוד אופציה שחיברת את הRCA של הסאב ליציאה של רמקולים ואת הרמקולים ליצאה של הסאב קרה לי את זה אם המכשיר הזה יש לי את ה585 זה אותו דבר רק בלי התצוגות וה-3 way בקלריון האלה לא יודע הם לא מסמנים את היציאות ה-RCA מהרדיו הזה מסומן בצבעים.

אז דבדוק שאתה מרים ווליום בשליטה הניפרדת של הסאב דרך הרדיו אם הבאס של הסאב עולה. אם הבאס עולה ברמקולים ולא בסאב אז חיברת לא טוב את ה- RCA וזאת הסיבה כשאתה חותך אז זה לא חותך אין אפשרות האחרת.

מקווה שעכשיו עזרתי !!

יום טוב מחכה לתוצאות למה השרשור הזה כבר מגילת אסתר :) סתתתתתתתם. בכיף!!!

פורסם

בקצב הזה הוא עוד יחבר את אחד המגברים לשקע המצת ואת אחד הרמקולים למנוע של מראות הדלתות :-D

תעשו סדר בבלאגאן - תרשום בדיוק איך הכל מחובר ולאן ואיך המערכת מכוונת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יוני אני לא אמרתי שזה לא חותך לגמרי,אני מרגיש שינוי אך יש סוג של צליל שמפריע לי שלא הצלחתי לחתוך אותו (ככה זה הרמקול)

עובדה שב JBL לא היה את זה,אך בגלל שהוא עבד עם יותר מדי נמוכים והיה חסר לי שם משהו.

איך הכל מחובר:

עם הרדיו אני עובד 3WAY

RCA1 מחובר לטוויטרים למגבר ביציאת FRONT

RCA2 מחובר למידבאסים לאותו המגבר ביציאת REAR

שניהם מחוברים למגבר 75.4

עוד RCA3 מחובר לסאב דרך מונובלוק.

על המגבר 75.4 כל הקרוסים על FLAT,וכל הכיונים ברדיו.

מה שהולך ברדיו בקרוס XOVER

טוויטרים חתוכים על 3.15KHZ סלופ 12

מידבאסים חתוכים על כ 4-6.3 KHZ גם כן על סלופ 12

ובנמוכים המידבאסים חתוכים על 63HZ. סלופ זהה 12.

סאב אני מאמין אין צורך לפרט כי כאן זו לא הבעיה.

עוד משהו ששכחתי?:roll:

Scan Speak

פורסם

לא הבנתי את החיתוך הנ"ל:

"מידבאסים חתוכים על כ 4-6.3 KHZ גם כן על סלופ 12

ובנמוכים המידבאסים חתוכים על 63HZ. סלופ זהה 12."

מה זה בערך?

למה לא באותה נקודה בה הטויטר נחתך, קרי 3.15KHZ?

מתחדשת*

פורסם

כאן הבעיה,שאני חותך את המידבאסים על 3.15 הם נשמעים רחוקים ולא קשורים לצלילי הטוויטר,וכשאני חותך על 4-6.3 זה נשמע כאילו המידבאס יותר "מתקרב" אלי.

העלתי ליוטוב סירטון של כמה שניות של המידבאס אלפיין אני רוצה שתשמעו את מה שמפריע לי,כאן שומעים אותו(סוג של נקישות כאלה)

Scan Speak

פורסם

גם טויטר+מידבאס+סאב נחשב 3WAY.

אני עדיין חושב שאתה חותך את המידים גבוה מדי, וכדאי לבדוק את שאר אפשרויות הכיוון (איקו', פאזות, מתלול חיתוך וכו')

מתחדשת*

פורסם

אני יודע שאני חותך אותם גבוהה מדי,אבל רק ככה אני מרגיש אותם קשורים,כשהם היו על 3.15KHZ הפכתי פאזות(במכשיר) וזה גם לא עזר..מה עוד אפשר לבדוק?

Scan Speak

פורסם

בדקת שהסאונד רסטור על OFF ?

לדעתי תעשה אתחול מחדש לרדיו תוציא אותו ותנתק את החיבור שמוציא את כל החוטים או דרך המצבר תוציא את הפלוס ותחזיר או את הפיוז של החשמל של כל הרכב ותחזיר (נמצא בקופסת פיוזים שמתחת למכסי מנוע בדרך כלל).

אחרי האיפוס תחתוח דרך המגבר ולא ברדיו כי ברדיו אין שנוי משמעותי כשאתה חותך דרכו.

אחרי שחתחת במגר והגעת פחות או יותר למה שרצית תשלים מהרדיו חיתוחים ככה אתה צריך לעבוד אין מה לעשות כי אתה עובד אקטיבי ואין לך קרוס שיעשה את זה, אתה צריך להשתמש בקרוס של המגבר.

פורסם

הסאונד רסטור על OFF

ולגבי האיפוס רדיו עשיתי לא מזמן,איפסתי את כל המכשיר ורק אחרי זה התחלתי לכוון.

לגבי החיתוכים איך אתה משווה חיתוכים במגבר לרדיו?:| ברדיו זה בהרבה יותר מדויק,אני חייב להביא מידבאס של מישהו ולשמוע איתו ביחד אחרת אין ממש דרך אחרת לבדוק.

יש מתנדבים?

Scan Speak

פורסם

שטויות במיץ.

עם כל הכבוד למגברים של JBL, החיתוכים (לא החיתוחים) ב HU 786 של קלריון עדיפים בהרבה, ואם בשבילך החיתוכים דרכו לא משמעותיים, אז יש לך עוד די הרבה שיעורי בית לעשות.

דן.

תאפס את כל ההגדרות, תכוון כל זוג רכיבים בנפרד, ולאחר שכל זוג רכיבים נשמע לך טוב תתחיל לתאם בינהם.

אחרי שהקומפ' נשמע לך טוב תכוון את הסאב שיתאים וישתלב עם הקומפ'.

עבר לכך ממליץ לא לבצע חפיפות כל כך גדולות בין תחומי החיתוך, אלא אם נוסו כל האפשרויות האחרות (מתלולי חיתוך, פאזות פר רמקול, איקו' וכו').

מתחדשת*

פורסם

תודה רומק.

בקשר לחיתוכים של הקלריון אני לא אמרתי שאני לא מרגיש ההבדלים,ההפך אני מרגיש ההבדלים בין חיתוכים רק לא מצליח למצוא את הנקודה המתאימה לאוזן,וכל פעם שאני מכוון חסר לי משהו,נראה לי זה דפקה אצלי.

בכל מקרה הכי טוב להשיג ממישהו מידבאס טוב לחבר ולשמוע.

לגבי האיפוס של המכשיר עשיתי את זה לא מזמן והתחלתי כיוונים מחדש של כל 2 אלמנטים בניפרד ופשוט הכיוונים במידבאס "עצרו אותי" אחרי הטוויטרים שנשמעים נפלא,לתיאום ביניהם עוד לא הגעתי:|

Scan Speak

פורסם

אתה מבין שהפיסקה הראשונה לא כוונה אליך, נכון?

האמת, קצת קשה לי להבין את המשמעות של "לא נשמעים קשורים" בנוגע למידים, מכיוון שכמעט תמיד המידים נותנים את רוב התחום הרלונטי והדומיננטי במוזיקה שאתה שומע.

הכיוונים צריכים להתחיל מהם, ואת שאר הרכיבים יש להתאים אליהם.

מתחדשת*

• תוכן חדש...