Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

BIT ONE + RTA + באלאנס + מגבר אחולמניוקי + CARPC + סט קדמי אחושלוקי + סאב שוקי בוקי

על הז#@ שלי פסיבי! (אוי זה נשמע רע...)

תודה רבה :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 100
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אליקו ידידי,ברור לגמרי שהכל ברוח טובה גם אם הדרך אל המטרה הנכספת שונה.

:wink:

כרגע,ואני חוזר על כך במשנה זהירות על כרגע-אני מסכים עם אליקו בכל מילה.(אין לי עדיין די נסיון באקטיבי) -שפאסיבי היא מילת הקסם.רק החלפתי הד יוניט וחיבור לאקטיבי-הבדל עצום לשני הכיוונים,לרעה ולטובה.וצודק דרור(תודה ,אגב) שאי אפשר להגיע לשלמות מבלי להשתגע. :?

פורסם

דרור- אין לי בעיה גם להתקין בעוד שנה. אתה ממהר לאנשהוא? :)

אם הייתי רוצה לסגור התקנה בצורה פשוטה ולקבל תוצאה לא רעה הייתי קונה אילייט 3 חלקים שהותקנו מאות כאלו בארץ והם קלים להתקנה.

אני רכשתי את אחד הסטים היותר מסובכים שיש להתקנה, הוא פשוט סיזיפי, מידים בתיבות ומיקום גבוה (תבינו לבד לאן זה הולך), טוויטר 4" ומידבאס שחייב תיבה של 7-8 ליטר אטומה לפחות ואם אתה רוצה לראות מה הוא יודע, לך על פתוחה שזה כבר אומנות בפני עצמה שלא הרבה ניחנו בה.

אבל- ברגע שהכל יהיה, זה לא יהיה עוד אילייט שנשמע לא רע, זה יהיה לא פחות ממדהים. ואני נזהר מלצאת בהצהרות.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אתה נזהר מלצאת בהצהרות אבל אתה אומר שלאילייט יש התקנה קלה... מצטער אבל סתרת את עצמך פעמיים - יצאת בהצהרות ואמרת דבר לא נכון.

לאילייט יש את אחת ההתקנות היותר קשות שאני יכול לחשוב עליהן - זה במידה ואתה רוצה להוציא מהסט את המקסימום שלו - אתה גם כן מחוייב לבניית תיבות למידבאסים.

הדברים היחידיים שהופכים התקנה של אילייט לקלה יותר מסט כמו הסקנדינביה הם שהמיד של האילייט לא דורש נפח ולכן אפשר גם להתקין אותו על פס מתכת והטוויטר הוא קטן.

אם היית משדרג באילייט את הטוויטר לסופרימו אתה כבר היית מוצא את עצמך באותה הבעיה בדיוק כמו שיש לך בהתקנה של טוויטר של סקנדינביה.

אין שום דבר פשוט בהתקנה של אילייט.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני חוזר בי- ההתקנה של האילייט לא קלה, היא קלה כי אנשים הופכים אותה לקלה וכי להרבה אנשים יש כבר ניסיון איתו (בלי קשר למה שהם מחליטים לעשות בסוף)

רציתי לתת דוגמה לסט שכל העולם מתקין בצורה פשוטה והוא נשמע "לא רע".

אבל בשביל להפיק את המקסימום מהאילייט צריך תיבה למידבאס וצריך למצוא מיקום וזווית טובים למיד כי הנק' חיתוך שלו בעייתית.

ההבדל זה באמת הטוויטר שהוא לא ענק (בגודל של הסופרימו הגדול) והמיד שלא מצריך נפח (של 2 ליטר). לגבי התיבה- זה תלוי איזה תיבה אתה מתכנן.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

מצטער על ההקפצה.

יש לי הזדמנות לנסות 2 מידבאסים ורציתי לשמוע חוות דעת עלייהם אולי מישהו מכיר.

1)מידבאס אינפיניטי קאפה פקפקט 6.1

2)JBL GTI C608

שני הסטים הם מהדרות הגבוהות של כל חברה,אשמח לשמוע תגובות לגביהם.

איך הם פאנצ'ים?

ווקאלים?

רכים?

בקשר למחירים אז הם משתלמים אם יהיה אחד שכן שווה לקחת אותו.

תודה.

Scan Speak

פורסם

מה סדר גודל מחירם?

אם בסביבות האלפייה, הייתי בודק את ההיבריד אודיו למינהם (מידים של האימג'ין וקלארוס)

מתחדשת*

פורסם

נסה לחפש K2P , מידבאס מצויין ומאוד פאנצ'י לדעתי אחד המידבאסים הכי טובים שיש למחירו.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

המידבאס של הקאפא פרפקט מעולה לטעמי - מה שמעולם לא אהבתי בסט הזה בעצם היה הטוויטר.

גם על הGTI שמעתי שהם מאוד מאוד אגרסיביים אבל לא יצא לי לשמוע אותם במציאות.

האימג'נים לא נמכרים בנפרד אבל מה שיש לי לאמר עליהם זה :twisted:

Pioneer TS-X150

פורסם

עכשיו חיברתי את שני הרמקולים לאותה תיבה (תיבה כפולה ביתית) וממה שהצלחתי לשמוע זה שהאינפיניטי נשמעים עדיין ווקאלים יותר מה JBL,הם מזכירים לי את האלפיין(אני יותר מאוחר יוציא את האלפיין ויחבר מול האינפיניטי לשמוע ההבדלים) ואחר כך מול ה JBL את האלפיין,בנתיים ה JBL נשמע לפי דעתי יותר פאנצ'י ונשמע כמו מידבאס,לעומת האינפיניטי נשמע חצי מיד וחצי מידבאס(לפי הטעם שלי)

גם לפי הנתונים ה JBL יורד יותר נמוך 50HZ לעומת האינפיניטי שהוא 73HZ.

JBL:

http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=1273

INFINITY:

http://www.lecar.co.il/index.php?action=product&productid=929

אם למישהו יש מה לחדש לי לגבי המידבאסים האלו אני אשמח לשמוע.

Scan Speak

פורסם

טוב עידכון קטן

אחרי שהיה לי את 3 הרמקולים אצלי ביד התחלתי לעשות ביניהם מן "תחרות" מי יותר נשמע לי יותר טוב,ובין ההכי טוב נשמע לי ה JBL,האלפיין לדעתי באותה רמה של האינפיניטי שזה טוב מאוד כי זה הסידרה הכי גבוהה של אינפיניטי.

אחרי הרכבה של המידבאסים לרכב פתאום נשמע לי אחרת לגמרי השירים אין יותר מדי ווקאליות וסוף סוף אני שולט על החיתוך שלו כמו שאני רוצה,באלפיין זה היה אפשרי גם אך קשה יותר,ולא ממש הצלחתי להגיע לתוצאה שתספק אותי.

מה שעוד יש לי להגיד על הJBL זה שהופתעתי לטובה מהם ובאמת מידבאס ששוה,אני עכשיו מוריד אותו ל 50HZ ופתאום יש לי נמוכים שלא שמעתי לפני כן,עכשיו באמת מרגישים את האיטום בדלתות.

עכשיו אני רק מקווה שאצליח להביא את המידבאס במחיר משתלם.

Scan Speak

פורסם

תשדרג את ההגברה שלך ואתה תראה שהתוצאות משתפרות גם מהאינפיניטי וגם מהJBL

מה שאתה מתאר לחלוטין נשמע כמו מגבר שלא ממש מצליח לשלוט באלמנטים שהוא מגביר.

האינפיניטי אכן יותר טונאליים מהJBL היותר אגרסיביים - אתה כרגע אוהב יותר את הJBL לדעתי כי יותר קל לך לקבל מהם תוצאה נקיה ואני מאמין לפי מה שאני רואה בחתימה שלך - שזו תוצאה של הגברה לא ראויה לסט.

Pioneer TS-X150

פורסם

ההגברה הגיעה לא רק מהמגבר ברכב,אלה גם מהמגבר בבית (של HARMAN KARDON) הגברה איכותית,אני פשוט אוהב יותר את הצליל שה JBL נתן לי ליד האינפיניטי והאלפיין.

נכון הם יותר אגרסיבים ומרגישים את זה עלייהם,כשאני חותך אותם על 80HZ הם נשמעים יותר טוב מ 50/63 כי אז הבאס עולה על הצליל ולא נעים לי לשמוע ככה.

מה שכן אם היית מכיר האלפיין היית יודע שיש להם רמקולים ווקאלים וחודרים לאוזניים(מה שאני לא אוהב לא בטוויטרים ולא ברמקול)

אם אני אגיע למפגש אני מוכן לקחת אותם שמישהו יבדוק ויגיד לי אם אני מדמיין או שזה פשוט לא הטעם שלי..ושלא תבינו לא נכון זה רמקול מעולה פשוט אישית לא אוהב את הצלילים שלו.

Scan Speak

פורסם

זה לגיטימי ובסדר גמור שתאהב תוצאה שיוצאת מרמקול אחד הרבה יותר מאשר תוצאה שיוצאת מרמקול אחר.

לא זכור לי אי פעם שסט של אלפיין צרם לי לאוזן.

אינפיניטי וJBL לעומת זאת - אוי ויי.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...