Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 100
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לצערי פשוט לא עובד איתו.

לא יודע עד כמה זה צריך להיות לצערך.

מדובר באקולייזר של חמישה עד שבעה ערוצים לכל הספקטרום - קשה מאוד לתקן בעיות בקרוס כל כך לא רגיש בלי לגרום בהרבה מקרים לבעיות אחרות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני "מתעלק" על השרשור עם בעיה דומה.

לא פירסמתי זאת אבל התחדשתי לפני כשבועיים בפיוניר החדש הP99RS.

לפניו היה מורכב הפיוניר 8600 שחובר באופן פאסיבי עם קרוס של MBQ שאליו חוברו הטויטרים הקרמיים והוופרים-מידים של רוקפורד(כמו של עידן).

הם ירדו נהדר,נתנו "בראש" כמו שאומרים והיו עוצמתיים בכל קנה מידה.

כאמור,חיברתי לפני כשבוע את הפיוניר החדש והכל חובר אקטיבי.

למעט השינוי והשליטה הטובה שיש לי על הטויטרים כעת,הוופרים-מידים איבדו משמחת החיים שלהם.הם אנמיים,חסרי באס ושמחה ושירים שהאזנתי להם רבות בפיוניר הקודם נשמעים גרוע בפיוניר החדש. :shock:

למעט המשחק באיקולייזר,ניסיתי הכל.חיתוכים שונים ומשונים,כיוונים לפי המלצותיכם של אדי ורומם כפי שפורסם בשרשור ועדיין זה לא זה.

שוחחתי עם שגיא(שגיאר-שלו יש מכשיר דומה) שכמובן מגן בלהט על המכשיר החדש וטוען שבגלל איכותם הירודה של הרכיבים אני לא מגיע לפוטנציאל וכמובן שגם אשמתי בכיוונים לא נכונים.אפשר אולי להסכים עימו בעניין העוול שאנכי עושה ב"פינוק " סוגי האלמנטים שחוברו לפיוניר החדש אבל לא חושב שהאיכות ששמעתי צריכה להדרדר אחורה אלא ואולי להיות בסטטוס קוו הקודם אם לא למעלה מכך.

מציין שבוצעו שינויי פאזות,גיינים-ללא שינוי.

שגיא טוען שיש הבדל תהומי בתצורת הFLAC בין שני המכשירים שלי למשל ואולי כאן נעוצה הבעיה.כוונתו, שהFLAC במכשיר החדש הוא "אמיתי" ללא זיופים לעומת הפיוניר הקודם שלי ואו לעומת מכשירים עממיים אחרים.

בדקתי בפרוספקט המכשיר וכל יציאה טויטר,מיד ווופר יש את אותן נקודות חיתוך,שליטה ויציאות תדרים זהה.

לתומי חשבתי שאעלה מדרגה באיכות הסאונד אבל כרגע,זה ממש לא זה וממש מתסכל.

רעיונות?

ליאור

פורסם

ליאור - זה נושא שלם ולדעתי דורש ת'רד עצמאי רק בכדי לשמור על הסדר הטוב.

לדעתי יש לך אפקט של ביטול בין המידבאסים לסאב וופרים שלך.

תנסה בתור התחלה סתם משהו פשוט - תהפוך לסאב וופר את החוטים (פיזית, תחליף מינוס ופלוס) - משהו התעורר לחיים במידבאסים במקרה? נשמע יותר גרוע? (תתעלם כרגע עם הבאס של הסאב וופר עף לתא המטען או משהו כזה - בזה נטפל יותר מאוחר).

עכשיו תנסה עוד משהו - נתק את הסאב...

איך המידבאסים נשמעים לך עכשיו? בועטים כמו שהם אמורים לבעוט? - אם כן, בהחלט אתה יודע שהשילוב שלהם עם הסאב יוצר את הבעיה, עכשיו רק נשאר לפטור אותו.

כשהסאב מנותק - תהפוך למידבאסים את הסלופים בקפיצות של 12 דיבי ותראה מתי התוצאה טובה.

קודם כל אני מציע לך לוודא היטב שהמידבאסים לא במקרה הפוכים בפאזות שלהם אחד כלפי השני (חוטים - פאזות פיזיות חשמליות) ואם הם לא - אולי כדאי לך לנסות להפוך אחד מהם. (אל תשכח שהמקור שלך השתנה...)

אחרי שמצאת את מצב העבודה האופטימלי למידבאסים שלך - תחבר את הסאב

ועכשיו תנסה להבין מתי התוצאה הכי טובה - כשהמידבאסים והסאב באותו הסלופ?

כשהמידבאסים והסאב בהבדל ש12 דיבי או 6 דיבי אחד מהשני? ואם כן אז למי הסלופ היותר גבוה ולמי היותר נמוך (בדרך כלל רצוי לתת לסאב סלופ יותר תלול...)

אני הייתי מתחיל מלנתק בכלל את הסאב אם אתה טוען שהמידבאסים לא בסדר... :wink:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי,תודה על תגובתך ולמען האמת אף חיכיתי לך..:oops:

את הסאב ניתקתי היום. אני עכשיו בניסויים אך ורק עם המידים .משחק בניסוי וטעיה וכמובן גם לומד בדרך הקשה את יכולות המכשיר(שאגב-לא אמרת לי מזל טוב :evil:) ואת נושא האקטיבי לראשונה על חם.

אני מכוון וכשחושב שהגעתי למשהו טוב יותר,יוצא מהרכב וחוזר אליו למחרת.וכמובן שזה לא זה.:? אולי עם הזמן והכיוונים ישתנה לטובה אבל כמו שאמרתי גם לסרול-הזמן גם משכיח את מה שהיה אתמול לטוב ולרע.

יש תחושה שאולי הפריאאוט חלש יותר :shock::shock::shock: כי לפי כל הגיון שעכשיו המידים מקבלים את מלוא העוצמה ישירות ,הם אמורים להפיק בהתאם וזה לא כך משום מה.כאילו חסר להם כוח.

ליאור

פורסם

קודם כל - תתחדש, אכן מזל טוב על רכישה של מוצר מאוד מבוקש.

אני מציע לך להתייעץ עם ELI_I אני זוכר שהיתה לו בעיה דומה עם יציאה לסאב ובסוף התברר שמדובר בהארקה לא טובה או משהו כזה.

אני לא אוהד גדול של פיוניר לצערי, מעולם לא הייתי לעולם לא אהיה כמו שזה נראה עד עכשיו.

ניתן לך זמן לעשות היכרות עם המוצר - אולי עוד תפתיע אותי :-P:-P:-P

Pioneer TS-X150

פורסם
יש תחושה שאולי הפריאאוט חלש יותר

החלפת מכשיר זה לא plug & play. זה שיש להם אותו פרה-אווט או אפילו פרה גבוה יותר לא אומר שלא צריך לשחק עם הגיינים.

אף אחד לא יודע מתי אתה מקבל את המתח המקסימלי מהמכשיר או מתי אתה מתקרב אליו. יכול להיות שמעגל הקדם מגבר ב P99 מתוכנן שונה לגמריי ועובד על שינויי מתחים קטנים מאוד ברוב הסקאלה ורק לקראת הסוף הקפיצות רציניות יותר.

בשורה התחתונה:

1. לבטל את כל הפילטרים במגבר - באס-בוסט, HPF/LPF - שהכל יהיה על FLAT.

2. לאפס את כל ההגדרות במכשיר, לא LOUDNESS, לא פאזות ולא שום אקולייזר. לתת נקודות חיתוך בסיסיות וזהו (הייתי מתחיל מ 60 ו 3000 על 12DB).

3. לכוון את הגיינים לרמה הנכונה (85% ווליום = ווליום מקסימלי)

4. להתחיל את הכיוון הלא נגמר של המערכת :-)

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ליאור אתה רציני?

היית אתמול במפגש ולא התייעצת שם עם אף אחד שעבר כבר חרא מסוג דומה?

מתחדשת*

פורסם

איתמר אתה ממליץ לי גם לעשות את מה שהמלצת לליאור?

רק אני צריך לדעת איך אני מאפס את כל המכשיר ואת כל ההגדרות שלו:roll:

Scan Speak

פורסם
ליאור אתה רציני?

היית אתמול במפגש ולא התייעצת שם עם אף אחד שעבר כבר חרא מסוג דומה?

חרא מסוג דומה? בוא נדבר על עוגות של דינוזאורים... זה יותר הכוון :-P

Pioneer TS-X150

פורסם

רומם-אלי אכן כיוון את המכשיר והיה שינוי לטובה-אבל זה לא מה שהורגלתי.ולא שאלתי כי הייתי עצבני על המכשיר והעדפתי לשמוע אצל אחרים מה שכמובן הרגיז אותי עוד יותר...

בבית ראיתי שבמגבר נלחץ מסנן באסים למידים מה שסירס אותם.ואכן יש חיים פתאום ועדיין זה לא...:cry:

מקבל את דעתם של כולם כאן ואני מתכנן לא לאפס רק את המכשיר אלא גם את המגבר ולהתחיל מהתחלה כאילו זו פעם ראשונה שלי עם המכשיר.גם פסיכולוגית חייב להוריד את הציפייה שאולי מקלקלת לי .

לפותח השרשור-קבל התנצלותי הכנה על "גלישתי" בשירשורך ולשאלתך,כן.מומלץ גם לך (לדעתי הצנועה) להתחיל מהתחלה כפי שאיתמר המליץ.

תודה ואעדכן אתכם במהרה.

ליאור

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לאחר זמן רב שהתעסקתי בבעיה העליתי את כל הדרייברים שלי על מוקד האשמה והמגבר המסכן שלי הואשם על לא עוול בכפו ונשלח מבוייש ונכלם לבדיקה כללית במעבדה.שם ציינו שאין שום בעיה עם המגבר.לא ידעתי אם לשמוח או לבכות אחרי הכרזה כזאת אבל היום הרכבתי את המגבר והבעיה נשארה .

בלב דואב ניגשתי לפעולה האחרונה.חיברתי ליין דרייבר של טרו השייך לשרול וחיברתי רק את הוופרים.וראה פלא!הוופרים החלו לרקד בעוז כאינדיאני באקסטזה והממברנה החלה לזוז כמדוזה צפה על פני המים.

יש לציין את ישראל שטען מההתחלה שזו כנראה מהות הבעיה והלווה לי את הדרייבר של טרו עם RCA ועל כך אנכי מבקש להודות לו מכל הלב.

עכשיו נותר לחבר את כל השאר והופ! לכיוונים.

ליאור

פורסם

ליאור- אני שמח מכל הלב שאתה מרוצה. זו זכות לעזור לאדם גדול כמוך. והכי טוב- הכל תקין :)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ליאור, בעדינות על המידבאסים:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...