Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה רבה...

יש הערכות כמה תעלה צביעה? צריך לצבוע מכסה מנוע, גג, מראה אחת וגם את החלק העליון של דלת הבאגז'.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

קשה לי להגיד, אני זוכר שכשצבעתי את הסיוויק הציעו 2 מחירים.

3000 בשביל צביעה חאפרית, או 7000 בשביל צביעה רצינית (כל האוטו).

פורסם

אם תצבע רק חלק מהאוטו ייתכן מאוד שיהיו הבדלי גוונים בין החלקים, מה לעשות שרכב, כל רכב (כמעט) בן 9 שנים יקבל צבע דהוי, והאקזמפלר שלך לא נראה לי מהשמורים חיצונית.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

תתחדש על הרכב.

יש מה לשפר אבל אני סומך עליך שעשית את הרכישה הטובה ביותר שאפשר למצוא.

לגבי בדיקה של צביעה - אם אתה כבר הולך לטפל במוסכים של פולקסווגן הייתי מציע לבדוק במוסך רון ולא לפנות למוסכי היבואן כיוון ששם מחירי הטיפולים + חלפים יישחטו אותך.

Confidence In Motion

פורסם

אם רק הייתה לי את האפשרות להגיע לרון, הייתי עושה זאת בלי לחשוב פעמיים. אך לצערי ראשון נמצא בתל אביב, ואני בכרמיאל. בשבילי להגיע לרון זה לקחת חופש מהעבודה, מה שלא ריאלי בתקופה הקרובה.

האקזמפלר חיצונית בעייתי רק מבחינת הצבע, כי דפיקות ומכות אין עליו הרבה, אני עד עכשיו לא שמתי לב לכאלו שמפריעות לי בכל מקרה. מה שכן, כמות האבק שהוצאתי היום מהרכב.. מדהימה.

כנראה הבן אדם שקניתי אותו ממנו נסע רק עם חלונות פתוחים או משהו כזה, כי לא הגיוני איך אפשר לאסוף כל כך הרבה חול :shock:

אגב מבחינה מכאנית - נוסע מצויין. גם על כביש 6 במהירויות גבוהות במיוחד לא היו רעידות והאוטו הרביץ. ההילוכים נכנסים חלק, לא קופצים, חלק ותענוג.

• אחראי פורום
פורסם

תתחדש! אין כמו התרגשות של רכב ראשון.

אל תמהר להיכנס למוסך מורשה/מרכזי לעבודה נפוצה וכללית כמו פחחות.

מתברר שאתה מהאיזור שלי, אני גם ככה מחפש פחח/צבעי לעבודה, אשמח לשתף אותך בממצאים אם אתה רוצה.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מתברר שאתה מהאיזור שלי, אני גם ככה מחפש פחח/צבעי לעבודה, אשמח לשתף אותך בממצאים אם אתה רוצה.

איתי.

איתי, מניסיון של כמה רכבים, אני יכול להמליץ על האומנים בכרמיאל.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

תודה חבר'ה.

קיבלתי היום הצעה של כ-1900 ש"ח על הצביעה (+שנה אחריות, רכב חלופי ומנהל המוסך אמר שהוא מוכן לעשות הנחה על העבודה, אני מניח ש-100-200 שקל?) מצ'מפיון. מחר אני אבדוק עוד מספר מוסכים בכרמיאל ובתקווה יום ראשון/שני הרכב ייכנס לצביעה.

אגב גם החלפתי כיסויים למושבים, מחר אעלה תמונות נוספות :p

• אחראי פורום
פורסם
איתי, מניסיון של כמה רכבים, אני יכול להמליץ על האומנים בכרמיאל.

תשאל את hunter ממי אמרתי לו להתרחק בה"פ :-)

ראיתי עבודות שלהם (ולא זולות, לפחות היו כאלה) שפשוט העליבו את האינטליגנציה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

תתחדש!

למצוא קורדובה\פולו\פאביה SDI שלא הייתה מונית\רכב לימוד נהיגה או סתם עם מליון קילומטר זה באמת קשה.

אני אפילו מתפלא, בשביל מה האדם המבוגר שהאוטו היה אצלו עד היום החזיק אותו אם הוא נסע כל כך מעט? האוטו היה יקר יותר בקניה, עם ביצועים פושרים למדי, ואגרת טסטים גבוהה יותר.

בקיצור, מציאה! כל הכבוד, מותר לשאול כמה זמן חיפשת?

לגבי מוסכים ופחחים, אני יכול להמליץ לך על מכונאים ועל פחחים באיזור חיפה והקריות.

דבר אחרון - המנועים האלה נוסעים לנצח. ראיתי פולו SDI עם 600 אלף ק"מ שהבעלים טוען שמעולם לא החליפו או פתחו את המנוע.

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

• תוכן חדש...