Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

זו הודעה ראשונה שלי ואני מעט נרגש :-)

ב"ה יש לנו שלושה ילדים שצריכים לשבת בכסאות בטיחות (2 כסאות + בוסטר)

לאחר בחינה של מספר אפשרויות התמקדתי בהונדה FRV.

אחד הסיבות היא שמדובר ברכב יפני ומסתם אמינותו גבוהה וטיפוליו מועטים, (ותא המטען הגדול כמובן...)

אשמח לשמוע מכם לגבי עלויות טיפולים שוטפים ואחזקה שכן למען האמת אני אוכל לגייס את הכסף לקנות רכב כזה אבל אין לנו בתקציב המשפחתי יותר מדי כסף לבזבז על טיפולים שוטפים יקרים.

כמו כן, כיוון שהיבואן כבר לא מוכר את הרכב וניתן לקנות רק יד שנייה אשמח לקבל טיפים לגבי רכיבים רגישים ברכב שכדאי מאוד לבדוק לפני קנייה.

ועוד שאלה אחרונה אם אפשר - מה דעתכם על לקנות רכב כזה מהשכרה עם 30000 קילומטר מודל 2008?

תודה רבה רבה

וחג שמח לכולם!

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

בתור בעלים של הרכב ב3 שנים האחרונות, (אמנם רק 32K ק"מ) אני יכול לציין שהרכב אמין מאוד - 0 תקלות בכל משך בעלותי על הרכב, למעט שריקה מרגיזה ויחסית חלשה שכבר מזמן התרגלתי אליה במהירות 110 קמ"ש - בפירוש לא תקלה ולא כולם ייקים כמוני ושמים לב אליה בכלל. (שים לב לקישור מעלה שפתחתי לפני כמה שנים)

בקיצור אני מאוד מרוצה, המשפחה מרוצה וזה הכי חשוב.

עלויות הביטוח יחסית זולות (כ 3700 ש"ח למקיף)

עלויות הטיפולים השנתיים נורמאליות לחלוטין.

צריכת דלק - סבירה ביחס לגודל, 1:8 בעיר, 1:12 מחוץ לעיר.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

אני רוצה לחזק את מה שכתב קודמי:

צריכת הדלק היא באמת 1:8 בעיר, ו-1:12 בין עירוני.

היתה שריקה חלשה במהירות של 100 קמ"ש, עכשיו כבר אין. כנראה סתם משהו לא רציני.

0 תקלות, רכב אמין במיוחד.

הביטוח זול, עלה לי 3300 מקיף כולל ביטול השתתפות עצמית.

המשפחה מ-א-ו-ד מרוצה.

עלות הטיפול השנתי נורמלית, שילמתי 1200 ש"ח לטיפול 10 כולל החלפת בלמים ומסנן אויר.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תוכן חדש...