Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יכולתי להגיע לאירוע המכירות, האם היו מבצעים שווים?

עדיין חושב על הפולו 1.2 TSI האם היה מחיר טוב או מחירון 113K.

פורסם

שווה לבדוק.

אני רק יכול לספר לך על חבר שלי, שבמרתון של נובמבר האחרון אבא שלו החזיר אוקטביה מליסינג וקנה אוקטביה 1800 TSI ב-128,000 שקלים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לגבי הגולף - אלה אותן ההנחות שניתנו במבצע הקודם של צ'מפיון לפני חצי שנה.

ההבדל היחיד הוא שעל המכוניות שנמכרות עכשיו היבואן מרוויח 10,000 שקל יותר (הערכה גסה)

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

המבצעים של צ'מפיון הם בדיחה עלובה,

אתה מגיע ליום מכירות מיוחד שלהם, ומה הם מציעים לך? GPS חינם... נו באמת.

הכי מצחיק שמציעים לך תוכנית תשלומים, שמייקרת לך את הרכב בעוד 10K וזה ביום מכירות.

בקיצור צ'מפיון - הרבה שיווק רעש וצילצולים ומעט מאוד תמורה, מעט מאוד.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

כבר דנו בענין הזה. יש בינינו הסבורים שהמבצע של צ'מפיון יפה מאוד, רק מתוקף העובדה שהוא מתקיים שהרי ההנחות שם, כמו גם המתנות והצ'ופרים, באמת מגוחכים, שלא לומר מעליבים בהתחשב בצלילתו המדהימה של היורו. יש אחרים ואני בתוכם, הסבורים שאולי כדאי היה שהיבואן ישקיע חלק שולי מההוצאות על מסע הפרסום, בתשלום לאיזה מנהל חשבונות שיישב יום יומיים ויחשב איזו הנחה ריאלית ניתן לתת ללקוחות בלי לפגוע במאזנים.

פורסם

לא נראה לי שבאמת יש מישהו שחושב שהמבצע יפה מאוד. הבעיה היא לא בצ'מפיון, אלא במשק הישראלי. יבואנים אחרים בכלל לא מציעים לך הנחות.

אם היה קם יבואן גדול נוסף לרכבי VAG או רכב פורד, למשל, מזמן הרכבים היו מתומחרים ב- 10K פחות (אבל לא הרבה פחות, גם הוא היה רוצה להרוויח).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

×
×
  • תוכן חדש...