Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רישיון לאופנוע A2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה הוצאתי היום טופס ירוק לקטנוע מדרגה A2.

הספקתי כבר להוציא את הטופס ולעבור את בדיקת הראיה בהצלחה, אך עכשיו נותרה הבעיה הגדולה, איך לשכנע את ההורים לתת אישור להוציא רישיון.

אמא שלי לא מסכימה לי להוציא רישיון בגלל שהיא טוענת שאני לא מספיק בוגר ואני יעשה הרבה שטויות, ואבא שלי לא מסכים גם מהסיבה שאופנוע זה דבר נורא מסוכן והוא מפחד עלי.

עכשיו השאלה הגדולה היא, איך בדיוק אני יכול לשכנע אותם (או לפחות לנסות) לתת לי אישור לרישיון?

יש איזושהי פירצה בחוק הזה של החתימה של ההורים שאפשר לזיף או משהו?

תודה רבה לעונים.

רז

תן חיוך הכל לטובה :-P

פורסם

לא נעים לומר, אבל יש מצב שההורים שלך צודקים.

רכיבה על דו"ג זה דבר שלרוב נוטים להקל בו ראש - ולא בצדק. בניגוד למכונית, על כל טעות שתעשה בדו"ג אתה תשלם, ובגדול.

רישיון על מכונית כבר יש לך? אם כן, בכל פעם שאתה נוסע עם הוריך, עמוד על כך שאתה תנהג והראה להם כמה אתה שקול ואחראי בהתנהגותך. אינני מכיר דרך טובה יותר.

פרצות בחוק אינני מכיר, וגם אם כן הייתי מכיר לא הייתי כותב אותן. אם מישהו יכתוב כאן על פרצה כזאת, הודעתו תמחק ויינקטו סנקציות כלפיו.

בהצלחה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד, אם היה לו רשיון לרכב, אז הוא כבר לא היה צריך אישור מההורים.

פותח בשרשור,

ההורים שלך צודקים.

לא הייתי רוצה אפילו לתת לך עצות בשביל שתגרום להורים שלך לדאוג כל פעם שתצא מהבית עם הכלי המסוכן הזה.

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם

רז ההורים שלך צודקים.

אופנוע/קטנוע הוא כלי רכב מסוכן, אני עד היום מודה להורי על כך שממנו לי את רשיון הנהיגה על רכב ולא אישרו לי להוציא רשיון על אופנוע.

המלצה שלי אישית, תמתין עם הרשיון על הקטנוע, יחלפו עוד מספר שנים, אם עדין תחליט שאתה רוצה אופנוע ורוח הרכיבה בוערת בך תוציא רשיון.

בגיל מבוגר מעט יותר (לא שאני מזלזלת בך חלילה) פשוט מסתכלים על הדברים בצורה מעט שונה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תראה רז אני יכול להבין אותך כי אני דיי קרוב לגילך בניגוד לחברים פה (ואני דיי בטוח שלרובם יותר נסיון משנינו ביחד אבל נעזוב את זה) בכל אופן אני כעת אוטוטו בן 18 ואני יכול להגיד לך שעברתי את אותו דבר ולבסוף הוצאתי בגיל 16 רשיון נהיגה A2 עד 125 סמ"ק.

לאחר ההקדמה הזו אני רוצה להגיד לך שלדעתי באמת תרד מזה ואל תעשה רשיון, ושלא תחשוב שאני לא יכול להגיד את זה כי לי כן יש רשיון וכן הוצאתי את זה בגיל שלך, מהיום שעברתי את הטסט (ואני לא צוחק) פשוט החלטתי שאני לא עולה על אופנוע, לפחות לא כרגע.

נכון שהבנתי את העניין טיפה מאוחר מדיי אבל בכל אופן תבין אתה בן 17 יש לך עוד את כל החיים לפנייך ואין לאן למהר, אני אישית החלטתי שאני לא עולה על אופנוע מהסיבה שטעות שאתה תעשה ברכב שתגמר אך ורק בחתיכת פח מעוקמת יכולה להגמר באופנוע במוות אך זו היא הסיבה המינורית. הסיבה האמיתית היא שאתה פשוט לא מבין איזה ג'ונגל זה שם בחוץ עם כל הנהגים שלא רואים בעיניים, תבין מספיק שילד בן 17 מתלהב שרק אתמול נגמר לו המלווה ולקח את האוטו של אבא בלילה יעשה איזה שטות ויחתוך אותך\יכנס בך\ישרוף אור אדום ויפגע בך וכו' הסבירות מאוד גבוהה אם לא מוחלטת שתצא בנזק פיסי קשה ותאלץ לעבור חודשים של שיקום וזה במקרה הטוב. אתה מבין בחיים תהיה חכם אל תהיה צודק, כי לאחר דבר כזה אתה תוכל להגיד, אבל אני הייתי בסדר לא עשיתי אף טעות, אך בסופו של דבר אתה תספוג את הנזק, נזק שאם היה קורה ברכב היה יורד ברמה משמעותית ויכול אף לא להגיע לנזק פיסי. מקווה שתחכים מדבריי ותקח אותם בצורה הנכונה.

לסיכום, פשוט תחכה להוציא רשיון על רכב, תאמין לי אני עברתי את אותו הדבר וחשבתי שזה לא יגיע לעולם אך אני יכול להגיד לך בוודאות שאני לא מצטער שחיכיתי.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

רישיון לאופנוע - עד כמה שאני גם רוצה כזה (אני בן 18) החלטתי לחכות עד לאחר השחרור מהצבא. מקווה שהשנים (כבר שנה וקצת) על הכביש יעשו טוב ומספיק הכנה בשביל לעלות על אופנוע, אפילו סתם עירוני (שזה בתכלס מה שאני רוצה מאופנוע, את השטחים הפתוחים והזום זום אני אשאיר לרכב).

מיישר קו עם כללי החתימה באתר, כעת החתימה שלי לא עקומה.

פורסם

אתה שואל את השאלה בפורום הלא נכון.

בפולגז תמצא לפחות 10 שיהיו מוכנים להוציא חתימה באיומים מההורים שלך.

ברצינות,אתה ילד,אבא שלך הולך לשלם על זה,אם הוא לא מוכן אז הוא לא מוכן.

אייל

פורסם
אתה שואל את השאלה בפורום הלא נכון.

בפולגז תמצא לפחות 10 שיהיו מוכנים להוציא חתימה באיומים מההורים שלך.

טוב, כי הם משוגעים לנושא. בכ"מ אני בעד אופנועים, אני אוהב אופנועים ונתראה בעוד כ3 שנים על אופנוע עירוני קטן, כשלידו איזושהי אלפא חדשה, אני מקווה שיהיו הנעה אחורית.

מיישר קו עם כללי החתימה באתר, כעת החתימה שלי לא עקומה.

פורסם

שכשתהיה בוגר תוכל להוציא רשיון ללא צורך באישור ההורים. גם אז - תקשיב טוב להוריך.

כשתהיה הורה בעצמך - תבין את הדאגה שלהם.

גילוי נאות: רכבתי על שני גלגלים שנים רבות והייתי גם האב היחידי ב"חבר'ה" שנתן לבנו להוציא רשיון דו גלגלי בגיל 16.

למרות שהיה בוגר ואחראי כל טלפון היה מקפיץ לי את הדופק כשהיה יוצא עם הקטנוע ואח"כ עם האופנוע.

פורסם

טוב תודה לעונים..

אני אנסה בנתים לשכנע את ההורים שלי ואם הם לא יסכימו אז אני כבר יחכה לגיל 17 ויוציא ישר לאוטו.

רז

תן חיוך הכל לטובה :-P

• תוכן חדש...