Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני ארוץ לכנסת - אני אכתוב את כל שאר הנושאים שהזכרת. אבל כרגע, אין עדיין כלום. הרעיון, בהקבלה לבני אדם, עדיין לא הופרה. ברגע שיהניה איזה משהו, וברגע שנראה היענות מצד אנשים נוספים, ולא רק אני וOYWAY אז הדברים יוכלו לנוע. כשכל אחד ייתן את מה שיש לו, נוכל לזוז. בינתיים - אין כלום, אבל אני מנסה לרתום עוד אנשים.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

לא הבנת אותי.

מה שרציתי לומר שחוץ מהמצע שלך בענין רכב, תחבורה וכיו"ב, יכול להיות שאני לא אוהב את הקו שלכם בענין ירושלים/גיור/דתיים וכו' וכו'.

אם אתה רוצה שאתמוך בך, אתה צריך להבטיח לי שירושלים תישאר שלנו, שהדתיים והערבים יגוייסו, שגיור יהיה רק לפי ההלכה שקובע הרב עובדיה שנישואין וגירושין יהיו לפי נוסח אשכנז, שכל מעדניות הטרף יהיו סגורות כל ימות השבוע ופתוחות רק בימות השבת וכו' וכו'.

אם אתה סוטה בסעיף אחד מכל הנ"ל אני בך כבר לא בוחר ואעדיף סתם לקחת מפלגה מסואבת אחרת.

אם עוד לא ירד לך האסימון, כנראה שפולטיקאי מוצלח כבר לא תהיה.

בשנה האחרונה מתנהל דיון חריף בין האוצר לצה"ל ומשרד הביטחון בענין הפנסיה של אנשי הקבע ומערכת הביטחון. לאוצר יש כוונה לשנות את תנאי הפנסיה הקיימים כיום על כל אלה שכבר פרשו. מדובר בסופו של דבר בפגיעה בכולם. אני לא מדבר על ענין "ההונאה" שבמהלך הזה, אני מדבר על העיקרון.

קל מאוד לסכל את המהלך הזה. אנשי הקבע ומשפחותייהם (הורים, אחים, ילדים, בני/בנות זוג) יכולים להתאגד ולהריץ מפלגה לכנסת שתחרוט על דיגלה את חוסר הפגיעה בפנסיה ולעומת זאת את שיפור תנאי הפרישה (שגם היום יש בהם פגיעה מהותית וכוחנית). אם תבדוק כמה מצביעים יש לקבוצה הזאת תגיע לכך שמדובר במאות אלפי מצביעים ולכן גם כוח אלקטוראלי גדול שיכול להכריע את הכף.

אני יכול להבטיח לך שמהלך כזה לא יהיה, כי בסופו של דבר העם מחליט לא לפי טובות הנאה, אלה בעיקר לפי שיקולים ערטילאיים שמורכבים מחזון וחלום אוטופיים.

את ארה"ב אף אחד לא מחזיר ולכן שם לדוגמה יכולים לבחור בהתאם לשיקולים כלכליים ותעסוקתיים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני הבנתי אותך טוב מאוד. אני אמרתי שאני לא מתייחס כרגע לעניינים האלה, כי הם לא קשורים ללב הבעיה אליה אני מתייחס - בעיית התחבורה במדינה. מה הקשר בין פקק באיילון בחמש אחה"צ כשאני מת לראות את הילדים (שכרגע אין לי, אבל זו רק דוגמא) לבין חרדי שמתנודד לו על ספספל בישיבה מ-8 בבוקר עד 10 בלילה, ועוד מקבל על זה כסף?

מה הקשר בין תשתית כבישים גרועה לבין המשבר הישראלי פלסטיני?

אין קשר. לכן, אין התייחסות. אני מכין רעיון מהלב שלו. כמו שהמילואימניקים יכולים להקים מפלגה שתחרוט על דגלה את מניעת הפגיעה בהם, אני אחרוט על דגלי את שיפור וייעול התחבורה במדינה הזו. החל מתח"צ, דרך תשתיות וכלה בפקקים, ועוד ועוד נושאים.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

מה הבנת? לא הבנת.

ההיסטוריה בארץ מראה שאין קיום למפלגה שחורטת במצע שלה רק מוטיב אחד.

אם במקרה היא תצליח להיכנס לכנסת, היא תהיה לא יותר מיתוש בצד שכולם יודעים שהיא תעלם ותתמסמס עוד לפני שתספיק לחמם כסא.

אם לא תתייחס לנושאים של ישראל/ערב, חילוניים/דתיים וכד', דינך נחרץ מראש.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אוקיי. הבנתי אותך. :-)

יודע מה? אין בעיה. נתייחס לשאר הנושאים הרבים והמגוונים. אבל, נוכל להתמקד בנושא הליבה של המפגלה/ארגון/עמותה/ירק אחר.

לא כך? אולי אני רק בן 18, אבל זה גם מפריע לי (בנוסף לשאר נושאים מטרידים אחרים).

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

אני חושב שקודם כל תפתח עמוד בפייסבוק,

תארגן מספיק תומכים ואז תוכל לארגן הפגנת כוח כזאת או אחרת [אפילו דפים עם חתימות ].

ללכת עם הנושא לאיזה ח"כ ולראות אם משהו יקח אותך ברצינות,

הבעיה שרוב החוקים שמחוקקים כאן הם בעזרת לוביסטים מקצועיים שבאים עם גב של ממון כלכלי מטעם איגוד חזק כזה או אחר.

לצערי לנו אין לא מזה ולא מזה.

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...