Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Alpine 9887 + טוויטר morel supremo

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

לאחר החלפת רכב, אני נאלץ להיפרד מה- Alpine 9887 שלי, שירת אותי היטב!

בנוסף אני מוכר את זוג הטוויטרים החמים שלי morel supremo

מחירים:

עבור ה- alpine 9887 - כ- 1200 ש"ח

עבור הטוויטרים גם 1200 ש"ח

טלפון:

054-4441777

עומר

ומי שלא מכיר את הרכיבים, או רק רוצה לשאול אם אני מוכר במחיר מצחיק שיחסוך את הטלפון

HU : Alpine IVA-W202R Processor : Audison Bit One, Comp: Hertz MLK 165, Amps : Rainbow Beat4 (comp), Rockford 1001BD (sub) SUB: Stereo integrity MAG V4

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תשובות לכמה שאלות שנשאלו על ה- alpine :

• המכשיר אכן שולט על ipod
  • הבדלים מולה- 9855 - בעיקר ממשק. מי שאוהבים שליטה דרך כפתורים זה מכשיר ענק
  • הפאנל - נקי, לא שרוט - נראה כמו חדש

HU : Alpine IVA-W202R Processor : Audison Bit One, Comp: Hertz MLK 165, Amps : Rainbow Beat4 (comp), Rockford 1001BD (sub) SUB: Stereo integrity MAG V4

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מצטער - לא הייתי כמה ימים

ראיתי כמה שאלות בפרטי

אין לי קבלה, אין עליו אחריות. והוא נקנה על ידי בחנות בארץ. - כמובן שהתדרים ישראלים.

הכי טוב להרים אלי טלפון - עומר 054-4441777

• תוכן חדש...