Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הם לא היו מוכנים לשלוח לי גרר.

זו הייתה סחיטה.

חוץ מזה, רק כדי שתבינו איפה זה היה, שלושה ימים אחר כך בדיוק באותה נקודה האוטובוס נכנס במשאית ו5 אנשים נהרגו.

הייתי חייב לזוז משם כי המקום ממש מסוכן, במיוחד באמצע הלילה.

אין שם כמעט שוליים ואין אור.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סתם רעיון שעלה לי לראש, לא יודע אם יפעל:

"לא אכפת לי שתשלחי לי מכונאי דרכים, אבל המכסה מנוע לא נפתח והכבל שלו אצלי ביד קרוע, אז נראה לי שצריכים פחח עכשיו"

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

היה לי מקרה עם הZX שלי שהיה לה סדק בבלוק שהתרחב ומים התחילו לנזול ממנו אחוצה.

יש לציין שזה קרה לי "בחור" באיזור הדרום והיו צריכים לבוא לגרור לראשון. לא משנה כמה הסברתי למוקדנית ואחרי זה למכונאי שהיה בדרך אלי,הם לא הסכימו לשלוח לי גרר לפני שהמכונאי קובע שהרכב לא יכול לבצע את הנסיעה בכוחות עצמו.

במקרה הזה אני יכול להבין את הצד שלהם מכיוון שזאת היתה גרירה ממש ארוכה והם רצו לוודא שאני לא סתם רוצה לחסוך בדלק :wink:.

בכל מקרה המכונאי הגיע ממש מוקדם,לפני השעה שקבענו,ראה מה מצב הרכב ומיד התקשר להודיע שישלחו גרר. הגרר הגיע שעה אחרי שהמכונאי נסע (אל תשכחו שזה נמצא במקום שכוח אל בנגב!). בקיצור,למרות שבאותו רגע הייתי קצת עצבני על זה שהם לא מקשיבים לי,בסופו של דבר הייתי מרוצה.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אז מה? גם לחכות 4 שעות למרות שיש לך עבודה בבוקר ואתה ילדה קטנה וחייב את שנת היופי שלך, זה עדיף על פני העובדה שכל פעם מחדש עובדים עליך בעיניים. אתה באמת לא חושב שיש לך פה אשמה תורמת בעניין?

אתה לא רואה שזה חוזר על עצמו שוב ושוב ושוב? למה אתה אף פעם לא מפיק לקחים?

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

טיפ שעבד אצלי ב 3 פעמים היחידות שהייתי צריך גרר בחיים:

"שלום, נסעתי בכביש ופתאום היה רעש כזה של קליק חזק, והמנוע נכבה, ועכשיו לא מניע למרות שיש אחלה סטרטר, פתחתי את המכסה מנוע ויש כזה גומי עבה עם פסים עליו שקרוע, זה יוצא מהפלסטיק הזה בצד שמאל של המנוע"

או בקיצור נקרע לי הטיימינג.

אין סיכוי שלא ישלחו גרר. אף אחד לא ירצה להתעסק עם המנוע שלך, בעיקר אחרי שניסית להניע ושברת את השסתומים, ואח"כ תאשים אותם :)

פורסם

עדכון קצר:

היום במקום להגיע למוסך, המוסכניק שלהם התקשר אלי ואמר לי "בוא אלי למוסך שלי בראמה ואני אתקן לך את זה.

אמרתי לו שאני לא אגיע אליו ושהרכב מושבת כרגע.

הסברתי שאני לא אבזבז את הזמן שלי או של העובדים שלי בזה שאני אשלח מישהו לתקן משהו שלא ביקשתי ושאין לי שום כוונה לשלם עליו (אני תובע את הביטוח אם הם לא מזכים אותי).

אם הייתי הולך אליו היו אומרים לי שבעצם אני הולך לתקן משהו באחריות, אז אני מודה שהוא עשה את העבודה ואני צריך לשלם על זה.

מבחינתי זה לא עובד ככה.

אני צריך שיחזירו לי את האלטרנטור הקודם שלי, שהיה באחריות. לא מעניין אותי שיעשו לי עוד עבודה דפוקה ברכב (הוא כבר הוכיח שהוא לא יודע לעבוד כמו בן אדם).

אני עם זה כבר סיימתי ואני רק לוקח את האוטו למקומות שבהם אני יכול לבטוח במי שמתעסק עם זה.

פורסם

בסוף אמא שלי התעצבנה וקראה לו שיתקן את זה אצלנו.

הוא תיקן את האלטרנטור אבל עשה משהו עוד יותר מעצבן.

הוא שם סטיקר של המוסך שלו על האוטו.

יש לי כמה בעיות עם זה:

1) הצבע חדש

2) האוטו כחול והסטיקר כתום

3) אני לא רוצה שום קשר אליו ולא עומד לעשות לו פרסומת

התקשרתי אליו להגיד לו שיוריד את זה ולשאול עם איזו זכות הוא עושה את זה.

הוא התחיל לצעוק, קרא לי מפגר וכלב, אז אמרתי לו שיילך להזדיין וניתקתי לו.

אחרי זה הוא התקשר אלי ואמרתי לו שלא יתקשר כי אני אתלונן על הטרדה ועל נזקים וניתקתי לו שוב.

שיישאר רשום כאן בפורום שאם יש נזק לרכבים שלי או לי, זה בגללו.

IMG00507-20100524-1701.JPG

פורסם

עד הפעם הבאה שתצא למסעדה עם בת דודה רחוקה שלך כי זה האופציה היחידה שיש לך באותו הרגע, בטעות בדרך תיכנסו בעורב ואז יבואו מהספארי ויגידו לך "למה הרגת את העורב?" ואז תענה להם שהם מפגרים שהם שולחים אליך עורב באמצע הלילה ועוד באמצע דייט!! בסוף כמו פראייר אתה תשלוף את הארנק.

כשנתקעתי אמרתי לבחורה שאני מקליט אותה ואם היא שולחת מכונאי שיעיז לגעת לי ברכב אני מעלה אותה ואת שגריר על טיל.

בסוף היא שלחה לי גרר שהגיע אחרי 15 דקות!!

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

כרגע קיבלתי טלפון מהחבר שמשתמש היום באוטו.

הוא תקוע כי האלטרנטור דפוק.

אחרי הצעקות בטלפון עם המכונאי הזה אני ממש לא רוצה שהוא יתקרב אפילו לאוטו שלי.

מה לעשות?

• תוכן חדש...