Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי שברולט מאליבו נקנתה באוגוסט 2008 . מנוע 3500 v6 סמ"ק עם הזרקה.

בנסיעות , לא משנה עירוניות או בין עירוניות - המנוע מתחמם . אבל לא לקו האדום שמצביע על סכנה אלא באמצע. בין המחוג ה"נורמלי " , האמצעי , למחוג שמעליו .(צירפתי איור מקצועי )

הלכתי למוסך המורשה לקבל הסבר למה זה קורה , עוד אחרי שהחלפתי לרדיאטור חדש . (נכנסתי לשטח פגעה לי אבן ברדיאטור ,סיפור ארוך שבסופו אני יוצא אידיוט ).

התשובה שקיבלתי היא שככה זה במנועים כאלה גדולים , ושברגע שהחום עולה , נכנס עוד מאוורר לפעולה ואז הוא מחזיר אותו לנורמלי .

התשובה הזאת נשמעת לי כמו נפנוף אז באתי לקבל את חוות הדעת שלכם . מה אתם אומרים?

65723393.jpg

פורסם

שלום, מה שנאמר לך במוסך תקין לחלוטין. גם בפונטיאק שלי המצב זהה(אופיני לאמריקאיות). אתה צריך לפתוח את מכסה המנוע ,ולבדוק מתי המאורר נכנס לפעולה. אמור להתחיל ב 105 מעלות פלוס מינוס או ב 3\4 במד החום של המים. במידה ולא ,יש לבדוק את הטרמוסטט והמנוע של המאורר.

R.I.P -PONTIAC G.P 1994 LPG     MIATA NC ex     SUBARU GC8 ex,     bmw m140     corolla 2022

פורסם

המנוע לא יפגע, כל עוד לא מגיע לקו האדום, ומשתמשים בנוזל קרור איכותי ומתאים, וכמובן שאין חוסר. המנועים של ג'י אם זהים(חוץ מהנפח ותוספת החישנים והאלקטרוניקה) כך שעיקרון העבודה נשמר.

R.I.P -PONTIAC G.P 1994 LPG     MIATA NC ex     SUBARU GC8 ex,     bmw m140     corolla 2022

פורסם
המנוע לא יפגע, כל עוד לא מגיע לקו האדום, ומשתמשים בנוזל קרור איכותי ומתאים, וכמובן שאין חוסר. המנועים של ג'י אם זהים(חוץ מהנפח ותוספת החישנים והאלקטרוניקה) כך שעיקרון העבודה נשמר.

המים איכותיים , אני בטוח .

עם כל הכבוד , קשה לי להאמין שמנוע של פונטיאק שנת 94 זהה למנוע של מאליבו 2008 . כמה שאני אוהב פונטיאקיות .

פורסם

תעשה חיפוש ותראה. אני מדבר מניסיון לא רק על הפונטיאק, אלה על כל ג'י אם

פורסם
אין קשר בין פונטיאק ישנה לבין מאליבו חדשה.

צריך לבדוק את הבעיה בצורה יותר רצינית

במוסך מורשה umi

כל מוסך יגיד שזה תקין, הרי למקרה הזה יש מאורר לא? מה גם שפותח השרשור היה ב יו אם אי, וזאת התשובה שלהם.

פורסם

האם המחוג הצביע עד כה על אותה הטמפ' מאז שרכשת את הרכב, או שמא שינה את מיקומו לאחרונה?

אם לאחרונה, יתכן ולא בוצע ניקוז אויר כראוי, בעת מילוי מע' הקירור בנוזל, מייד עם החלפת הרדיאטור.

אפרים

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

התופעה שאתה מתאר טבעית ותקינה לחלוטין.

כאשר הרכב מגיע לטמפרוטורה של 108 מעלות המאוורר מתחיל לפעול ומוריד את החום ל 90 מעלות בחזרה.

ככה זה במכוניות האלו וזה תקין לחלוטין אם המחוג עובר לך את הנקודה שציינת אז יש תקלה וצריך לבדוק אותה

פורסם

שמע, תן לי כמה ימים אני אנהג ברכב שלנו במשפחה ואני אעדכן אותך.

אם אני לא חוזר לפורום עם תשובה שלח לי הודעה פה בפורום ואני אעדכן

פורסם
שמע, תן לי כמה ימים אני אנהג ברכב שלנו במשפחה ואני אעדכן אותך.

אם אני לא חוזר לפורום עם תשובה שלח לי הודעה פה בפורום ואני אעדכן

אחלה, למרות שלפי מה שראיתי אפשר לסמוך על התשובות של האנשים כאן .

פורסם

תלוי גם בסוג הנסיעה.

אם נסעת עם מזגן אז אוטומטית המאוורר מתחיל לפעול ואם נסעת במהירות גבוהה רוב הדרך אז יש רוח פנים חזקה שמקררת את המנוע.

פורסם

יתכן שהרדיאטור, במידה ואינו חלק מקורי של היצרן, מפזר את החום פחות ביעילות, מה שגורם להתחממות

זמנית של הרכב.

• תוכן חדש...