Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבי מעוניין לרכוש מכונית שנייה לבית במקום סוזוקי סוויפט החדשה שנת 2008 , ומתלבט האם לרכוש :

1. סוזוקי סוויפט החדשה שנת 2010 חדשה

2. סוזוקי ספלאש 2010

3. דיהטסו סיריון 2010

השאלה מה מומלץ ? ומי יותר חסכונית בדלק היות והרכב הזה משמש לנסיעות מחוץ לעיר לסטודנט הלוך ושוב ולכן חשוב מי יותר חסכוני ומי יותר אמין ?

אשמח לתשובה בברכה,

TZAHRAM

פורסם

אף אחת מהשלוש היא לא מציאה.

הסוויפט והסיריון מיושנות, ושנה הבאה תוצג הסוויפט החדשה (מעניין אם יקראו לה סוויפט החדשה-חדשה). הספלאש והסיריון קטנות מהסוויפט ובעלות אבזור מינימלי. לצד החיוב ניתן לזקוף לזכותן מנועים קטנים יותר אשר תיאורטית יהיו חסכוניים יותר ממנוע ה 1,500 של הסוויפט (לדעתי ברמה זניחה ביותר, בטח בבינעירוני).

לדעתי הדבר החכם ביותר לעשות הוא למשוך עם הסוויפט עוד שנה ולרכוש את הדור החדש. אם אלו המתחרות היחידות על התואר ודחיית שנה לא באה בחשבון - הסוויפט.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

במקום להתקדם ללכת אחורה?

הספלאש קטנה ונחותה מהסוויפט, הסוויפט שנמכרת היום שונה מהרכב שברשותכם בכך שהיא מיוצרת באירופה וכוללת בקרת יציבות אך מחסירה 2 חלונות חשמל אחוריים. הסיריון היא מכונית דיי מיושנת שמחליפתה כבר הוצגה ביפן ובלכ מקרה היא נחותה מהסוויפט שיש לו כיום.

אני מציע להעיף מבט על הפולו החדשה שמצויידת ביחידת כוח סופר מודרנית שאמורה להיות גם חסכונית מאוד. לבדוק אם כבר נפתח ספר ההזמנות לפביה המחודשת שמצויידת באותה יחידת כוח פלוס עיצוב חביב, גם סיאט איביזה שחולקת איתן את אותה הפלטפורמה (אך מצויידת במנוע 1.6) צריכה להילקח בחשבון. היונדאי I20 הסולידית מציעה איבזור רב במחיר נוח ואני מציע לגשת להתרשם גם מהפורד פיאסטה שמציעה תא נוסעים סופר איכותי ונוחות נסיעה טובה מאוד.

אגב לדעתי לא כדאי לקבל החלטות תחת לחץ, מוטב לגשת בזמנכם החופשי לבדוק את הרכבים, לבצע נסיעת מבחן לקבל הצעות מחיר ורק אז להחליט במה בחרתם ולגשת להזמין. תתחדשו.

פורסם

איתמר - הסיריון והספלאש חסכוניות מהסוויפט לא רק בתאוריה אלא גם במציאות. כמובן שמחוץ לעיר ההבדלים קטנים יותר אבל הם מוחשיים.

מייק - הפיאסטה והפולו יקרות מהאופציות שהציע. אין ספק שיש להן יתרונות משמעותיים על פניהם, אבל כשמשלמים יותר בדרך כלל גם מקבלים יותר. היונדאי i20 היא בהחלט אופציה טובה, השאלה היא שוב של תקציב, כי 1600 אוטומטית תיהיה קצת יותר יקרה ו1400 אוטומטית קצת "כבדה".

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ספלאש קטנה רק במעט מהסוויפט ומאובזרת באותה המידה כמעט. המנוע שלה חלש משמעותית אבל גם חסכוני יותר. בכל מקרה, היא מכונית פחות טובה. גם הסיריון. כך שמבין השלוש - סוויפט. אבל יש גם חלופות אחרות...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

סוזוקי סוויפט והדייהטסו סיריון רכבים שהיו טובים כשהם הוצגו! נכון להיום זה הם עדיין רכבים טובים אבל כבר יחסית מיושנים(המחליפות בדרך) יש חלופות עדיפות בסגמנת הזה כמו ה-I20 המאובזרת והפורד פייאסטה האיכותית,הספלש רכב בסגמנת נמוך יותר.

פורסם

ברשותי פורד פיאסטה חדשה שנת 2010, לאחר 4000 ק"מ שהרכב אצלי אני יכול להגיד לך שאני ממש מרוצה ממנו, הוא נראה טוב יש לו תא נוסעים נהדר, הוא מאובזר יחסית למתחרים ואיכות החומרים שלו ברמה מאד גבוה.(גרמני מה לעשות)

הרכב גם מאד בטיחותי יש לו 5 כוכבים וגם 7 כריות אויר שמגנה גם על הברכיים.

אומנם הרכב טיפה עצלן בתחילת נסיעה אבל לאחר מכן הוא יכול לשייט בקלות במהירויות לא חוקיות וגם לא חסר לו כח. הרכב מהנה לנהיגה, קל לתמרון וממש נעים לנסיעה, קח בחשבון שמאחורה לא כלכך מרווח ודי צפוף יחסית למתחרות אבל גם צריך להבין שזה אינו רכב משפחתי.

דבר שמציק לי ברכב זה גם העדר ידיות אחיזה אמנם זה משהו שולי אבל לי בכל אופן הוא קצת מפריע

בכל מקרה זאת הייתה הבחירה שלי ואני מאד מרוצה ממנה, מה שאני גם מאד אוהב זה שאין הרבה את הרכב על הכביש וככה לא נמאס ממנו.

שיהיה בהצלחה

רועי

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

• תוכן חדש...