Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים גיליתי משהו מוזר שאצלי ברכב סיוויק 2006 הסוג נורה שלו זה HB4,ואצלי ברכב הקודם מאזדה לאנטיס היה H4,רציתי לשים לראות איך יישב קסנון על ההונדה שהיה אצלי במאזדה וגיליתי שלהונדה יש מנורה מוזרה שבאה עם מתאם פלסטיק...וכתוב עליה HB4 רציתי לשאול מה ההבדל בין הנורה הזו לH4 הרגילה?

ואם אני רוצה לשים קסנון או כל נורה רגילה (פיליפס לדוגמא) אני כמעט ולא ראיתי נורות שבאות עם הבית פנס הזה.. מה עושים עם זה?

תודה.

Scan Speak

פורסם

תודה.

יש לך מושג אז איך שמים קסנון(או נורת פיליפס רגילה) ברכב עם נורת HB4? הוא צריך להגיע עם המתאם פלסטיק הזה בלבד?

אם כן אני בכלל לא רואה בחנויות שמוכרים דברים כאלה.:?

Scan Speak

פורסם

חבר אתה לא מבין את השאלה שלי.

אני שואל האם כל הנורות אמורות להגיע עם המתאמי פלסטיק האלה שבא במקור?

או שישנה דרך אחרת לחבר?

ועוד לא ראיתי קסנון שמגיע עם מתאם פלסטיק כזה(וראיתי הונדות כמו שלי עם קסנונים)אשמח אם תוכלו להביא לי דוגמא.

Scan Speak

פורסם

נורת H4 זו רק נורה,בלי מתאם מפלסטיק.

נורת HB4 זאת הנורה יחד עם המתאם מפלסטיק כיחידה אחת.

אי אפשר להרכיב נורת H4 במקום נורת HB4 כי ברגע שתוציא את הנורה הקיימת יהיה חסר לך המתאם ואי אפשר להשתמש במתאם של הנורה הישנה,זה לא חלק שמתפרק וניתן להעברה.

כשאתה קונה נורה תחליפית היא צריכה להיות מהסוג שמורכב אצלך ברכב.

• תוכן חדש...