Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קבעתי עם בחור אחד על קנית הרכב שלו.

הלכתי אליו ראיתי את האוטו, הסתכלתי על הרישיון רכב ואני רואה שהרכב מעוקל.

הבחור אמר לי שזה בטיפול ובתוך יום יומים העיקול יוסר.

אכן לאחר 3 ימים(זה היה יום ראשון) הבחור מתקשר אליי ואומר לי שהעיקול הוסר ויקח לזה 48 שעות להתעדכן ואז יהיה ניתן לקנות את הרכב, אז קבעתי איתו שביום רביעי נילך לבדיקה ולקניה, קבענו שעה+ מקום אבל הבחור לא הגיע.

מספר צילצולי טלפון והוא לא עונה, התקשרנו מהמכון הוא גם לא ענה.

מאז עבר שבוע, הוא לא עונה לטלפונים של אף אחד לא לי, לא למספר חסוי, ולא לטלפונים שעשיתי מחברים/מהבסיס(שמראה על קידומת 08).

איך אני יכול להשיג אותו?

ניראה לי שהוא איבד את הפלאפון, אחרת הוא היה עונה לאנשים אחרים שהתקשרו.

קובי

פורסם

אולי הוא מהסוחרים האלה שיש להם טלפון לכל רכב שהם מוכרים כדי שלא תדע שהם סוחרים, והוא מכר כבר את האוטו, אז אין לו סיבה לענות לטלפון הזה... :roll::lol:

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אני לא חושב שהוא מכר את הרכב, כי הוא דיבר איתי ביום שלישי בערב, לגביי הבדיקה שקבענו ברביעי.

הוא לא סוחר רכב.

קובי

פורסם

קובי,

אל תתפלא על ההתנהגות המוזרה ובלתי אחראית של אנשים שמוכרים/קונים רכב. אני ב-10 השנים האחרונות מכרתי/רכשתי כ-5 רכבים (שלי,הורי,חברים) והבנתי שיש אנשים שכבר בשיחת הטלפון הראשונה עדיף לנפנף אותם מאשר לעשות איתם עסקים והם: סוחרים, אנשים שלא מחזירים טלפון, אנשים שאתה קובע איתם בשעה מסויימת והם לא טורחים לבוא ולא להתקשר אליך על ביטול, רכבים עם 'בעיה' מסויימת שכביכול ניתן לפתור אותה בקלות.

פשוט מאוד רד מהרכישה של הרכב וחפש רכב אחר מאדם פרטי בלבד גם אם זה מצריך חיפוש של חודש חודשים ימים.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה מרק,

אני אכן בודק עוד אופציות של רכבים.

הבעיה היא שהשוק של המסחריות במצב גרוע לחלוטין, כל רכב או עבר התעללות קשה או ששימש להסעות והוא עם קילומטרז של 700+-.

לכן חשוב לי לנסות להשיג אותו, כי סה"כ אם הוא מכר אני מאמין שהוא היה עונה ואומר קובי מצטער מכרתי את הרכב.

קובי

פורסם

קובי, מרגע שהוא מכר את הרכב אתה כבר לא מעניין אותו.

אין מה לעשות התנהגות טיפוסית של הרבה ישראלים, תכניס לראשון וסע הלאה :-)

גם אנוכי עברתי התעללות של הישראלי המכוער.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...