Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני חדש פה ואני מקווה שההיה פעיל בפורום.

בכל אופן אני זקוק לעזרה ויעוץ מכיוון שאני ואשתי מתלבטים כבר חודשיים מה לעשות.

כיום אנחנו משפחה של 5 נפשות (תאומים בני 4 ותינוקת בת חצי שנה) ואני מאמין שבעוד שנה שנתיים נרצה להביא את הילד הרביעי לעולם ב"ה.

אנחנו מחפשים רכב שיתאים לנתונים המשפחתיים ומלבטים האם יספיק רכב משפחתי רחב מאחור שבו נוכל להושיב 4 ילדים או לקנות רכב יותר גדול.

אנחנו מחפשים רכב עם צריכת דלק סבירה , מחיר בסביבות 90K כאשר אנחנו עושים בממוצע 12,000 ק"מ בשנה מקסימום.

האם לקנות רכב גדול או קטן ? ואיזה? מה עדיף?

אודה לעזרתכם.

משה.

פורסם

לא קיים רכב פרטי (וזה לא משנה אם זה מיניוואן או משפחתית) בו מותר להסיע ארבעה נוסעים בספסל האחורי.

הסעת ארבעה נוסעים מאחור - ועוד ילדים - היא פשע נתעב שלו היה תלוי בי היה נושא איתו עונש מאסר בגין ניסיון הריגה.

וחזרה לנושא העיקרי של הודעתך: אם אתם בטוחים שיהיה ילד רביעי ורוצים להיערך לכך מבעוד מועד, מה שאתם צריכים זה

מיניוואן או רכב פנאי מסוג אחר עם יותר מחמישה מושבים. בתקציב הזה ניתן לרכוש קיה קרניבל דיזל עם שבעה מושבים, מיניוואן

מרווח שיעשה את העבודה של שינוע הצאצאים מצוין, מציע תצרוכת דלק סבירה ואולי אפילו יספיק לציוד התינוקות שמתלווה בכל נסיעה.

אם אתם לא בטוחים שיהיה עולל רביעי ורוצים לקנות רכב שמתאים למצבכם הנוכחי - ולהחליף במידת הצורך - אפשר להסתפק גם

במשפחתית קומפקטית (כמו פורד פוקוס למשל) ולהצטופף, או במשפחתית גדולה (כמו פולקסווגן פאסאט) ולהצטופף מעט פחות.

גם כאן רכב פנאי קומפקטי כמו ניסאן קאשקאי (אם נכנס בתקציב) יכול להיות אפשרות טובה.

ברכות על התינוקת החדשה (ואולי על זה/זו שבדרך), ואל תתפשרו על הבטיחות שלהם.

פורסם

היי רועי.

ראשית תודה על תגובתך.

שנית - קצת מתוח על הבוקר נראה לי:-P

בכל אופן על פי מה שאני יודע קאיה קרניבל הוא א. רכב מאוד גדול יחסית וב. עושה די הרבה בעיות וזקוק לטיפולים רבים. האם אני טועה?

האם לא כדאי לקנות פיאט מולטיפלה או משהו דומה (אם יש)?

פורסם

חס וחלילה, רק מוודא שאנחנו "באותו הדף" ;-)

פיאט מולטיפלה זו אלטרנטיבה מעניינת, גם הונדה FR-V אם תצליח לדחוק אותה לתקציב.

קח בחשבון שברכב עם כריות אוויר אסור להושיב תינוק במושב הפוך לכיוון הנסיעה, אלא אם כרית האוויר שמלפניו מנותקת.

הקרניבל נחשב לרכב אמין, אך הוא אכן גדול משמעותית משני המיניוואנים הקומפקטיים הנ"ל, ויהיה יקר יותר לאחזקה.

לגבי המולטיפלה - אני רוחש לו חיבה רבה, אך כרכב שהציג ביצועים ירודים במבחן בטיחות, לדעתי הוא איננו ראוי להובלת

ילדים. מבחינה זו ה-FR-V (היקר יותר) עדיף. וכך גם הקרניבל. אם אין אפשרות לרכוש את ה-FR-V מטעמי תקציב

והקרניבל גדול מדי, המולטיפלה אכן נשארת כאלטרנטיבה כמעט יחידה. הייתי שוקל גם רנו סניק עם שבעה מושבים ("גרנד

סניק") שהינו יקר יותר אבל גם הרבה יותר בטיחותי.

פורסם

גם כאן רכב פנאי קומפקטי כמו ניסאן קאשקאי (אם נכנס בתקציב) יכול להיות אפשרות טובה.

אני חייב להעיר שמנסיון אישי הקשקאי של ניסן לא מרווח ולא בטיח.

ישבנו שלושה מבוגרים מאחור בקשקאי והוא פשוט צפוף. [בפוקוס או מגאן II יש יותר מקום מאחור.]

אני כרגע גם מחפש משהו שיתאים לקריטריונים הנ"ל.

וכרגע התקציב שלי נע בין 60 ל120 K השאלה באיזה תנאי מימון אני משיג.

הרכבים שנכנסים בתקציב מבחינתי הם:

פורד פוקוס.

סיטרואן C5 אחרי מתיחת הפנים ,לפני הדגם החדש.

מיצובישי אאוטלנדר 2006.

פולקסוואגן פאסאט.

סיאט אלתאה.

קיה סורנטו \ ספורטאג'.

סוזוקי גרנד וויטארה.

מקווה שעזרתי [ כל הרכבים הינם 5 מקומות ולא 7].

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

התכוונתי לקאשקאי + 2 כאלטרנטיבה למיניוואן עם שבעה מושבים ומתוך הנחה שממילא רק שניים מהנוסעים מבוגרים.

אבל במבט שני במחירון זה נראה לא רלוונטי - הוא פשוט יקר מדי, ולפי הלוחות מאוד נדיר.

פורסם

שלום,

אני חושב שכבר עכשיו אפשר לקנות רכב שיכול להכיל 6-7 נוסעים.

ולדעתי, כדאי לחפש רנו גרנד סניק או סיטרואן C4 פיקאסו.

לא גדולות מדי (כמו קרניבל או MPV), בטיחות מצויינת, צריכת דלק לא רעה, נוחות, ביטוחים לא יקרים, שנתון מתקדם.

בתקציב שלכם אפשר למצוא גראנד סניק או C4 פיקאסו במצב מצויין מפרטי

או בקרסו טרייד אין (של יבואן רנו)\ לובינסקי טרייד (של יבואן סיטרואן), עם אחריות לשנה, הסטורית טיפולים מלאה ותיקונית של הליקויים שיתגלו בבדיקה.

בקשר לקרניבל - מודל 2008 (צורה חדשה) הרבה מעל התקציב,

הצורה הישנה קיבלה ציון בטיחות כזה, שכבר מולטיפלה עם 3 כוכבי בטיחות עדיפה:

http://www.euroncap.com/tests/kia_carnival_sedona_2003/167.aspx

את מולטיפלה קשה, עד בלתי אפשרי למצוא מעל מודל 2004 (לא נמכרו הרבה כחדשות בגלל תמחור לא הגיוני החל מ 2005).

אני אישית לא אוהב את זה שמושיבים ילדים במושב הקדמי.

אמרת מולטיפלה, זאת אומרת שלא פסלת גיר רגיל.

ב 2007 נמכרו בכמויות לא גדולות פיאט דובלו ( ידניות כמובן )עם 7 מושבים (אני לא יודע, אם אתם לוקחים בחשבון רכב מסחרי).

גם הרכב שבסמלון\חתימה שלי מתאים למשפחה גדולה, חיסכוני בדלק, שימושי מאוד, כל המושבים מתאימים לאנשים בוגרים(ולא רק לילדים עד גיל 8), אבל הוא גדול וידני (מבחינתי זה יתרון).

לחלק מפולקסוואגן קאדי יש אפשרות ל 7 מושבים (גיר אוטומטי),

פולקסוואגן טוראן יכול לבוא בחשבון (החיסרון שמצאתי - אין גלגל רזרבי:shock: , רק ערכת תיקון פנצ'רים) יש בנזין או דיזל אוטומטיות.

בהצלחה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...