Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגבר מונו מיפלצתי שיפתח אותם בצורה מלאה,וגם השיר late night tip three 6 mafia :

http://www.youtube.com/watch?v=PNTGn-VkC-A

זה לא קסם המצלמה מצלמת טיפה בדילאי לכן היא תופסת אותו בזווית מגרות :wink:

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

לא עשו כלום בעצם.

המצלמה מצלמת בFRAME RATE יחסית איטי לתנועה של הסאבים וזה נראה כאילו הסאבים נהיו גליים.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

היי אליקו אבל בעצם זה באמת מה שקורה רק שהעיין שלנו לא קולטת את זה,תסקים איתי? או שאני טועה ואשמח שתתקן אותי.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

הסאבים בסרטון הזה עובדים רגיל, המצלמה שצילמה את הסאבים פשוט גרועה.

סאב לא יכול לנוע פיזית כמו בסרטון גם אם תרצה, קח את המצלמת פלאפון שלך ותצלם את הסאבים שלך ברכב, אתה תראה בדיוק את אותה התופעה.

דיברנו על זה כאן כבר לפני כמה שנים:)

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

רק שתיהיה בעיניינים הרבה זמן חשבתי שזה מה שקורה בתכלס:idea:.

אז איך הסאב מוציא את התדרים שלו רק בתיזוזים מעלה ומעטה במהירויות שונות? אוי שכה יהיה לי טוב שעשית שוק בחיי ואני עוד רואה סרטונים ולא מאמין למראה סאבים מיתגמשים להם.

אבל אישית בסאבים שלי שני 15 של JBL שאני מסתכל קרוב מאוד אני רואה אותם עושים מהלכים די גמישים הייתי אומר..:shock:

תמיד טוב ללמוד משהו חדש.

פורסם

אם אתה רואה כזה דבר בעיניים אז משהו לא טוב בסאבים או שצריך לעשות בדיקת עיניים.

תאמין לי, אני חי ונושם סאבים ותיבות מעל ל 4 שנים:)

מהלכים די גמישים?

הם זזים מעלה ומטה, לא באלכסונים.

ראית איך הסאבים שלי זזים?

הם נראים לך גמישים איפשהו?

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

חח ***חחח היא לא מילה תקנית, גם אם אתה בסטלה של הלילה. קרא את כללי הפורום***לא זה היה בציניות אוקי נשים את זה בצד סטלה של הלילה עזוב. איזה מהם אתה בסרטון רואים אותך? אתה עם הכחול?

והבנתי נכון שאתה מגביר אותם עם 1500 אחד?

פורסם

לא רואים אותי בסרטון, מי שבסרטון הם ישראל ודוד

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

אה יא מיסתורי,אבל מה אתה מנצל מהם עם התיבה הזאתזה צפוף להם לא? הם יכולים לעבוד בנפח יותר גדול ותישמע יותר..

ולמה לא הלכת על אוריון HCCA15 כבר?

פורסם

הסאבים האלה הם זוג FI Q 15 , בתיבה אטומה של 180 ליטר.

תאמין לי שהם היו מנוצלים טוב מאוד גם מבחינת הספק וגם מבחינת איכות.

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

אני מכיר את הסאבים האלו ושמעתי אחד כזה אז אני שואל למה לא הלכת על האוריון מה מנע ממך?

• תוכן חדש...