Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעת Q ? אצל מי שמעת אחד כזה?:)

יש בודדים בארץ

למה לא הלכתי על ה HCCA ? אני היבואן של FI, אני סומך ומכיר ב 100 אחוז על המוצרים שלי ניסיתי הרבה סאבים בחיי, לא הרבה הדהימו אותי כמו ה Q בשילוב בין עוצמה לאיכות

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

זה ישמע אירוני אבל היה פה אחד ג'וני בפורום משו כזה היה לו אחד בתוך פיליסיה האוטו היה מתפרק והשמיע החרישה אותי הלכתי להתקים משהו אצל יוסי מוועד בלוד והוא היה שם התקין משו אז שמעתי מרחוק בקשתי לשמוע :-D.(אגב עזר לי מאוד תודה לו!)

מאז אני בא הרבה ליוסי :-D.

אבל אני בטוח שהאוריון יכול להפתיע.כי כל ההשוועות והדעות בחו"ל שיש להיתייחס אליהם בכבוד מעללות את האוריון לעומת הQ שלך

חוץ מהמחיר כמובן.

ואגב אם אתה היבואן כמה עולה אחד כמו שלך ? ולמה לא 18 אחד במקום שתיהם?

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אוקיי אבל מה שאני אומר בעצם למה לא ללכת על 18אחד של FI ישמע יותר חזק משני 12 לא ככה?

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

לפי מה אתה אומר שמעת כזה? אם כל מה שהוא צריך בדיוק.? האפקט ש18 אחד נותן יותר אדיר זה יותר כיף

פורסם

אפשר להגיד שזה כמו אחד 24' לעומת אחד 18 לא? נדיג 12 ועוד 12 השטח המשותף יוצא 24 או שהחישוב שלי לא נכון.

פורסם

יש נוסחא לחישוב אבל אני לא מכיר אותה, בוודאות אני יודע ש2 12 הם פחות מ18 אחד. הם בין 15 ל18

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

זה היה לי הגיוני בראש מה שאתה אומר כי בכל זאת 18 שמע. מבחינת האפקט של הבום זה שונה.

פורסם

שטח עיגול הוא מאוד פשוט לחישוב:

הנוסחה הינה: פאי = בקירוב 3.1416 * רדיוס בריבוע

כלומר:

שני 12"

3.1416*6*6*2 = 226.19 אינץ בריבוע

אחד של 18"

3.1416*9*9 = 254.469 אינץ בריבוע

ולכן מבחינת שטח ממברנה ה18" יהיה גדול יותר.

אך לא כך נמדד רכיב, מאחר וישנם סאבים 15" חזקים מ4 של 12" (SQ)

ולא בהכרח כך ניתן לבחור את הסאב, ישנם משתנים רבים כגון: נצילות, כמה מסוגל לספוג בפיק (PMPO), כמה RMS, איזו תיבה?

ועוד משתנים רבים..

כך שתאמינו לחובבי הSPL הוותיקים שמבינים שהנתונים לא הכרח מנצחים הכל פעם.

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

רוני, אל תשכח שכשאתה עובד עם שני סאבים יש להכפיל את ערך הנצילות וההספק, מה שאומר שיש עליה של 6 דיבי [על הנייר לפחות] במעבר מסאב אחד לשני סאבים בעלי אותו הספק.

כמובן שהכל תלותי גם בתיבה, ברכב ובארוחת בוקר שאכלת באותו היום:D

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...