Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

עשיתי חיפוש בנושא אך לא מצאתי תשובות

איך נפטרים משערות של כלב מהמושבים זה תקוע כמו מסמרים בפנים...

יש איזה חומר מיוחד או פטנט? אני לא מעוניין במכונים שיקרעו אותי במחיר

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש פטנט .

בכול טמבוריה או אייס , תמצא גליל דבק עם ידית , אתה מעביר אותו על המושבים וכול השערות נדבקות .

הוא עולה 20-30 שח . רב שימושי , אחלה פטנט .

מנקה גם בגדים ובדים אחרים .

מומלץ !

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

דבק חום (מסקינטייפ), יעיל באותה מידה.

גוזרים רצועות מדביקים על המושב וכל השערות המיותרות נדבקות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הבעיה עם מסקנטייפ חום היא שיש כאלה שיורידו את השערות, אבל ישאירו כתמים חומים על המושב.. לכן עדיף מסקינטייפ שקוף

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

הידית המתגלגלת מעולה.

בפעם הבאה - דאג שיהיה לך סדין מיותם ברכב למקרים בהם הכלב קופץ לבקר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
הבעיה עם מסקנטייפ חום היא שיש כאלה שיורידו את השערות, אבל ישאירו כתמים חומים על המושב.. לכן עדיף מסקינטייפ שקוף

כבר מספר שנים שאני משתמשת במסקינטייפ החום (2 חתולות) אף פעם הדבק לא נפתח לי לשניים ולא השאיר כתמים על המושבים או על הבגדים.

יכל להיות שזה קורה כאשר המסקינטייפ ישן או שהושאר בשמש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אני שם ריפודים חדשים כל שנה ומעיף את הישנים...

עידן

התכוונת לכיסוי:?:

ל'

פורסם
יש פטנט .

בכול טמבוריה או אייס , תמצא גליל דבק עם ידית , אתה מעביר אותו על המושבים וכול השערות נדבקות .

מומלץ !

באיקאה עכשיו ב-7.20 ש"ח

פורסם
יש פטנט .

מומלץ !

מומלץ!

אני משתמש בזה, מוריד את כל השערות מהבגדים\כיסאות באוטו.

פורסם

בוקר טוב!

אני שמעתי על אחלה בחלה של פטנט...

במקום לקנות את הגליל הקטן והדי חד פעמי הזה, פשוט לקחת בקבוק קולה, ללפף מסביבו מסקינטייפ הפוך (לא צריך להיות קשה מידי)

והנה, יש לכם גליל דומה, רק עם שטח מגע הרבה יותר גדול ומחומרים שיש בבית.

מנהל אתר LFS הישראלי.

סימולטור הנהיגה הטוב בעולם.

http://www.lfsisrael.com

פורסם

אחרי 9 שנים עם כלבה ברכב הגעתי למסקנה שדבר היחיד שבאמת עובד זה שואב אבק שעושים לפחות פעם בשבוע.(להתמיד בזה

ולעבוד בסבלנות עד שרוב השיערות יישאב ).

בתקופת הנשירה (פעמיים בשנה) מומלץ לכסות את המושב שעליו יושב הכלב בשמיכה ואחרי כל נסיעה לנער אותה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...