Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהג חדש תאונת נשיקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , אני נהג חדש עוד בתקופת מלווה כאשר נהגתי והמלווה על ידי ביצעתי תאונת נשיקה עם הרכב שמולי הרכב מעונין לתבוע את הביטוח על נזק קל שנגרם לפח מאחורה

ברצוני לדעת האם אפשר לשלול לי את הרישיון על קח?

פורסם

ובמידה ופרטי הביטוח לא היו עלי ועברו יומיים מהתאונה ונכון לעכשיו אני רוצה להעביר את פרטי הביטוח פשוט האדם לא עונה לי ומאיים לפנות למשטרה. שלחתי לו הודעה וכתבתי שאם יענה לי אני אעביר את פרטי הביטוח אך הוא עדין לא עונה.

מה יקרה אם הוא יפנה למשטרה ?

פורסם

הוא יכול לאיים כמה שהוא רוצה. איומים לא עולים כסף. אתה יכול ללכת לישון רגוע הלילה ולצאת מחר בערב לחגיגות יום העצמאות שקט ורגוע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תתפלא אלכס,

הבנאדם יכול להגיש תלונה

לאוו דווקא אם יש נזק אין נזק .

הוא יכול לעשות מה שעולה על רוחו ואני מדבר איתך מתוך ניסיון !

אם בא לי עכשיו להגיד שניכנסת בי ברחוב זה וזה מספר רכב

כך וכך המשטרה תפתח תלונה על זה .

אומנם התיק יכול להיסגר מחוסר ראיות אבל תלונה תיהיה ,

החוקר יחקור ויגיע למסקנות לבד .

פורסם

AmStAf: אם יש לך עוד דברים שגויים לרשום אשמח לדעת עוד.

אם אין נזק ואין נפגעים - גם אם תעמוד עמידת ראש ותמחה עם הרגליים ותשרוק יהונתן הקטן לא יפתחו לך תיק.

תיק יסגר מחוסר ראיות? מאיפה הבאת את זה? אם יש פרטים על הפוגע בדגש על הפוגע (משמע נזק או גוף) איך התיק יסגר מחוסר ראיות? לידיעתך הודאת הנפגע היא הראייה הכי חזקה.

פורסם

איך הוא מאיים, אם הוא לא עונה?

אני לא יודע, מה הנזק לרכב הנפגע ומה ההשתתפות העצמית שלך (כנהג חדש) לפי פוליסת ביטוח.

אולי כדאי לך לסגור את העניין ללא הפעלת הביטוח שלך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הוא איים ואז פשוט הפסיק לענות.

בסופו של דבר פשוט פניתי לביטוח ואין לי השתתפות עצמית כי אני לא מדווח על נזק שנגרם לי כי באמת לא נגרם שום נזק.

העניין נסגר והמשטרה לא התערבה בכלל

פורסם
:

אם אין נזק ואין נפגעים - גם אם תעמוד עמידת ראש ותמחה עם הרגליים ותשרוק יהונתן הקטן לא יפתחו לך תיק.

בוא לא נהייה נאיביים.

האיש יכול לטעון שהתחיל לסבול מכאבי גב וצוואר, הוא לא הרגיש בהם בזמן התאונה.

אופס - יש לנו כבר תאונת דרכים עם נפגעים.

פורסם
בוא לא נהייה נאיביים.

האיש יכול לטעון שהתחיל לסבול מכאבי גב וצוואר, הוא לא הרגיש בהם בזמן התאונה.

אופס - יש לנו כבר תאונת דרכים עם נפגעים.

יש מסגרת זמן שבה ניתן לקשר פציעה לארוע של תאונת דרכים.

בחלוף פרק זמן זה אי אפשר להוכיח קשר ישיר בין הפגיעה בתאונת הדרכים לפציעה.

פורסם
ובמידה ופרטי הביטוח לא היו עלי ועברו יומיים מהתאונה

יומים אחרי תאונה זה זמן סביר מאוד אם לאחריהם האיש יתחיל להרגיש כאבים בשל צליפת שוט, גם שבוע.

• תוכן חדש...