Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסבת פיז'ו 206 נפח 1400 לגז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיז'ו 206 , נפח 1400 משנת 2003 במצב מעולה וק"מ נמוך. אני שוקלת להסב אותה לגז, מפאת מחירי הדלק שהאמירו לשחקים. אני מתלבטת, כי שמעתי שההסבה הורסת את המנוע, פוגעת בהספק שלו וכו. האם תוכלו בבקשה לכתוב לי מה אתם יודעים בנושא? האם כדאי או לא כדאי להסב אותה לגז?

פורסם

בעלות של ההסבה את תתדלקי את הרכב שלך לעוד עשרות חודשים , גם ככה הרכה שלך לא כזה שתיין דלק.

אני מציע לך לשמור על הרכב שלך במצבו המקורי , ושתשתמשי בחלפים מקוריים , ותאדגי לטיפולים בזמן.

HONDA CIVIC LS

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בעלות של ההסבה את תתדלקי את הרכב שלך לעוד עשרות חודשים , גם ככה הרכה שלך לא כזה שתיין דלק.

אני מציע לך לשמור על הרכב שלך במצבו המקורי , ושתשתמשי בחלפים מקוריים , ותאדגי לטיפולים בזמן.

אני נוסעת למעלה מ 1200 ק"מ בחודש ומחירי הדלק רק עולים ועולים

.....

אם זה לא פוגע, אני אעשה את ההסבה. האם יש לכם מקום מומלץ?

פורסם

היית ממליץ לך גם לברר איפה התחנות מילוי נמצאות.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם
נא עדכני במה שהם יגידו לך.

כאן תמצאי הרבה מידע שאומר שזה לא כדאי לך:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=288668

בברכה - רפי לין

אוי יוי יוי... ראשית כל רפי - תודה רבה על המידע. לא ידעתי שהעלו את המיסוי על אגרת הרישוי. זה משנה לגמריי את חוקי המשחק... האם ההחלטה לעלות את האגרה עודנה בתוקף??? אם כך, אין טעם להסב את הרכב לגז...

לגבי הכדאיות של ההסבה לגז -

אני מתארת לעצמי שאנשי הפורום מכירים את הנאמר - נטען שזה מאריך את חיי המנוע, חוסך כסף, מוריד את רמת הזיהום.

לגבי מכוני הסבה לגז: יצא לי לשוחח עם נציג מטעם "גז פרו" והוא נשמע לא אמין. לעומת זאת, נציג של חברת "עדי גז טכנולוגיות" נשמע מצויין - אבל הכל כמובן מרושם ראשוני בטלפון, ללא כל בסיס עובדתי להתרשמות...

ממש עצוב לי עכשיו. זה אומר שאאלץ להתחיל לנסוע באוטובוסים...

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני קצת מתערב בגלל שאני שוקל את עניין הגפ"ם בעצמי , אבל לא הצלחתי למצא אזכור בשום מקום לעניין ה תוספת של 3000 ש"ח לאגרה

יש שאומרים לכאן ויש שאומרים לכאן , אבל הרוב מדברים על זה שהסעיף הזה הוסר

סתם כתבה שמצאתי באתר מוטוקאר ,

מסוף 2009

אני חושב שזה תחום מאוד לא ברור בישראל כשהרשויות לא מוכנות לגלות את כל הקלפים כמו במקומות אחרים בעולם

http://www.motocar.co.il/article/11679.aspx

peach'es, i can eat

peach'es all day long

פורסם

אני מכיר מי שהסב כבר לפני כמה שנים 206 ידנית 1600 סמ"ק שנתון 2002 לגפ"ם ומאוד מרוצה.

נסע כבר יותר מ-150000 ק"מ במערכת החדשה.

הסב ומתחזק ב-JGAS במפרץ חיפה.

• תוכן חדש...