Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב - חוויה מתקנת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא כולנו רוטשילד, אתה יודע... לא כולם יכולים לרכוש "רכב חדש מהניילונים". הלוואי שיכולתי. אני מת גם לאופנוע בשיטה הזו, אבל מה לעשות, יש לי כסף רק ל DR650 מודל 98.

נכון להיום, אני מרוצה ושמח לחלוק את זה.

במידה ויתגלו בעיות, אשתף.

תתחדש על הרכב המנויילן. (אגב, להדגיש, זה בדיוק כמו בתוכנת ה WORD, יש לך סרגל כלים למעלה :wink:)

הנה, יישרתי קו עם כללי החתימה באתר....

פורסם

למה לא יכול שבן אדם עשה עיסקה ולא ז&^נו אותו בתחת?

למה תמיד צריך לחשוב שאם בן אדם נהנה אז הוא משקר או מפרסם?

כל הכבוד לצחי. בכל תחום יש סוחרים טובים וישרים שניתן לעשות איתם עסקאות. החוכמה זה לזהות כאלה ולדעת לשלם על זה.

זה שווה בסופו של דבר.

פורסם
למה לא יכול שבן אדם עשה עיסקה ולא ז&^נו אותו בתחת?

למה תמיד צריך לחשוב שאם בן אדם נהנה אז הוא משקר או מפרסם?

כל הכבוד לצחי. בכל תחום יש סוחרים טובים וישרים שניתן לעשות איתם עסקאות. החוכמה זה לזהות כאלה ולדעת לשלם על זה.

זה שווה בסופו של דבר.

צודק.

ביום שישי אני מכניס את הרכב לטיפול ע"ח החברה, כחלק מהסיכום שיש לי איתם - טיפול אחרון, עליהם. קיבלתי במקום התחייבות תשלום והיום תיאמתי שעה להגעה למוסך. נחמד.

אני באמת מקווה שהכול ימשך על מי מנוחות כמו שהתנהל עד עכשיו.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עידכון אחרון.

עבר כחודש מאז שסיפרתי על החוויה הנעימה ברכישת הרכב שלנו.

את הרכב, לקחתי לבדיקה נוספת. הוא יצא נקי למעט צמיגים אחוריים שהיו זקוקים להחלפה והבוחן אמר שהרכב במצב נהדר. לאחר שסיימו את הטיפול המובטח ברכב ע"ח החברה, כמובן, החליפו לי את הצמיגים האחוריים, גם על חשבון החברה מן הסתם. הקידמיים חדשים לגמרי כך שיש לנו ארבעה צמיגים דנדשים, ביקשתי שיחליפו לי גם את המגבים, על הדרך וגם את זה עשו ללא כל תלונה.

בכל מקרה, כשהרכב היה בטיפול במוסך, ישבתי עם מנהל המוסך ועברנו על ההיסטוריה של הרכב ועל הבדיקה שלי (מעבר לשתיים שקיבלתי מ"אויס") ושמחתי לשמוע כי הרכב פשוט בובה.

אני מקווה שזהו הכלל ולא החריג בחברה הזו, כי אני בהחלט שוקל לחזור לשם כשארצה להחליף את הרכב שוב.

• תוכן חדש...