Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנתי לפני בערך שבועיים מערכת שבנויה מקומפוננט מורל טמפו, מגבר JBL GT5A604 ורדיו דיסק של פיוניר....

הכל עבד פיקס וסבבה, עד שהיום נכנסתי לאוטו.

כל היום נכנסתי יצאתי מהאוטו אין בעיה הכל בסדר, אבל באיזהשהו שלב נכנסתי לאוטו, הכנסתי את המפתח לסוויץ', ופתאום הרמקולים התחילו לעשות בום בום בום , והמערכת עצמה (הרדיו דיסק) לא נדלק, ואי אפשר היה לכבות את זה.

ניסיתי להוציא מפתח מהסוויץ' ניסיתי הכל לא עזר, אז חזרתי הבייתה, ואבא שלי ניתק את החיבור של המגבר למצבר, והכל הפסיק.

אז הבנתי שהבעיה היא במגבר.

רציתי לשאול אם מישו יודע אולי מה הבעיה הזאת, אם יש לי אפשרות לתקן אותה בבית בלי שאני אצטרך לנסוע לרינתיה שוב, האם זו בעיה נפוצה?

תודה מי שעוזר.

פורסם

זה מה שאני עושה, בינתיים רק ניתקתי את המגבר מהמצבר, וביום שני אבא שלי יסע לרינתיה לתומקאר לטפל בזה....

אבל רציתי לדעת אם מישו יודע אולי ממה זה נגרם? אחרי הכל לJBL יש שם...

פורסם

הייתה לי בעיה דומה, עשיתי לRCA הארכה וזה פתר את הבעיה, הבנתי שלפיוניר יש בעיות ביציאות RCA.

תנסה דבר כזה, יש לך בננה אדומה ולבנה(או שחורה) בחיבור מאחורי הרדיו דיסק של ה RCA.

תקח את הבננה השחורה או הלבנה, (באדומה אל תיגע), תשים חוט בצורה שהוא צמוד פנימית לטבעת החיצונית של הבננה, כלומר שהחוט לא יגע בפין באמצע שנכנס לבפנים, אלא בטבעת החיצוני, כלומר שהטבעת ברדיו דיסק תלחץ את החוט בתוך הטבעת של ה RCA ואז את הקצה השני תחבר לבורג בגוף הרדיו דיסק.

הבעיה הזו אמורה לעזור, אבל אם יש לך אחריות אז אולי תגש אל הבחור שיסדר לך משהו יותר איכותי

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

כן באמת החלטתי שבמקום שאני אתחיל להתעסק עם זה, אני אשלח את אבא שלי לתומר, כי הוא עובד בשדה תעופה, אז זה דיי קרוב, ואני מאמין שתומר יפתור את זה תיק תק, אני מאמין שהוא כבר נתקל בזה.

פורסם

תנסה דבר כזה, יש לך בננה אדומה ולבנה(או שחורה) בחיבור מאחורי הרדיו דיסק של ה RCA.

תקח את הבננה השחורה או הלבנה, (באדומה אל תיגע), תשים חוט בצורה שהוא צמוד פנימית לטבעת החיצונית של הבננה, כלומר שהחוט לא יגע בפין באמצע שנכנס לבפנים, אלא בטבעת החיצוני, כלומר שהטבעת ברדיו דיסק תלחץ את החוט בתוך הטבעת של ה RCA ואז את הקצה השני תחבר לבורג בגוף הרדיו דיסק.

:-) די מורכב הייתי אומר.

לדעתי כמו שאמרת, אל תתעסק עם זה, אם אתה לא יודע, תפנה לתומר שיפתור את הבעיה.

פורסם

מחר(יום שני) אבא שלי נוסע לתומר שיסדר את זה, ועל הדרך אני אגיד לו שישאל אותו מה הבעיה, למקרה שיקרה למישו פה בעתיד חס וחלילה.

פורסם

אז ככה, אבא שלי נסע ביום שני באמת לתומר, ובדיוק הגיע לשם בנאדם עם אותה בעיה בדיוק, אז תומר אמר שזה נגרם כנראה מהרדיו דיסק של פיוניר.

אז לפי מה שהבנתי הוא העביר עוד כבל, של מינוס אם אני לא טועה, ואז הכל נפתר.

ועל הדרך אבא שלי דיבר עם תומר והפתיע אותי עם סאב יד שנייה שהיה אצל תומר, אני חושב שהוא של פיוניר, משו ב220 שקל.

בקשר לדגם אני עדיין לא בטוח, כי לא היה לי אתמול את האוטו אז לא יצא לי עדיין לראות את הסאב D:

• תוכן חדש...