Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

I Pad + Bit One

$DRAGSTER$
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה המסךהאמיתי לעולם הCARPC .:wink:

גם הקלות הבלתי נסבלת של ההתקנה והעבודה היפהפיה "מעצבנת".

רעיון יפה.

ישראל ג'וניור-ראית?זה השלב הבא שלך.:twisted:

פורסם

מישהו אמר קנייה קבוצתית של אייפאד? :lol:

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

מאגניב אבל לא נראה לי שהם מנהלים אותו דרך הIPAD, כלומר את הביט1

לא זכור לי שהם הוציאו דרייברים לMAC...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בהצלחה להתקין XP עם BOOTCAMP על מעבד ARM A4.

זה לא X86 עתיד.

מעניין גם איפה יושבת המוסיקה - (אני פשוט לא יכול לראות את הוידאו) - אם רק השליטה מהאייפד או שהמוסיקה באייפד - ואז עוברת דיגיטלית.

מה שכן האייפד מדליק לגמרי - מהדקות המועטות שלי איתו - יכול ליהיות אחלה שימוש.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני חושב שבאייפוש טאצ' יש יציאיה דיגיטלית מסוימת, שאפשר להפוך אותה לאחת נורמלית בעזרת רוקינג סטיישן.

מה שמעניין זה שלHU המקוריים אפשרי להוציא יצאיה דיגיטלית :) ולקבל SQ רציני עם HU מקורי. אך זה מסוכן - אפשר להרוס אותו לגמרי.

מי רוצה HU מקורי בSQ של CD ביתי יקר?

[under construction]

פורסם

תאכלס - זה ממש לא אייפון ענק, השימושים שלו שונים לגמרי והיכולות שלו שונות למדי.

S3T - לממשקים מתאימים הוא יודע לצאת דיגיטלית כמו USB - כלומר למשוך את הקובץ.

אין לו שום יציאה דיגיטלית אודיו.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אני חושב שבאייפוש טאצ' יש יציאיה דיגיטלית מסוימת, שאפשר להפוך אותה לאחת נורמלית בעזרת רוקינג סטיישן.

מה שמעניין זה שלHU המקוריים אפשרי להוציא יצאיה דיגיטלית :) ולקבל SQ רציני עם HU מקורי. אך זה מסוכן - אפשר להרוס אותו לגמרי.

מי רוצה HU מקורי בSQ של CD ביתי יקר?

הרעיון המקורי שלי לפני הCARPC ולפני הרעיון עם הנגן MP3 שבסוף אתה כן עשית - היה לקנות DVD ביתי פשוט שעולה איזה 150 שקלים - עם יציאה אופטית, לפרק לו את המארז והעינית ולהתאים אותו לפאנל של 1DIN וכמובן גם ספק כוח DC-DC

ואז להביא לו מסך ויציאת USB.

מה שלא ידעתי לעשות בזמנו היה קוסטומיזציה של השלט - היום זה קצת יותר אפשרי לביצוע מבחינתי... :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

האייפד אינו משמש תחליף למחשב ולא למחשב נייד זה סך הכל

אייפון שלקח פטרייה של סופר מריו והפך למהיר וגדול יותר

אי אפשר להתקין עליו תוכנות של מק ובטח לא של פיסי  המעבד והביצועים

אינם משתווים למחשב

בשילוב עם הביט one יכול להיות מעניין אבל איך הוא מכוון את הביט ?

על האייפד אפשר להתקין רק תוכנות יעודיות הביט ואן לא דורש דרייבר ?

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

אף אחד לא אמר שהוא מכוון את הביט 1 עם הipad

לא רק שזה לא אפשרי מבחינת תוכנה , אלא גם חומרה ( אין לו כניסות usb בכלל )

לגבי ההתקנה , ראיתי את זה לפני כמה ימים

סתם גימיק מטומטם לדעתי

כל הappleיאדה הזאת די מגעילה אותי

המכשיר הוא מכשיר כל כך אבל כל כך מיותר

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

אם כבר לעבוד עם BIT1 אז עם זה:

http://cgi.ebay.com/10-2-TouchScreen-HUAWEI-3G-Tablet-PC-UMPC-Latop-WIFI_W0QQitemZ110514353997QQcmdZViewItemQQptZAU_comp_laptop?hash=item19bb2b374d

או עם כל UMPC אחר שיש לו יציאה אופטית. ה IPAD מגניב אבל הוא לא מציאה, מדובר בהייפ בלבד והוא ידעך מהר.

...CASKA for life

• תוכן חדש...