Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

I Pad + Bit One

$DRAGSTER$
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק קיבלתי את האייפון אתמול :-P

באמת אין לי מה לעשות איתו ברכב - המקלדת הקטנה נוחה לי מספיק והאייר מאוס מצריך ממני להתקין תכנת שרת וזה לא ממש מעניין אותי.

אבל יש לי אינטרנט דרך הBT אם אני רוצה ובפועל לקחת את האייפון כי אני צריך מידי פעם לפעם לעבוד מחוץ לעבודה ואז אני תקוע בלי אינטרנט - השימוש באייפון פתר לי את זה וגם פתר אותי מלהחזיק בלק בארי כל הזמן...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היו בחו"ל כמה פרויקטים מוצלחים עם IPHONE ו-BITONE , אני יכול לעלות כמה לינקים אם יש צורך.

ל-IPHONE יש סאונד מדהים.

לדעתי זה פיתרון מעולה לרכב.

פורסם

אדגר,

אין צורך אבל יש ביקוש :-P

תעלה בבקשה..

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
היו בחו"ל כמה פרויקטים מוצלחים עם IPHONE ו-BITONE , אני יכול לעלות כמה לינקים אם יש צורך.

ל-IPHONE יש סאונד מדהים.

לדעתי זה פיתרון מעולה לרכב.

לא יודע איזה סאונד יש לאייפון

אבל האייפוד שמשום מה נתפס כמקור איכותי הוא ממש לא כזה

אומרים שהוא מקור נחות ביותר ובכלל לא איכותי

אפילו היה אשכול כזה לא מזמן בdiyma אם אני זוכר נכון ( על נגנים בכלליות לאו דווקא על האייפוד )

אז אם האייפון עובד על אותו מנוע של האייפוד ( ואני מאמין שכן ) הוא לא אמור להיות מקור איכותי לפי מה שאומרים..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

תיזרוק את האוזניות המקוריות שמגיעות בקיט של אייפון/אייפוד,תקנה אוזניות איכותיות ותקבל איכות

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

לאוזניות המקוריות של האייפון אין באס בשיט.

לעומת זאת כשאני מחבר אליו את הגראדו לאבס - אני נופל!

אבל לאוזניות המקוריות של האייפון יש גם מיקרופון בתוך השליטה של הווליום - זה גם דיבורית אישית למי שלא הבין...

תביטו בPL - הוא בנוי מארבעה חלקים ולא שלושה... ותביטו בשליטה של הווליום - מאחורה יש חור קטן עם רשת כסופה בפנים, נכון - מיקרופון...

בקיצור - תשימו את האזניות האלה בצד אבל אל תזרקו אותן כי זו הדיבורית האישית של האייפון.

Pioneer TS-X150

פורסם
אם כבר לעבוד עם BIT1 אז עם זה:

http://cgi.ebay.com/10-2-TouchScreen-HUAWEI-3G-Tablet-PC-UMPC-Latop-WIFI_W0QQitemZ110514353997QQcmdZViewItemQQptZAU_comp_laptop?hash=item19bb2b374d

או עם כל UMPC אחר שיש לו יציאה אופטית. ה IPAD מגניב אבל הוא לא מציאה, מדובר בהייפ בלבד והוא ידעך מהר.

אני מנסה להבין, ה-I PAD לא מתחבר אופטית?

וגורל המכשיר שבקישור הנ"ל מסוגל גם לשלוט על ה-BIT ONE

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

האיפודים למינהם נחשבים נחותים מבחינת איכות הסאונד שהם מוציאים, ואת זה לא אני אמרתי כמעט כול ביקורת רצינית שקיימת ברשת ומשווה את האיפונים למינהם לנגנים אחרים טוענת בדיוק את אותו דבר.

נכון שאוזניות איכותיות יוציאו סאונד הרבה יותר טוב מאלה שמגיעות בבנדל, אבל זה נכון לכול נגן.

אפילו לסנדיסק סנסה יש סאונד טוב יותר מלאיפוד.

תוסיפו לזה את החבילה המינימלסטית שמקבלים עם כול מכשיר(אין רדיו, טיפ מנהלים, יציאה למסך חיצוני וכו') דברים שבנגנים של 20$ מגיעים כסטנדרט.

אני לא יגיד שאני שומע רדיו, אבל מה שתמיד מלווה את מוצרי אפל זה תחושת המינימום תכונות ל$ כמובן כדי למכור שלל תוספות למוצרים שלהם.

מכול האיפודים היחיד שהייתי קונה הוא הטאץ', לכול השאר יש מתחרים יותר מראויים שלא זוכים לחשיפה גדולה כי מה לעשות בזה אפל מצטיינים.

היתרון של הטאץ' הוא בWI-FI ובאפליקציות, כנגן יש מספיק אחרים שהייתי מעדיף על פניו לדוגמא הS9 של Iaudio

Iaudio, Iriver הם שתי דוגמאות לחברות שמייצרות מוצרים מעולים (Iriver פחות כיום) שעולים על כול אייפוד מקביל בכול תחום, אבל לא מקבלות חשיפה ראויה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...