Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זכרון יעקב נרעשה וגעשה,מיקרים רבים של תאונות וכמעט תאונות בתחום המושבה.

ישבו חכמי מועצת זקני וליצני המקום ומצאו פתרון - למען לא יחליקו האוטומובילים הנהוגים שם, יקרצפו הם את הכביש,הרי ידעו שדבר מה מחוספס טוב לאחיזת כביש משובחת לעומת דבר מה חלק כגון כביש יצוק למשעי...

פשוט תראו את התמונות

:shock:

DSCF5004.JPG

DSCF5002.JPG

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

גם בצ'כונה שלי צץ הפתרון החאפרי הזה, אבל רק בכיכרות. לדעתי אין שיפור במידת האחיזה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זה לא חדש, כל הרחובותים בוודאי מכירים את הירידה ליד הקניון הגדול שהאספלט בה גורד לפני יותר מ5 שנים לדעתי.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
גם בצ'כונה שלי צץ הפתרון החאפרי הזה, אבל רק בכיכרות. לדעתי אין שיפור במידת האחיזה.

איתמר.

ברור שאין. כביש כזה פחות אוחז מכביש סלול היטב.

החכמים ניסו להעלות את מקדם החיכוך?!

משכנתא זה קל

פורסם

זה אמיתי!

הכביש הזה , בלי שום קשר, מועד לפורענות בקרב נהגים שממשיכים את "הטיסה" שלהם מהכביש העוקף שנבנה מהכניסה המערבית של זכרון. 

למי שמגיע ממרכז המושבה לכביש הזה, הוא זוכה לקבל סיבוב חד מאוד בירידה תלולה.

אאל"ט זהו אחד הכבישים עם מספר התאונות הרב ביותר במושבה, כולל תאונות עבר עם אוטובוסים (אחד שהחליק בחורף בגלל ניקוז דפוק, לפני קירצוף הכביש.. אולי לזה הייתה כוונתם בקירצוף?)

מפליא אותי שדווקא המועצה המקומית, שכן משקיעה בבניית פסי האטה ברחובות הפנימיים ובכלל בכיכרות בצמתים הראשיים, לא חשבה על הוספת פסי האטה דווקא בכביש הזה ובחרה דווקא בקירצוף.

פסי האטה תקופים היו גורמים לנהגים לנסוע לאט עם לחיצה על דוושת הבלם וככה לא להיכנס למצבי תת-היגוי והחלקות.

(ודווקא בתחילת הרחוב ובסופו כן נמצאים פסי האטה, אך בכל הקטע הנראה בתמונות כולל הירידה החדה אין פסי האטה, וזה החלם)

פורסם

בנצרת עילית היה במשך שנים סיבוב עם שיפוע הפוך בירידה, שקורצף ע"פ אותה מתודיקה מעוותת.

לקח להם הרבה זמן (5 שנים אם אני לא טועה) להבין שכמות התאונות עלתה בצורה דרסטית ולתקן את המחדל.

ה"יתרון היחידי" של הקרצוף הזה הוא שכמות התאונות זהה בכל עונות השנה בלי קשר למידת הגשמים.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
זה לא חדש, כל הרחובותים בוודאי מכירים את הירידה ליד הקניון הגדול שהאספלט בה גורד לפני יותר מ5 שנים לדעתי.

LOL, הייתי גר ביבנה כשעשו את זה, חשבתי שסתם שכחו לסיים את העבודה. למיטב זכרוני אין שם שום שלט אזהרה, אני צודק?

פורסם

החלקתי שם ולא פעם אחת, גם ירידה תלולה עם סיבוב חד וכביש מקורצף בעל אחיזה ירודה.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...