Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אומנם היא עומדת- אבל היא נוסעת מדי פעם, כנראה כשמציקים לבעלתה- הוא מעביר אותה מקום. שייכת למישהו, שאוהב סיטרואנים.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 493
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יצא לי ליראות היום בחיפה ווספה עם סירה, בעלת 6 מספרים, במצב על הפנים- צמיגים מפונצ'רים, מכות פח וצבע דהוי.

מישהו מכיר ?

אני מוכן להכיר אותה !:oops:

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
אומנם היא עומדת- אבל היא נוסעת מדי פעם, כנראה כשמציקים לבעלתה- הוא מעביר אותה מקום. שייכת למישהו, שאוהב סיטרואנים.

ואין לה טסט מ 2004

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

נכון, נראה לי ששומרים אותה לאספנות או משהו- אחרת לא היה דואג כל פעם להזיזה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בגבעתיים 3 טרנזיטים דור ראשון שנות ה 70.

אחד צבוע בצבע וורוד מזעזע משמש כפרסומת לחנות כלשהי (אגב ברחוב ליד פיאט 127 דור 2 בצבע וורוד מזעזע אף הוא מפרסם את אותה חנות) . כמה מטרים לפניה עוד 2 טרנזיטים שנות ה 70 נטושים ועליהם פרסומת לאיטום וזיפות גגות.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

צביקה, הטרנזיט הוורודה לא רק משמשת כפרסומת- היא נוסעת יומיום, והיא משופצת ובמצב מצויין! כנ"ל גם הפיאט, וגם הווספה שיש לו, נידמה לי אפילו שניים.

הטרנזיט הכחולה- היא אפילו לא מ-70', אלא מסוף ה-60', כמו שלי, במצב גרוע, ומשמשת כמחסן של החברה האלה של זיפות גגות, שיש להם עוד כמה וואנים מפוזרים באיזור- לפחות הם שומרים עליהם בתור המחסנים, גם זה משמח! השניה, אגב, MK2 משנות ה-80, מן הסתם גם שלהם.

פורסם
בגבעתיים 3 טרנזיטים דור ראשון שנות ה 70.

אחד צבוע בצבע וורוד מזעזע משמש כפרסומת לחנות כלשהי (אגב ברחוב ליד פיאט 127 דור 2 בצבע וורוד מזעזע אף הוא מפרסם את אותה חנות) . כמה מטרים לפניה עוד 2 טרנזיטים שנות ה 70 נטושים ועליהם פרסומת לאיטום וזיפות גגות.

ה127 במצב יפה מאוד נכון הצבע מזעזע אבל לפחות היא במצב מעולה ומטופח.

אגב יש עוד טרנזיט גרר( דור 1 ) ועומדת בלי לזוז כבר כמה שנים.

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
ה127 במצב יפה מאוד נכון הצבע מזעזע אבל לפחות היא במצב מעולה ומטופח.

אגב יש עוד טרנזיט גרר( דור 1 ) ועומדת בלי לזוז כבר כמה שנים.

הטרנזיט גרר מול קניון גבעתיים ידועה ודובר עליה כאן אינספור פעמים.

היא במצב חלודה כל כך קשה . ובכל מקרה הבעלים שלה שומר עליה עד שתהפוך לאפר או משהו כזה כנראה.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

בנתניה, ביאנקי A112, צהוב דהוי, סוף ה-70'. מדבקת טסט מ-2002. מצב ככה ככה. מי שרוצה מיקום מדויק-בה"פ.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
בנתניה, ביאנקי A112, צהוב דהוי, סוף ה-70'. מדבקת טסט מ-2002. מצב ככה ככה. מי שרוצה מיקום מדויק-בה"פ.

מכיר אותה, אם זו ההיא מסמילנסקי. כבר חונה שם הרבה זמן...

HYUNDAI GETS 1400 2008

פורסם

עוד לא אספנות אבל אולי זה יכול לסייע למישהו.

הייתי במוסך בחולון השבוע ועמדה אצלו לנצ'יה פריזמה, עוד חיית אייטיז שנכחדה כמעט לחלוטין.

מדובר ברכב בצבע לבן, גיר ידני (לא סימבול), מצב חיצוני טוב בהחלט למעט חלודה קלה, ומצב פנימי יפה. הבחור דורש על הרכב 700 ש"ח בלבד. המלכוד - אין רשיונות.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
מכיר אותה, אם זו ההיא מסמילנסקי. כבר חונה שם הרבה זמן...

שמיל, למה לדעתך אליה לא פרסם את מקום הרכב, אלא כתב שימסור את הכתובת רק בה"פ? הוא עשה את זה כדי לא לפרסם את מיקומו של הרכב לכולם. אני בטוח שאליה היה מעביר את הפרטים רק לחברי פורום מוכרים. וזה למה? כדי שלא יגנבו חלקים מהרכב. שים לב לכלל: לא מפרסמים מיקום של רכב שאיננו גרוטאה מוחלטת, שנזנחה על ידי בעליה.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

רנו 5, מודל 89, מתצפית שלי לא זזה לפחות כמה חודשים, מדבקת טסט אחרון 07', המון המון המון חלודה שטחית בעיקר על הגג, אבל ללא רקבונות. סה"כ ניראית במצב לא רע. משמשת כמחסן. נמצאת בגוש דן, מיקום מדוייק בה"פ.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם
שמיל, למה לדעתך אליה לא פרסם את מקום הרכב, אלא כתב שימסור את הכתובת רק בה"פ? הוא עשה את זה כדי לא לפרסם את מיקומו של הרכב לכולם. אני בטוח שאליה היה מעביר את הפרטים רק לחברי פורום מוכרים. וזה למה? כדי שלא יגנבו חלקים מהרכב. שים לב לכלל: לא מפרסמים מיקום של רכב שאיננו גרוטאה מוחלטת, שנזנחה על ידי בעליה.

לא הבנתי את זה.. אתם לא מפרסמים מיקום מדוייק בשביל גניבות וכאלה?

אם כן אז הבנתי

HYUNDAI GETS 1400 2008

• תוכן חדש...