Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מחפש רכב ראשון

אני נהג חדש בן 21 , אני צריך רכב שיוכל לקחת אותי לעבודה (נסיעה קצרה) ולטיולים בסופי שבוע

חשוב לי מאוד שרכב יהיה יחסית חסכוני, נראה טוב , שיהיה בעל תא מטען סביר

לא כגון פיאט פונטו ופז'ו ל106 וכדומה

בנוסף לכך חשוב שזה יהיה רכב שאוכל למכור בעוד כשנה במינימום הפסד

חשבתי על כמה אופציות אך כל אחת מהן לא אידיאלית

פולקסווגן בורה 2000-2002 - (יקרה לאחזקה? , מהי הצריכת דלק? , אמינות ? הנאה ? )

אופל אסטרא 3 דלתות 2.2 קופה- ( לא יודע הרבה על הרכב אבל נראה מאוד טוב , השאלה מהי צריכת הדלק של המנוע הגדול לכזה רכב קטן) אם אלך על הרכב הזה המכירה בעוד שנה פחות רלוונטית

אודי A4 שנת 2000-1 (זהו רכב אם אקנה אז ליותר משנה ,האם כדאי ? ההנאה מובטחת זה ברור ,החור בכיס גם?)

רנו מגאן קופה 1.6 אוט 1997 - (זה רכב שיש אצל חבר הרכב עשה 140 אלף ק''מ ללא תאונות ,מטופל כמו שצריך הוחלף לו ראש מנוע ,אפילו הסאן רוף עובד ) הוא מבקש עליו מחירון שזה 14000

אני שומע על רכב זה המון דעות חלוקות אבל אני חושב עליו ברצינות כי הוא מאוד נוח אבל אני ממש לא בטוח לגבי האמינות של הדגם השאלה היא האם הטיפולים שלו במוסך והחלפים יקרים ? , היתרון שלו לדעתי שהסחירות של הרכב הזה היא הכי טובה מבין כל אלו שציינתי לפני, האם עוד שנה אוכל למכור אותו באותו מחיר שקניתי ? :twisted:

תודה לכל העונים

פורסם

תרשה לי להתעלם מה-A4 (כי היא יקרה מדי לאחזקה ולא ממש עומדת בדרישות שלך)

ומהאסטרה (כי בינינו, מי לא מתעלם ממנה? :-P).

בין הבורה והמגאן הייתי בוחר במגאן - יותר נוחה, יותר זולה לקנייה ולאחזקה ויותר נאה.

ירידת הערך הנמוכה ביותר תהיה סביר להניח של המגאן, שגם ככה עולה גרוש ושליש.

לגבי למכור אחרי שנה באותו מחיר - תמיד יש ניסים... :wink:

פורסם

תיבה אוטומטית משופצת מתחילה ב-4,000 שקלים לערך, ותגיע ליותר מ-10,000 שקל - תלוי בסוג התיבה ובנדירות הדגם.

האסטרה היא מכונית טובה למדי, ומהנה לנהיגה. אבל היא ממש לא עומדת בדרישה שלך לשמירת ערך. אם אתה מוכן להתגמש

בנושא הזה, ולקחת בחשבון שהאחזקה לא תהיה זולה, היא יכולה להיות קנייה נחמדה.

• תוכן חדש...