Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני נהג חדש ואני מעוניין לרכוש את רכבי הראשון.

אני מעוניין ברכב ידני ספורטיבי,ושלא נראה הרבה על הכבישים.

התקציב שלי הוא 25,000 ש"ח.

אופציה שעולה לי לראש היא אופל אסטרה GSI שנת 94,מה אתם חושבים על הרכב(צריכת דלק,תחזוקה,מחיר חלקים,ביצועים)

תודה רבה לעונים.

פורסם

הרכב עצמו איננו זול במיוחד לאחזקה,חלקים לא זולים ורובן דיי חרושות ,אלו שלא נמכרות במחירים אסטרונומיים.

מה הכיוון שלך,מה רצונתייך מהרכב,קו ישר?,סיבובים?.

ישנן כמה אלטרנטיבות אך עד שלא תפרט קצת יותר לא נוכל לכוון אותך כראוי.

אינני בעל עבר עם הGSI אך ממה שידוע לי ,הרכב לא מתנהג או מהנה במיוחד אך ניתן לומר עליו שהוא חזק ומיועד יותר לקו ישר.

בהצלחה וחג שמח

http://www.auto.co.il/archive-3251.aspx

פורסם

ב 25K ניתן למצוא אלטרנטיביות טובות בהרבה. 106/306 בגרסותיהן הספורטיביות עולות על הגרמניה בכל קני מידה. לפני כמעט עשור היה לחבר קרוב רכב כזה, לא זכור לי שום סממן ספורטיבי ברכב הנ"ל מלבד הסימול GSI, זאת ועוד, אין לי מושג מה המחירון של הרכב, אבל יש לי הרגשה שבסכום הנ"ל ניתן לרכוש את האחות הגדולה (אסטרה GSI) ועוד ישאר לך עודף אם אתה ממש נעול על המותג.

פורסם

סליחה על הבלבול אבל אני לא מעוניין בקורסה אלא באסטרה GSI.

אני מחפש מכונית מהנה לנהיגה בעלת התנהגות כביש טובה,ובעלת תאוצה טובה.

תודה,חג שמח

פורסם

קודם כל מאוד מעניין אותי לדעת אם בכלל הצלחת למצוא אסטרה GSI למכירה? אין הרבה כאלה, לפחות לא כאלה שאני ראיתי בזמן האחרון. אני ממליץ לך ללכת על אחת מהפיג'ו הספורטיביות שהציעו לך, כי כמה שאני אוהב את האסטרה בתור רכב אני לא רואה סיבה לרכוש אותה.

אם אתה עדיין רוצה את האסטרה אז המחירון של האסטרה גבוה וגם גבוה מהתקציב שלך למרות שאני בטוח שלוי יצחק שחט את הרכב במחירון החדש שלו, עקרונית הוא כנראה ימכור לך בפחות (תתמקח ותוריד עוד, תאמין לי שאין לו עוד הרבה קונים בסטנד-ביי גם אם הוא אומר שיש). הרכב חזק וזריז כמו שאתה מחפש אבל די בעייתי לשליטה לנהג חדש, אבל כמו שאמרתי לא מאוד שווה להחזיק אותה אלא אם כן אתה באמת רוצה אופל.

פורסם

שלום,תודה רבה על התשובות וההמלצות.

אני לא נעול על האופל זאת רק אופציה.

אשמח לקבל עוד המלצות,מה לגבי האלפה 145 1.7?

תודה

פורסם

עזוב שטויות, רצית התנהגות:

306/106 XSI/GTI.

זמנה של האסטרה עבר עוד כשניסתה להתחרות ב 205 ובקוראדו... וגם אז היא לא ממש הצליחה להתקרב.

בא לך רכב ב 25, נצל את ההזדמנות להינות מדור הולך ונעלם של צרפתיות משובחות מבית פיג'ו, עוד מעט ולא יהיו כאלה במצב סביר.

היגוי מדהים, כיף צרוף, אמינות טובה (אם היה שמור), טיפולים זולים ופשוטים.

היגוי, היגוי, היגוי, שילדה,שילדה שילדה - איזה קסם.

פורסם

מגאן קופה מנוע 2000, ועוד ישאר לך כסף לצמיגים טובים, והנמכה,הרכב הרבה יותר מהנה מהרכבים האלה

שהוזכרו פה( הם עגלות באופן יחסי למגאן).

פורסם

בתקציב הזה אני הייתי מחפש אלפא 145/6, סביר להניח שעוד יישאר לך עודף.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אם תמצא 145/6 עם נפח מנוע גדול ומצב טוב, אישית אני מעדיף אותה על הצרפתיות למינהן.

שקול הצעה זו.

JEP.

• תוכן חדש...