Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איתי

לגביי זוויות גילגול והתנהגות ואחיזה בכלל, הנה שאלון שיעזור לנו לפתור את החידה8)

בולמים מקוריים או אחרים? אני יודע שהחלפת קידמיים, מה לגביי האחוריים ? ומה לגביי בוקסות אחוריות ?

קפיצים, דו"ח מצב ? הגה חדש משופץ או לא ולא ?

פורסם
איתי

בולמים מקוריים או אחרים? אני יודע שהחלפת קידמיים, מה לגביי האחוריים ? ומה לגביי בוקסות אחוריות ?

יש דבר נוסף שיש לחשוב עליו הנמכה של כל הרכב ועל ידי כך מרכז בכובד קרוב יותר.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

פרוייקט מסלול,

נראה אירוע מעולה, תודה על התמונות והסרטונים

כיף לצפות בהם.

8)

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
יניב, את זוית הגלגול ניתן לפתור על ידי מתלים קשיחים יותר ומוט מייצב עבה יותר.

לדעתי ניתן היה להגדיל את לחץ האויר.

אני רוצה לציין לשבח את האסקורט של משפחת בן ארי שמעבר לביצועים המדהימים שהמשפחה הפגינה, האסקורט עמדה בכבוד לאורך כל היום כשכמעט לא נחה, היא שירתה נאמנה 4 נהגים מבלי לצייץ. פשוט כבוד.

לראובן ולכל האחרים שטרחו והשקיעו מזמנם ומרצם כדי שאנחנו נוכל להנות - תודה רבה !!!

ולכל המפרגנים - סחתיין עליכם!

ניר בן-ארי

מוסך 'דרך השטח בשרון'

קיבוץ שפיים.

פורסם

תודה ענקית לכל העושים במלאכה.

תודה לארז על העריכה (אני הייתי משתיק שם איזה משפט בסרטון הראשון בדקה השלישית:wink: )

תודה לצלמים שעמדו וצלמו למרות שהיה קצת קריר.

תודה למארגנים ולמפרגנים, בקיצור ראובן מתי שוב?

בני

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

תודה לארז על העריכה (אני הייתי משתיק שם איזה משפט בסרטון הראשון בדקה השלישית:wink: )

בני

זה נאמר בצחוק כדי להתגרות בי בגלל איזה קטע מהאירוע הקודם שהייתי צריך לערוך מסיבה דומה. :oops:

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם
זה נאמר בצחוק כדי להתגרות בי בגלל איזה קטע מהאירוע הקודם שהייתי צריך לערוך מסיבה דומה. :oops:

זה בסדר לי ולגולף אין בעיה עם זה:lol:

חבר מועדון 13925

פורסם
יש דבר נוסף שיש לחשוב עליו הנמכה של כל הרכב ועל ידי כך מרכז בכובד קרוב יותר.

הכוונה הייתה קודם כל לבחון את מצב הרכב בתצורתו המקורית, אח"כ נגיע לשיפורים למיניהם:wink:

פורסם

איתי במיוחד בשבילך

תודה לערן יצחקי, התמונות בפייסבוק שלו ויש שם תמונות של רכבים נוספים משבת.

12308_1411788461024_1421888838_2003353_1012934_n.jpg

12308_1411788541026_1421888838_2003355_436096_n.jpg

12308_1411810181567_1421888838_2003386_1557465_n.jpg

חבר מועדון 13925

• אחראי פורום
פורסם

תודה בני!

אין לי הרבה תמונות באיכות כזו (וגם אין לי פייסבוק :oops:).

איתי

היי תומר,

הפרונט מחודש לגמרי למעט קפיצים וכולל בוקסות PU כידוע לך. הבולמים חדשים אך בתצורה מקורית.

מאחור שום דבר לא חודש, הבולמים במצב טוב, אך חלק מהבוקסות כבר שחוקות.

הזנב כן מרגיש עצמאי יותר, זה ברור.

ההגה לא שופץ לאחרונה (למעט גרמושקות).

"לזכותה" של הסוד, בתמונות וסירטונים שמציגים אותה כשהיתה חדשה, רואים בבירור זווית גילגול גדולה

כך שמדובר במחלה מולדת ולא רק עקב בלאי.

יש תכנונים וכוונות לשדרג אותה, לדעתי היא בסיס מצויין ומהנה עם הרבה מעלות שרק מחכה לקצת עזרה :-)

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

איתי,

הסוד שלך מתנהגת מדהים, זוית הגלגול תורמת להעברות משקל.

כמובן שאם רוצים להפוף אותה למכונית מסלול נטו דרוש להנמיך, להקשיח ולחזק את המנוע...

מכיוון שאתה לא במרוץ חימוש, אני מציע לך תהנה מהסוד, אחלה רכב.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

• אחראי פורום
פורסם

ראובן, אתה צודק לגבי ההתנהגות שלה, אבל אחרי 5 שנים ולא מעט נהיגה על המגבלות שלה,

אני מרגיש שגם אני וגם היא מסוגלים ליותר.

לעולם לא אתעלל בה והיא לא תהיה הארדקור כי זה לא מה שאני מחפש וגם שוק האפטרמרקט שלה

מאוד מאוד מוגבל, אבל יש פוטנציאל ליותר.

נכון שאלפא אחרת יכולה ללכת רחוק יותר וביותר קלות, אבל אני פשוט אוהב את הסוד ולא מוכן להחליף אותה.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

הקורטינה מדהמה !

אני מאוהב :inlove:

There's no bike too sacred, too slow, too heavy, too ugly, too small or too big that can't be turned into something amazing

פורסם
תודה בני!

אין לי הרבה תמונות באיכות כזו (וגם אין לי פייסבוק :oops:).

היי תומר,

הפרונט מחודש לגמרי למעט קפיצים וכולל בוקסות PU כידוע לך. הבולמים חדשים אך בתצורה מקורית.

מאחור שום דבר לא חודש, הבולמים במצב טוב, אך חלק מהבוקסות כבר שחוקות.

הזנב כן מרגיש עצמאי יותר, זה ברור.

ההגה לא שופץ לאחרונה (למעט גרמושקות).

"לזכותה" של הסוד, בתמונות וסירטונים שמציגים אותה כשהיתה חדשה, רואים בבירור זווית גילגול גדולה

כך שמדובר במחלה מולדת ולא רק עקב בלאי.

יש תכנונים וכוונות לשדרג אותה, לדעתי היא בסיס מצויין ומהנה עם הרבה מעלות שרק מחכה לקצת עזרה :-)

איתי.

איתי

אין לי ספק שהסוד מסוגלת להרבה יותר! אגב - גם בתצורה המקורית! בין אם זו מערכת היגוי שידעה ימים יפים יותר, או הקפיצים החלשים והבוקסות הבלויות מאחור...בכ"א היא דווקא נראית מצויין על המסלול, אכן יש זווית גילגול אבל בשום מצב לא עושה רושם שהיא ממש מוגזמת או חסרת שליטה, הרכב דווקא נראה ממש טוב על המסלול אני חייב לציין.

האמת איתי ? הייתי מנסה קודם לחדש מערכת היגוי (הייתי מתאמץ ומשיג מפרקי מוט הגה ומסרק חדשים! לא משופצים!) משלים את כלל הבוקסות מאחור, ומתאמץ להשיג סט קפיצים חדשים מקוריים! אח"כ הייתי משקיע בסט צמיגים איכותיים במידה הרלוונטית.

כל זה כמובן לא מעט, אז לאט לאט...

בינתיים תיהנה ממנה כמו שהיא, ועושה רושם שיש ממה :wink:

הכי חשוב ? היא מכונית מקסימה! שמור עליה היטב! (או שתקבל מכות (-: )

נ.ב

גילוי נאות - הסוד היא האלפא הראשונה בה חשקתי...מאוד! לבסוף התאהבתי קשות בג'וניור (בגירסת ה GTV 2000) אך שתי אלה נשארו בגדר חלום בלתי מושג, מכיוון שהתאהבתי קשות עוד יותר באלפטא GTV והיא זו שלבסוף רכשתי...פעמיים (אולי יותר...)

במוסך החלומות שלי בהחלט מככבות גם סוד וג'וניור, אהבות ילדות תמיד יישארו בנפש.

אולי יום אחד בעזרת השם...או הלוטו (-:

• תוכן חדש...