Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלישי בערב אני נוסע ולא מבין מה לא בסדר, אני שומע את הטוויטרים רק מצד שמאל.

לאחר בדיקות ושיחה עם ישאר הבשורה המרה הגיעה-הטוויטר שרוף.

שיחה קצרה לישראל ומתחילים לגשש אחר הסט שמבחינתי מהווה את הפסגה- הרץ מילה (מעבר לסט הזה רק הלגטיה).

לא מספיק ששריפת הטוויטר הייתה סיבה לשדרוג שאני רוצה כבר כלכך הרבה זמן, הוחלט גם לעבור להגברה אקטיבית עם הפוניקס גולד שיושב כרגע מולי (וגם הוא ישתדרג בשלב כלשהו לזאפקו, כבר אמרנו שלא הכל בסדר אצלי בראש?)

רשמים בפסח, פשוט לא יכולתי להתאפק והייתי חייב לשתף:-) (ככה זה כשאתה סוגר שבת אחרת ההתקנה כבר הייתה מתבצעת:lol:)

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

ואחרי זה אתה בוכה שאין לך כסף.

מזל רע על השריפה של הטוויטר אבל מזל טוב על המילה,באמת שהוא סט מצויין -

אבל הוא מצריך בידוד בדלתות ברמה טובה.

יאללה תן בווליום.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

באיזה מילה מדובר... MK2 או MLK165 ?

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם

גם לי נשרף טוויטר של ההיי אנרג'י שלי.

האמת שהזמנתי זוג חדשים ב500 ש"ח.

תתחדש על הסט,מקווה לשמוע אצלך ברכב באחד המפגשים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

דבר ראשון-תתחדש! :-D

הרץ מילה (מעבר לסט הזה רק הלגטיה).

:shock:

דבר שני-אני מקווה שאתה לא מדבר על ML2,אלה על MLK165?

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

יאללה אחי תן לנו בראש ;) בהצלחה בשידור המתוכנן

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

בהצלחה אלון =)

מחכה שתתקין כבר :-D

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

תתחדש :)

נשתמע באחד המפגשים!

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מיקי- אמא נתנה חצי מהכסף מהסיבה הפשוטה שאצלה נשרף הטוויטר (ובנינו, עשיתי לה גם קצת מצפון:lol:)

בנוגע לבידוד, כרגע אני יודע שאני מחליף את האוטו בזמן הקרוב וזאת הסיבה שאין בידוד, באוטו הבא דבר ראשון שאני עושה זה בידוד.

בנוגע לזאפקו- תגיד לי, אתה באמת דואג? :twisted:

ולחשוב שעד לפני 9 חודשים הגעתי למפגש עם 6X9 ורמקולים פשוטים בדלתות על רדיודיסק של פיוניר בן 4...:shock:

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אתה איש רע (:

ככה לעשות מצפון לאמא?

כמה הסט הזה עולה בארצנו הקטנה?

ד"א איפה קנית את הסאב שלך?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אלוהים יודע מה היא עשתה כדי לשרוף את טוויטר ימין (בינינו, היא הפעילה עם פול ווליום, המערכת מכוונת לעבוד על 28 מתוך 34, בטח שמה את כל ה34 עם איזה טראנס משוגע :lol: והצד הימני מקבל טיפה יותר הספק ככה שנשרף:?:)

את הסאב קניתי מהיבואן וגם את הסט עכשיו.

כמה עלה? לא זוכר:?

המילה מסתובב בערך ב3.5K לפי מה ששמעתי, אני מאמין שאפשר לקנות בפחות

• תוכן חדש...