Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא הייטקיסט כמוך, לא יכול לבוא מתי שאני רוצה לעבודה.7:30 אני כבר שקוע בדוחות אקסל :(

Twincharger Stratified Injection

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה הקשר הייטק?

אני צריך להיות עד 9 בעבודה, ככה רוב מקומות העבודה המשרדיים עובדים.

חוצמזה לא הייתי קונה דירה לפי מקום עבודה כלשהו כי מה יקרה אם מחר תעבוד במקום שמתחיל ב9 ?

תאכל אותה בפקקים ?

או מה יקרה אם תתחיל ללמוד בתל אביב... אותו סיפור.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שוב, חפש באגרובנק, נאות שושנים, מרכז העיר.

בוא ננסה לחדד, תל גיבורים היא ל-א שכונה טובה שאם היו לי בכיס 900K ל 3 חדרים בייתי קונה בה דירה.

אתה מחפש בניינים חדשים יותר? חשוב לך מאיזה שנה והלאה? תקן רעידות אדמה? מעלית?

פורסם
איזור תל גיבורים הוא איזור לא מומלץ אם ככה?יש פה אולי חולוניקים שיכולים להמליץ לי על רחובות/שכונות/איזורים?

שוב, חפש באגרובנק, נאות שושנים, מרכז העיר.

בוא ננסה לחדד, תל גיבורים היא ל-א שכונה טובה שאם היו לי בכיס 900K ל 3 חדרים בייתי קונה בה דירה.

אתה מחפש בניינים חדשים יותר? חשוב לך מאיזה שנה והלאה? תקן רעידות אדמה? מעלית?

אין על תל גיבורים. היא השכונה הכי טובה בחולון.

אגרובנק - רוב הדירות הזולות שם הם משנות ה50-60, האוכלוסיה הכי זקנה בעולם, אין חניה ברוב האיזור והריח של מקווה ישראל מציף את השכונה בשעות הערב. ובקיץ בכלל המקום מריח כמו מעברה בשנות ה50.

נאות שושנים - שכונה לא רעה אבל היא לא בתקציב וגם אם כן, אז לדירה בקומה 4 בלי מעלית שלא לדבר על חניה בטאבו.

מרכז העיר - פותח השרשור אמר שהוא רוצה ערפי.

תל גיבורים - שכונה מבוקשת (כן כן, מבוקשת), מחירי הדירות האמירו ב5 שנים האחרונות לרמות לא פרופורציונליות, גיל האוכלוסיה יורד אט אט, מחדשים עכשיו את התשתיות (אמנם מאד לאט, אבל עושים את זה).

אין בעיות חניה.

אין בעיות ריח.

אני אזהר ואומר שהפשע ירד בצורה ניכרת ומשמעותית בשנים האחרונות.

פארק ענק ויפה במרחק הליכה.

מזג אויר מעולה יחסית ולא כמו בחלקים אחרים של העיר (העדר רבי קומות מכיוון מערב).

קרבה הכי טובה לתל אביב. (הבנתי שאתה צריך לאחד העם. יש לך את קווים 1,3,19 של דן לאלנבי, תדירות של 3 ו19 והמסלול שלהם כמעט ישיר לאלנבי. ולאיילון אתה חוסך את וולפסון שהוא מחלף עמוס עמוס בבוקר.

יש כאן כמה חסרונות שאציין בפניך:

השכונה עכשיו בשלב של החלפת תשתיות. הכבישים פה במצב לא משהו בלשון המעטה.

בחגים וביום העצמאות בפרט, חצי שכונה חסומה בגלל האירועים בפילבוקס.

בימי שבת לעתים רחוקות שומעים את בלומפילד.

הארובה של בית החולים וולפסון עדיין מזהמת למרות שהם עברו לסולר. מה שכן, הזיהום ירד במאות אחוזים לעומת התקופה של המזוט.

ואחרון וחביב, כמו בכל מקום, יש ערסים ופרחות מהסוג הפחות טוב. אני מעדיף להתעלם.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

מחירי הדירות בשכונה עלו בחמש השנים האחרונות? גם בשכונת ג'סי כהן ובכל מקום אחר בארץ הם עלו, אז מה? ללא שום הגיון אגב.

כשאני נוסע לפעמים ברחובות של תל-גיבורים זה כמו במערב הפרוע. אינדיאנים. תמרורי אין כניסה זה לא בשבילם.

גם האוכלוסיה באגרובנק מתחדשת, כמו כל דבר בחיים. בטח במקומות שיש פחות מעליות, יש יותר צעירים.

לא לשכוח - אחרי ג'סי כהן, תל גיבורים היא השכונה הגרועה ביותר מבחינת פשע/אוכלוסיה.

HAVING SAID THAT, אם בבנין חדיש חשקה נפשך, יש מצב שיהיה קשה בתקציב הזה למצוא משהו במרכז/אגרו/נאות שושנים/ח300.

הייתי פונה לסוכנות נדלן או שתיים בעיר ויוצא לתור.

פורסם

האם אדוני גר בסביון או בכלל בארצ זרה ?

המערב הפרוע נמצא פה, ממש מתחת לאף ובכל מקום אליו תלך, החל מכביש 4 או 20 או 2, החל מהכניסה לבני ברק, בתוך חולון, ראשלצ וכל עיר אחרת שביקרתי בה בחודשים האחרונים.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

ממש לא ברור לי מה רע כל כך בדרום תל אביב.

אני נולדתי באיזור יד אליהו, גר כיום בשכירות באיזור ואין מצב שהייתי עובר לשום שכונה בחולון על חשבון המקום הזה.

האוכלוסיה אצלנו לא נופלת במאומה מהאוכלוסיה בחולון, ואני מתנסח בעדינות.

בנוסף יש אצלנו שפע חניה, מרכזים מסחריים, חדרי כושר ושני קניונים במרחק 5 דקות נסיעה מהבית, שלא לדבר על זה ששדרות רוטשילד

זה נסיעה של 10 דקות מכאן ביום עמוס.

קרוב משפחה שלי מכר לפני חודש דירת 4.5 חדרים ענקית באיזור יד אליהו ב- 900K ש"ח בדיוק וכל מה שנותר לי זה רק לרחם על מי

שהולך לשלם מחיר כזה על מגורים בדירה פיצית ומצוקמקת בעיר כמו חולון.

פורסם

לפותח השרשור -

* התקציב שלך סביר. יש לך סיכוי טוב למצוא דירת 3 חדרים בת 30-40 בלי בעיות חניה באיזורים לא רעים.

* נאות רחל היא אופציה סבירה. יש הצע דיי גדול של דירות בתקציב שלך. הבעיה היא צפיפות. רחוב קדושי קהיר עמוס מאוד היום והמצב רק יחמיר עם סיום המגדלים שנבנים שם. מצד שני, היא קרובה ליציאה, יש בתי ספר, גנים, תחבורה ציבורית ומרכז מסחרי.

* תשקול את נאות יהודית הסמוכה לקרית שרת. גם כאן היצע הדירות בתקציב גבוה. רחובות אנה פרנק ומעלות. שכונה סגורה, מסודרת וקרובה ליציאה מהסיירים ומצומת טמפו [המלאכה].

* קרית שרת. אופציה מעולה בתקציב שלך. מיקום מעולה, קרובה ליציאה ולאיזור החדש בעיר [קניון, מוזיאון העיצוב, מדיטק וכו'].

אמנם יש לי רק 31 שנות ניסיון בעיר:wink: אבל בעיני זאת השכונה עם התכנון הכי טוב בעיר.

* זלמן ארן והרחובות האנכיים לו. גם האופציה הזאת מתאימה לך מאד. הצע גדול מאוד של דירות 3 3.5 חדרים בבניינים בני 3/4 קומות. איזור שקט יחסית, קרוב לקניון וליציאה מהעיר לכביש 20.

*נווה רמז - כדאי גם לבדוק. המחירים אמורים להתאים.

השכונות שהצעתי מבחינתי הם ברמה בינונית גבוהה. יש איזורים טובים ויקרים יותר כמו רסקו [א,ב,ג], מפדה, נאות שושנים וח300.

אין לך סיבה להתפשר על איזורים כמו תל גיבורים, חולון הירוקה וכד' למרות שיש שם שיפור תמידי.

אם תרצה, אני אענה על שאלות ספיציפיות - עד לפני שנה התעסקתי בזה רבות בזמן שחיפשתי דירה בעיר.

אביעד

פורסם

אני לא יודע כמה ההמלצה הזו שווה משהו, אבל בכל זאת - גרתי בחולון שמונה חודשים, ברחוב שנקרא רחבעם זאבי, בעבר הוא היה נקרא תמט"ב, זה נמצא בקרבת כיכר קוגל...

אז ככה -

השכונה מאוד מאוד שקטה, אף פעם אין רעש, בין אם זה ממכוניות ובין אם מאנשים, הרחוב הספציפי שגרתי בו לא סואן.

בחלק מהבניינים יש חניות ששמורות לדיירי הבניין,

הדירות באיזור גדולות ולפי מה שאני יודע והיה תקף לפני שנה וחצי מחירי הנדל"ן לרכישה שם לא יקרים.

אין לי יותר מדי מידע כי גרתי שם על תקן של שירות לאומי, אז אין לי מושג לגבי רוב הדברים ששאלת - אבל מה שכן, אחלה איזור לדעתי, 5 דקות נסיעה מיפו ודרום תל אביב בהנחה שאין פקקים, זה ממש בקצה של חולון, וזו שכונה ממש טובה - שווה לבדוק לדעתי...

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

בתור חולוני שגר ב- ח'-300 אל תצפה למצוא דירה בסכום הזה אבל תמיד שווה לנסות, לגבי שכונת תל גיבורים זה מצחיק שמי שאומר שהיא אחת השכונות הטובות בחולון הוא בכלל חולוני? אולי נוספו בניינים חדשים אבל הסביבה היא על הפנים גם כשהייתי נער וגם היום לא השתנה בכלל אותו סוג אנשים גרים שם ואני יודע בדיוק איזה סוג אנשים גרים שם.

פותח האשכול אם תמצא דירה ברחובות הראובני, שלמה מולכו (היום אני חושב שהוא נקרא רק מולכו), הנרייטה סולד נחשב לאזור מצויין ואפילו יוקרתי הרוב ווילות ההורים שלי גרים באחד הרחובות שציינתי, ואני גם גדלתי שם הרחובות שקטים מאוד!!! חנייה חופשית כולל בתוך הבית, סוג האנשים שגרים ברחובות האלה הוא לא אותו סוג שגרים בתל גיבורים עם כל הכבוד לכן אני ממליץ לך לבדוק את הרחובות האלה.  

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם
בתור חולוני שגר ב- ח'-300 אל תצפה למצוא דירה בסכום הזה אבל תמיד שווה לנסות, לגבי שכונת תל גיבורים זה מצחיק שמי שאומר שהיא אחת השכונות הטובות בחולון הוא בכלל חולוני? אולי נוספו בניינים חדשים אבל הסביבה היא על הפנים גם כשהייתי נער וגם היום לא השתנה בכלל אותו סוג אנשים גרים שם ואני יודע בדיוק איזה סוג אנשים גרים שם.

פותח האשכול אם תמצא דירה ברחובות הראובני, שלמה מולכו (היום אני חושב שהוא נקרא רק מולכו), הנרייטה סולד נחשב לאזור מצויין ואפילו יוקרתי הרוב ווילות ההורים שלי גרים באחד הרחובות שציינתי, ואני גם גדלתי שם הרחובות שקטים מאוד!!! חנייה חופשית כולל בתוך הבית, סוג האנשים שגרים ברחובות האלה הוא לא אותו סוג שגרים בתל גיבורים עם כל הכבוד לכן אני ממליץ לך לבדוק את הרחובות האלה.

האזור עליו אתה מדבר נקרא שכונת גרין.

אני גר שם 9 שנים.

יש את אזור הוילות שם המחירים גבוהים, לעומת הרחובות המקבילים לדב הוז- ברנר,קפאח,צבי ש"ץ החשמונאים.

שם תוכל למצוא דירת 3 חדרים במחירים 800-900 .

בהצלחה.

הצרפתיה שלי אוהבת שאני מתעסק לה "במנוע":oops:

מי אמר שהצרפתיות לא חמות???( הצרפתיה שלי מתחממת מהר).

עריכה- החלפת רדיאטור הפכה את הצרפתיה לפולניה.:brickwall::brickwall:

פורסם

ההורים שלי מחפשים דירת 3 חדרים בחולון / בת ים / ראשל"צ.

בשום שכונה נורמאלית אין דירה עם מעלית וחניה אפילו במצב הרוס במחיר שאתה מדבר עליו.

*דירת 3 חדרים בבת-ים במצב משופץ ק' 4 וללא מעלית נמכרת כיום במעל 750K.

במידה ואתה בחור צעיר שחושב על משפחה אתה צריך קומה נמוכה או מעלית וגם תוספת של בערך 150K לתקציב.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

זה תלוי,ניתן למצוא בראשון,אצלי בבניין נמכרה דירת 3 חדרים,יש מעלית אבל בלי חניה בטאבו,קומה רביעית ויחסית במצב טוב ב850 אלף לפני כחצי שנה ,והבניין עומד לפני שיפוץ במסגרת תמ"א 38.הרחוב הוא רחוב שיבת ציון ,רחוב שלכל הדעות נחשב באזור טוב ומרכזי ובעל ביקוש רב מאוד,ישנם עוד בניינים ברחוב שלי שמפורסמים ביד 2 ,חלקם עם מעלית וחלקם בלי,שמפורסמים ב850 אלף +-.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...