Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר, אמנם אני לא מבין גדול במחירי הדירות באיזורים הללו - אבל אני הייתי אומר לרדת מזה. אם איזור טוב, בניין חדש וכו' כל כך חשובים לך - תחפש דירה רחוקה מתל אביב. באיזור המרכז אתה תשלם מחירים מגוחכים בשביל תמורה מגוחכת.

ב900 אלף באשדוד אתה תוכל לרכוש דירה ברמה גבוהה יותר ובבניין ברמה גבוהה יותר מכל דירה שתמצא במרכז.

נ.ב

זה אול נישמע כאילו שאני מנסה "למכור" את אשדוד, אבל פשוט חבל לקבל פחות ממה שאתה יכול לקבל בתקציב שלך.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

:D :D

ניסית פעם לנסוע מאשדוד לתל אביב בבוקר?

אני לא חושב שהמחירים באשדוד מספיק זולים בשביל שיהיה שווה לעבור לשם.

שמעתי שיש אחלה מחירי דירות בעפולה, אפשר לסגור בית פרטי ב900K... זה עדיין לא הופך את זה לקניה כדאית כי החלק הכי חשוב במחיר הדירה הוא המיקום ורק המיקום.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תלוי למי. אני הייתי מעדיף בהרבה לגור בדירה חדשה בבניין חדש באיזור חדש וליסוע יותר זמן לעבודה מאשר לגור קרוב לעבודה אבל בדירה ישנה בבניין ישן באיזור ישן.

אם התנועה זה כזו בעיה, אפשר לשקול את הרכבת כאמצעי תחבורה חלופי. אין פקקים.

פורסם

1. רכבת בארץ זה לא נוח

2. אחרי שירדת מהרכבת אתה צריך תחבורה ציבורית בתוך העיר

בוא נגיד ככה, נסיעה מרחובות לת"א בבוקר (עד לנקודה בתוך ת"א) יוצא לי שעה ברכב ושעה וחצי בציבורית. ככה שתחבורה ציבורית לא תחסוך לו זמן אלא תאריך לו כי אוטובוס לא עובר כל דקה בתחנה ולך תשב בתחנה תחכה לו חצי שעה (זמן מבוזבז) ואחרי זה הוא יוריד אותך ברכבת בדיוק שהרכבת יוצאת ותחכה עוד 20 דקות לרכבת הבאה (כבר 50 דקות מבוזבזות), ואז אתה עולה לרכבת מגיע ליעד שלך, ושם לא תמיד האוטובוס מחכה לך ושוב אתה מחכה לו עוד זמן מבוזבז, ובמקום נסיעה של שעה ברכב, אתה נמצא בדרכים שעתיים.

וזה מניסיון מר של רחובות ת"א בשעה 6 בבוקר בהלוך ובשעה 4 אחרי צהריים בחזור. היתי בדרכים סביב 3 שעות ביום וזה עם רכב שלקח אותי מהבית לרכבת בהלוך ובחזור, עם אוטובוס או ברגל תוסיף עוד חצי שעה ליום.

הבטחה שלי, אתה תקלל את הרגע שקנית בית יותר טוב במרחק גדול יותר, כי אתה פשוט לא תהנה מהבית בגלל שתהיה שליש מהיום שלך בדרכים.

some people need a high five

in the face

with a chair

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

במידה ואתה שוקל את תל גיבורים ,אז אתה יכול להכניס גם את תל כביר וקריית שלום לאופציות שלך, ככה גם תוכל להגיד שאתה גר בתל אביב. 8)

נ.ב , רק עכשיו קלטתי שהנושא מלפני חודשיים.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...