Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בתוך אדם חובב מכוניות של הונדות קופה ,

מה שראיתי את התמונות של הונדה קופה, אבל היא קבריולט !

מה לעזאזל עשו אותה קבריולט?

1.jpg

2.jpg

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רואים שזה לא בארץ, בתמונה הראשונה הג'יפ מאחורה עם מספר לבן.

בתמונה השניה יש שם אוטו שלא נמכר בארץ.

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

קבריולט אמיתית היא לא.

לסיוויק יש דגם שלא הגיע לארץ "חצי קבריולט"

למיטב זכרוני היתה אחת כזו בכרמיאל, אצל חבר פורום.

1995_Honda_Civic_Del_Sol.jpg

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני חושב שעשו את זה כדי להוריד מהמשקל של הרכב. ואם זה משפר את המהירות,אז סחטיןן 8)

אני בעד לשמור את הרכב כמה שיותר למקור. בחו"ל עושים הרבה שטויות,לא חסר.

פורסם

הורדת גג, ביחוד בשיטת ה"גזירה" (רכב קיים עם גג קשיח שמורידים לו אותו) מעלה משקל, לא מורידה. הגג הוא חלק חשוב משלדת המכונית, ואם מורידים אותו יש צורך בחיזוקי שלדה שלא רק שלא יותר קלים מהגג המקורי - ברוב המקרים המכונית הפתוחה והקלה, כביכול, שוקלת הרבה יותר מהדגם המקורי. העלייה הזו במשקל מעיבה על התנהגות המכונית, ואני מניח שבמקרה של פרוייקט חצר כזה - בצורה משמעותית.

• אחראי פורום
פורסם

בכרמיאל היו עד לפני שנתיים-שלוש גם CRX וגם דל-סול.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

ה"דל-סול" הייתה למכירה ביד 2 ממש לא מזמן, לפםני איזה חודש.

e1111492922009032618032.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שימו לב גם שלרכב המנוסר הוסיפו מוטות חיזוק מהחלק העליון של החלון הקידמי עד תא המטען.

גרוטאה אמיתית.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...