Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, מדובר ברכב מסוג פורד פיאסטה יוטה 1.3 96'

לאחרונה הרכב החל לעשות בעיות...

העובדות :

-נורית המצבר בלוח השעונים דולקת(יש מצבר חדש,ובדקתי שיש מים מזוקקים)

-התנעה ארוכה,

-כאשר לוחצים על הגז הרכב נחנק ונכבה

-בהילוכים נמוכים ובתחילת נסיעה המנוע "מגמגם",ונשמעים רעשי פקפוקים

דרך הפורום הבנתי שמדובר במערכת ההצתה : הוצאתי חוטי הצתה ואכן ראיתי שהחוט הימני לא מגיב כאשר אני שולף אותו מהפלאג(כלומר המנוע עובד רגיל ולא נחלש כמו שקרה בשאר החוטים)

החלפתי פלאגים,היה שיפור אבל לא משמעותי,וכאשר שלפתי את חוטי ההצתה ,החוט הימני עדין לא הגיב.

החלפתי חוטי הצתה,הפעם היה שיפור משמעותי מאוד ,נפסקו "הגימגומים" והרעשים ,וכאשר אני לוחץ על דבשת הגז יש דיליי קטן

אבל סך הכל הרכב נוסע טוב וחזר לו "הכוח",אבל נורת המצבר עדיין דולקת ,וכאשר עשיתי בדיקת חוטים ושלפתי את חוט ההצתה הימני הוא עדיין לא מגיב

למישהו יש רעיון מה הבעיה ומה אפשר לעשות .....?

פורסם

כנראה שאתה צריך להחליף סליל הצתה

תקנה רק מקורי

חוץ מזה בשיטה שבדקת אתה יכול לעשות נזק לסליל, תבדוק עם פלאג אחר מחובר

תבדוק גם טעינה

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

האלטרנטור שלך לא טוען את המצבר

כתוצאה מכך המצבר נחלש ,וכנראה בגלל זה כל הבעיות שיש לך

אם תמשיך לנסוע במצב הזה ,לא תוכל גם בסופו של דבר להתניע את האוטו

גש לחשמלאי שיבדוק לך טעינה.

פורסם

גש לחשמלאי שיבדוק לך טעינה.

אם אני מבין נכון הבעיה באלטרנטור וצריך להחליף אותו אם יש בעיה בטעינה ?

פורסם

יכול גם להיות,שיש קורוזיה על קטבי המצבר,יכול להיות כבל מהאלטרנטור לסטרטר שלא מהודק חזק,

וגם יכול להיות ,שהכבל שרוף כתוצאה מגידים בכבל שנקרעו ,וכל הזרם עובר דרך מספר מועט של גידים.

לבדוק שהכבל מהודק חזק ,ושאין קורוזיה אתה יכול לבד.

פורסם
יכול גם להיות,שיש קורוזיה על קטבי המצבר,יכול להיות כבל מהאלטרנטור לסטרטר שלא מהודק חזק,

וגם יכול להיות ,שהכבל שרוף כתוצאה מגידים בכבל שנקרעו ,וכל הזרם עובר דרך מספר מועט של גידים.

לבדוק שהכבל מהודק חזק ,ושאין קורוזיה אתה יכול לבד.

תודה על העצה

פורסם

ניקיתי קורוזיה שאכן הייתה במצבר,אבל הנורה עדיין דולקת ,אני אבדוק אצל חשמלאי את הטעינה...

בכל מקרה כשהנעתי את הרכב שמתי לב שיוצאים מאחד החיבורים של הפלאגים למנוע בועות ,מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה לבועות האלו ???

פורסם

גש לחשמלאי שיבדוק לך טעינה.[/quote]

שלום רב לאחר שתבצע את מה שהודגש באדום, חזור לפורום לשאול שאלות, עד אז כל שאלה של בגדר ספקולצייה, וקשורה קרוב לוודאי לבעיית חוסר טעינה בגלל אלטרנטור.

הבועות שאתה רואה, ליד הברגת הפלג, מקורם בשמן מנוע שנוזל לאיטו מאטם מכסה השסתומים, או ממלוי לא זהיר של שמן מנוע, גולש לאיטו לכוון הפלג, מתחממם רותח ומבעבע, נקוי האזור משמן, יפתור את הבעייה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

גש לחשמלאי שיבדוק לך טעינה.[/quote]

שלום רב לאחר שתבצע את מה שהודגש באדום, חזור לפורום לשאול שאלות, עד אז כל שאלה של בגדר ספקולצייה, וקשורה קרוב לוודאי לבעיית חוסר טעינה בגלל אלטרנטור.

הבועות שאתה רואה, ליד הברגת הפלג, מקורם בשמן מנוע שנוזל לאיטו מאטם מכסה השסתומים, או ממלוי לא זהיר של שמן מנוע, גולש לאיטו לכוון הפלג, מתחממם רותח ומבעבע, נקוי האזור משמן, יפתור את הבעייה.

בברכה

צביקה

איזה חומר מומלץ כדי לנקות את השמן מהפלאגים...?

פורסם

ניגשתי לחשמלאי רכב ומסתבר שיש טעינה המכשיר הראה בערך 12.7-13 ,הוא אמר שיכול להיות חוטים שרופים באלטרנטור או משהו בסגנון ,כששאלתי אותו כמה אמור לעלות לסדר דבר כזה הוא לא ציין מחיר הוא רק אמר "אל תדאג תבוא נסתדר איתך" עכשיו זה הדאיג אותי כי בפעמים האחרונות שאמרו לי את זה במוסך באמת "הסתדרתי" יופי ,אז אם מישהו יודע מה זה יכול להיות ,כמה זה אמור לעלות או אם אפשר לסדר לבד אני אשמח...

אגב יש סימפטום כשמשתמשים בווינקר אז הוא מהבהב בצורה מאוד איטית ולא סדירה ואפילו נתקע לפעמים ולפעמים עובד בסד,אני מזכיר שוב הנורית של המצבר דלוקה(בזמן נסיעה משום מה היא מהבהבת מהר),המצבר חדש.

פורסם

לפני שאתה הולך לחשמלאי,תוציא את כבל הטעינה מהאלטרנטור,תנקה את המגעים עם נייר זכוכית באזור המגע שלהםעם החלק השני שנמצא באלטרנטור,תכווץ את החיבור כך שיווצר מגע טוב והדוק,ותבדוק אם זה לא פותר לך את הבעייה.

מחיר החלפת אלטרנטור ,כולל פרוק והרכבה,לאוט כמו שלך עומד על כ 400 שח.

אתה יכול לקנות גם מפירוק בחצי המחיר.

• תוכן חדש...