Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ..

אני רוצה לקבל עצות מימכם לגבי הרכב סקודה אוקטביה 2010 מנוע TSI 1200 אוטומת

הייתי מעונין לדעת איך הרכב הזה כאילו עם המנוע סוחף אותו כי הרכב די גדול ..

ומה טוב ברכב הזה ומה רע בו וכו'

ואיך הגיר ,איך הנסיעה , ואיך הנוחות בה ..

תודה לכול העוזרים :)

והצריים מעולים

פורסם

מנוע ומכונית מצויינים. המנוע לא קטן עליה -מדובר במנוע טורבו עם הספק דומה למנוע 1.6 ונתון מומנט וזמינות כוח עדיפים. למעשה היא אחת המכוניות הזריזות בטווח המחירים הזה.

פורסם

אז אפשר להגיד שהמכונית היא טובה וזה אומר שיהיה טוב לקנות אותה

אבל הפחד שלי זה שאם אני יקנה אז הרכב יהיה כבד על המנוע והצריכת דלק תיהיה מאוד מאוד קשה כי היא תצטרך מלא דלק וזה יהיה בעייתי ואז אני יצטער על זה שקניתי עם מנוע כזה \=

ועם אפשר לדעת אז מה הפלוסים שלה והמינוסים שלה ...

ועל מה אני צריך לשים ישירות תשומת לב בקניית רכב .. כדי לדעת עם הרכב יהיה שימושי לי ולסביבה ולכיס שלי

פורסם

הרכב חדש בארץ ויש איתו למעט אנשים מעט מאוד ניסיון.

מבחינת נתונים יבשים הוא מעט מעל רמת הביצועים של מנוע ה- 1.6 ז"ל.

חשוב לשקול הרכב הנ"ל גם בהיבט הפסיכולוגי, ללא מעט אנשים קשה עם מכונית גדולה וכבדה יחסית עם מנוע בנפח קטן גם אם הוא נעזר במגדש...... :roll:

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

הרכב לא כבד על המנוע כי מדובר במנוע עם טורבו מתוחכם שמאפשר לו להיות חזק יותר מ-1.6 מקביל וגם חסכוני יותר. אם תרצה יותר מידע תצטרך לכתוב בצורה יותר ברורה, כמעט בלתי אפשרי להבין מה אתה כותב.

קנייה נעימה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...