Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המכשיר הוא אפקט פסיכולוגי.

אתה יודע שיש לך את המכשיר, אתה יודע ששילמת עליו X כסף פקדון, אתה יודע שאתה מקבל הנחה יותר גדולה בכביש 6.

כל אלו מורידים מחסום פסיכולוגי שקיים אצל חלק מהנהגים, גם אם הם לא בדיוק מודעים אליו, ברגע שהם מחליטים דרך איפה לנסוע.

במנוי וידאו אין לך מכשיר שיושב באוטו, מול העיניים, במרכז השמשה, ומזכיר לך את כביש 6 בכל רגע שאתה מול ההגה.

הנה, אתה חושב בדיוק כמוני.

לדעתי, מאחר ומערכת הבילינג בכל מקרה קיימת ומתקתקת, אין הפרש מי יודע מה משמעותי בעלות הפקת חשבונית בין מנוי וידאו למנוי פסקל.

פורסם

בוא נתחיל מכמה דברים פשוטים, גם אם נניח שהיו 10 מיליון לקוחות (מספרי רישוי לצורך העניין) עם כל הפרטים שלהם פעולת מציאת הרשומה הרלוונטי לוקחת זמן זניח במחשבים של היום (חומרה ותוכנה ביחד)

זה לא באמת כזה בעייתי להחזיק רישום של 10 מיליון רשומות ואפילו 10 פעמים יותר ולחפש ולמיין בפנים.

האתגר הטכנולוגי במערכת הזו הוא אלמנט זיהוי המספרים, שגם הוא ברגע שנכתב מספיק טוב ועובד על חומרה מספיק חזקה מדובר בסה"כ במערכת שצריכה לרוץ כל היום ברקע ובסוף היא זורקת קבלות אז אני לא חושב שמכאן מגיע החישוב.

אני נוטה מאוד להסכים עם החשיבה של האלמנט הפסיכולוגי למעשה, ברגע שאתה יודע שאתה רשום בכביש 6 ובעל הנחה משמעותית כזו או אחרת, אתה באופן מודע או לא תבחר לנסוע בכביש באופן תדיר יותר מאשר לו לא הייתה לך את ההנחה הזו.

זה עניין שיווקי נטו וזה קורה בהרבה עסקים אחרים מלבד זה, החברה מוכנה מראש לקבל תשלום נמוך יותר עבור שימוש רב יותר שמתרגם לרווח גדול יותר עבור החברה.

אבי.

פורסם

בהיבט הקומבינה - אם תעביר את המכשיר לרכב אחר, אתה תשלם לפי קריאת האיזי-פס וגם לפי קראית מס' הרכב כלומר שני חיובים על נסיעה אחת ו"לך תוכיח שאין לך אחות".

.

אחרי שהרכב שלי הושמד מכשיר הפסקל שלי שכב אצל איש השיווק שלי עד שהוא הגיע להחזיר אותו (הבחור נסע כל יום לפחות פעמיים בכביש 6). קיבלנו מהם חשבון מנופח ורק אחרי ויכוחים ומסמכים על אובדן מוחלט של הרכב הם הואילו בטובם להחזיר את הכסף.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

40 % הנחה -חלום יפה.

כנס לאתר כביש 6 ותראה שההבדלים בין לקוח מזדמן למנויים ממש קטנים.

ההבטחה שלהם להנחה גדולה (40 %)היא רמאות לשמה !

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

הכל שאלה של כמה קטעים, איזה קטעים ובאיזה כלי-רכב (אופנוע, עד 4 טון או מעל 4 טון).

מתוך 4 נסיונות שעשיתי, מצאתי אחד שעומד על 30 ומשהו אחוז.

אני בטוח שלפחות אחד מהם מגיע ל40 אחוז. אתה מוזמן להתחיל לחשב...

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מה קשה לחשב?

זה מופיע באתר שלהם.

רכב פרטי עד 4 טון.

3 קטעים:

מזדמן 18.90 ש"ח

וידאו 15.36 ש"ח

פסקל 11.83 ש"ח .

11.83\18.9 =37.5 אחוז הנחה.

4 קטעים:

מזדמן 22.84 ש"ח

וידאו 19.30 ש"ח

פסקל 15.78 ש"ח

15.78\22.84=31אחוז הנחה.

5 קטעים:

מזדמן 26.78 ש"ח

וידאו 23.25 ש"ח

פסקל 19.72 ש"ח

19.78\26.78 =28 אחוז הנחה.

נסיעה בקטע הצפוני בשילוב הקטע המרכזי = 4.64ש"ח לכל המנויים.

נסיעה בקטע הצפוני:

מזדמן 11.70 ש"ח

וידאו 8.17 ש"ח

פסקל 4.64 ש"ח

4.64\11.7= 60 אחוז הנחה.

כלומר, ההנחה נעה בין 28-60 אחוז.

ואם נחשב הנחה ממוצעת נקבל את זה:

28+31+37.5+60 \ 4 = 39 אחוז הנחה ממוצעת.

משמע,להגדיר את זה כהנחה של כ40 אחוז, זה הוגן בהחלט.

under construction..

• תוכן חדש...